Monica Cismaru ∙ September 18, 2023 ∙ 5 min read

The IVY, ansamblul rezidențial premium dezvoltat de SPEEDWELL, îmbogățește peisajul urban din apropierea pădurii Băneasa și oferă comunității toate avantajele vieții urbane moderne.

Spațiile verzi, localizarea accesibilă și designul upscale transformă THE IVY într-un proiect exclusivist, care redefinește conceptul de locuință urbană și creează o comunitate contemporană, dinamică, care se va putea bucura de un nivel ridicat de calitate a vieții într-o zonă liniștită și spațioasă.

Prin poziționarea sa privilegiată, chiar lângă Pădurea Băneasa, pe strada Jandarmeriei, THE IVY oferă acces către cele mai importante puncte de interes: școli, un mall cu acces la diverse servicii, o grădină zoologică și aeroport. Destinat atât familiilor, cât și tinerilor aflați în căutarea unui echilibru între viața personală și profesională, ansamblul se află la mai puțin de 1 km de MIRO, proiectul de birouri al dezvoltatorului, și la o distanţă de aproximativ 15 minute de centrul Bucureștiului.

the ivy

Designul curat, alcătuit din forme și linii simple care definesc aspectul modern al clădirilor, aduce un suflu nou în peisajul rezidențial. Iar balustradele de sticlă, ca elemente arhitecturale contemporane, permit luminii să pătrundă liber și să ofere o senzație de spațiu deschis și expansiv, care creează o legătură vizuală între interiorul apartamentului și exteriorul acestuia. În plus, acestea se îmbină cu lemnul și tencuiala în tonuri deschise și creează un contrast plăcut, oferind un aspect unitar întregului ansamblu.

În ceea ce privește designul de interior, THE IVY îmbrățișează o abordare contemporană și sofisticată. Rezidenții se vor bucura de o gamă variată de finisaje și vor putea alege între un look natural și neutru, mai degrabă minimalist, unul sleek și elegant și altul vesel, cu texturi curajoase.

Fiecare apartament este conceput cu atenție la detalii, cu materiale și finisaje de înaltă calitate, îmbinând eleganța și confortul.

”THE IVY nu este doar un proiect rezidențial, ci o comunitate în care fiecare membru simte că face parte dintr-o poveste extraordinară. Aici, confortul, autenticitatea și liniștea se împletesc armonios pentru a oferi un stil de viață desăvârșit. Locația, facilitățile, zonele verzi, spațiile pentru recreere, precum și locuințele moderne asigură un mediu confortabil și relaxant. Iar o dovadă în plus a valorii proiectului THE IVY este că, la foarte scurt timp de la primirea autorizației de construire și de la demararea lucrărilor pentru cea de-a treia clădire, mai mult de 40% dintre unități și-au găsit deja viitorii proprietari”, declară reprezentanții SPEEDWELL.

the ivy

Dincolo de arhitectura și diversitatea spațiilor de locuit, THE IVY acordă importanță comunității și nevoilor acesteia. De aceea, printre facilitățile asigurate se numără: parcare subterană, spații verzi generoase, un magazin, o sală de fitness și un restaurant.

Dezvoltat pe un teren de cinci hectare, ansamblul va dispune în total de zece imobile cu regimuri diferite de înălțime, dar fără să depășească P+7, pentru a asigura un nivel optim de lumină pentru spațiile verzi dintre clădiri. Recent, SPEEDWELL a finalizat primele două clădiri alcătuite din 228 de unități rezidențiale și a demarat lucrările pentru cea de-a treia clădire, ce va livra 128 de unități, cu suprafețe cuprinse între 54 și 121,6 mp. La finalul celor patru faze de dezvoltare, THE IVY va livra un total de 800 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri luminoase, cu forme simple și linii curate care poartă semnătura biroului FUSE Architecture, parte din grupul SPEEDWELL, în colaborare cu KXL Studio.

“THE IVY este mai mult decât un proiect imobiliar – este o oază urbană în care se formează o comunitate dinamică. Datorită conexiunilor excelente către zonele cheie din oraș, rezidenții se bucură de acces rapid către cele mai importante puncte de interes. Iar pentru că am adus în discuție proximitatea față de birou, un aspect distinctiv al proiectului THE IVY este distanța scurtă față de proiectul nostru MIRO. Sinergia între spațiile de locuit și cele de birouri creează un mediu ideal pentru cei care caută un echilibru și mai mult timp liber. De aceea, rezidenții noștri beneficiază de toate facilitățile și avantajele unui stil de viață urban, fără a sacrifica confortul și intimitatea propriei locuințe”, declară reprezentanții SPEEDWELL.

Proiectat pentru a îndeplini cerințele optime de sustenabilitate, în conformitate cu strategia de Mediu – Sustenabilitate și Guvernanță (ESG) a companiei, proiectul a primit certificarea GREEN HOMES de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și, la fel ca majoritatea dezvoltărilor SPEEDWELL, este certificat BREEAM Excellent.

„Crearea de proiecte durabile nu înseamnă doar construirea de clădiri. Angajamentul nostru în rol de dezvoltatori imobiliari merge mai departe de atât și este reprezentat de eforturile de a diminua amprenta de carbon atât în faza de construcție, cât și pe termen lung, proiectând sustenabil și promovând spațiile verzi mari, ce creează un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Astfel, strategia de sustenabilitate pe care o abordăm se reflectă în modul în care dezvoltăm toate proiectele noastre – concepute 100% pe baza nevoilor comunității, aliniate la standardele imobiliare și la cerințele pieței. ”

Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o comunitate dinamică, care se bucură în același timp de facilitățile unei vieți moderne și de liniștea naturii, te invităm să descoperi mai multe informații și să alegi apartamentul potrivit nevoilor tale accesând urmatorul link: THE IVY.

Nu uita că în fiecare zi te poți bucura de o plimbare relaxantă pe aleile luminoase ce își fac drum printre clădirile moderne ale THE IVY sau te poți antrena într-o seara răcoroasă de vară în timp ce te plimbi cu bicicleta pe pistele ce înconjoară întregul cartier rezidențial.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…