Monica Cismaru ∙ February 15, 2024 ∙ 4 min read

Jennifer Lopez lansează în luna iubirii un nou album și un nou musical, intitulate ambele This is Me… Now: A Love Story.

This is Me… Now: A Love Story se dorește a fi o comedie romantică musical, cu durata de 65 de minute, regizat de Dave Meyers, care va fi disponibilă pe Amazon Prime din 16 februarie. Odată cu musicalul, se lansează și albumul omonim al lui Jennifer Lopez.

Filmul este o producție impresionantă, realizată cu un buget imens, în care Jennifer Lopez excelează în toate laturile ei artistice consacrate, alături de noile aptitudini de scenaristă și de creator de povești.

jennifer lopez This is Me… Now: A Love Story

Filmul este un hibrid centrat pe muzica celui mai recent album semnat de JLo și poate fi descris ca un videoclip mai lung, dar și ca o comedie romantică cu accente de film de acțiune, în care Jennifer este, bineînțeles, personajul central – o romantică incurabilă care încearcă să-și dea seama de ce este atât de ghinionistă în dragoste. Producția This Is Me… Now: A Love Story are și influențe sci-fi, redate de călătoria lui Jennifer Lopez prin trecut și prezent, îmbinate cu scene de visare și cu perspectiva unui viitor fantezist.

Filmul are o distribuție impresionantă- alături de Jennifer Lopez, mai apar vedete precum Jane Fonda, Jada Pinkett-Smith, Kim Petras și Trevor Noah, care joacă roluri de îngeri păzitori ce se folosesc de astrologie pentru a ajuta personajul lui JLo, în scene în care aceștia se ciondănesc și fac referințe amuzante și ironice asupra culturii pop de astăzi.

Producția este descrisă ca fiind una excentrică, în care mai apar celebrități percum Keke Palmer și Sofia Vergara.

Jennifer Lopez are o carieră artistică de 40 de ani, pe parcursul căreia artista a vândut milioane de albume și a jucat în nenumărate filme, iar veniturile generate de toate acestea se ridică la peste un miliard de dolari de box-office.

This Is Me… Now: A Love Story se înscrie în multitudinea de producții asemănătoare lansate în ultima vreme de cele mai mari staruri din industria artistică – vezi Beyonce sau Taylor Swift.

Presa britanică descrie filmul nu în cei mai flatanți termeni și remarcă faptul că mesajul final transmis de acesta este puțin confuz. Discuțiile despre astrologie se îmbină cu cele despre felul în care tehnologia distruge relațiile sentimentale, iar clișeele despre dragoste nu lipsesc, notează BBC.

jennifer lopez This is Me… Now: A Love Story

”Ce este dragostea și de ce avem nevoie de ea?” Metafora recurentă a filmului este redată de Jennifer Lopez imaginată de un trandafir roșu aflat în căutarea unei păsări Colibri – inspirată dintr-o legendă portoricană prin care păsările Colibri simbolizează tinerii îndrăgostiți care sunt despărțiți în mod tragic.

Jennifer Lopez a dat de înțeles ca This Is Me… Now : A Love Story ar putea fi ultimul ei album. ”Adevărul e că nici măcar nu știu dacă voi mai face un alt album după acesta”, a declarat Jennifer Lopez pentru Entertainment Tonight recent și a adăugat că se simte împlinită de proiectul lansat. Producția se dorește a fi și o retrospectivă a tututor talentelor de care vedeta dă dovadă. Totuși, proiectul nu se oprește aici și va continua peste câteva săptămâni cu lansarea unei a treia părți This is Me…, după album și musical – un documentar intitulat The Greatest Love Story Never Told, disponibil, de asemenea, pe Prime Video.

Foto: Hepta, Amazon Prime Video

Related Posts

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutăți și lansări de tot felul. Iată ce ne-a…