Monica Cismaru ∙ September 18, 2023 ∙ 5 min read

The IVY, ansamblul rezidențial premium dezvoltat de SPEEDWELL, îmbogățește peisajul urban din apropierea pădurii Băneasa și oferă comunității toate avantajele vieții urbane moderne.

Spațiile verzi, localizarea accesibilă și designul upscale transformă THE IVY într-un proiect exclusivist, care redefinește conceptul de locuință urbană și creează o comunitate contemporană, dinamică, care se va putea bucura de un nivel ridicat de calitate a vieții într-o zonă liniștită și spațioasă.

Prin poziționarea sa privilegiată, chiar lângă Pădurea Băneasa, pe strada Jandarmeriei, THE IVY oferă acces către cele mai importante puncte de interes: școli, un mall cu acces la diverse servicii, o grădină zoologică și aeroport. Destinat atât familiilor, cât și tinerilor aflați în căutarea unui echilibru între viața personală și profesională, ansamblul se află la mai puțin de 1 km de MIRO, proiectul de birouri al dezvoltatorului, și la o distanţă de aproximativ 15 minute de centrul Bucureștiului.

the ivy

Designul curat, alcătuit din forme și linii simple care definesc aspectul modern al clădirilor, aduce un suflu nou în peisajul rezidențial. Iar balustradele de sticlă, ca elemente arhitecturale contemporane, permit luminii să pătrundă liber și să ofere o senzație de spațiu deschis și expansiv, care creează o legătură vizuală între interiorul apartamentului și exteriorul acestuia. În plus, acestea se îmbină cu lemnul și tencuiala în tonuri deschise și creează un contrast plăcut, oferind un aspect unitar întregului ansamblu.

În ceea ce privește designul de interior, THE IVY îmbrățișează o abordare contemporană și sofisticată. Rezidenții se vor bucura de o gamă variată de finisaje și vor putea alege între un look natural și neutru, mai degrabă minimalist, unul sleek și elegant și altul vesel, cu texturi curajoase.

Fiecare apartament este conceput cu atenție la detalii, cu materiale și finisaje de înaltă calitate, îmbinând eleganța și confortul.

”THE IVY nu este doar un proiect rezidențial, ci o comunitate în care fiecare membru simte că face parte dintr-o poveste extraordinară. Aici, confortul, autenticitatea și liniștea se împletesc armonios pentru a oferi un stil de viață desăvârșit. Locația, facilitățile, zonele verzi, spațiile pentru recreere, precum și locuințele moderne asigură un mediu confortabil și relaxant. Iar o dovadă în plus a valorii proiectului THE IVY este că, la foarte scurt timp de la primirea autorizației de construire și de la demararea lucrărilor pentru cea de-a treia clădire, mai mult de 40% dintre unități și-au găsit deja viitorii proprietari”, declară reprezentanții SPEEDWELL.

the ivy

Dincolo de arhitectura și diversitatea spațiilor de locuit, THE IVY acordă importanță comunității și nevoilor acesteia. De aceea, printre facilitățile asigurate se numără: parcare subterană, spații verzi generoase, un magazin, o sală de fitness și un restaurant.

Dezvoltat pe un teren de cinci hectare, ansamblul va dispune în total de zece imobile cu regimuri diferite de înălțime, dar fără să depășească P+7, pentru a asigura un nivel optim de lumină pentru spațiile verzi dintre clădiri. Recent, SPEEDWELL a finalizat primele două clădiri alcătuite din 228 de unități rezidențiale și a demarat lucrările pentru cea de-a treia clădire, ce va livra 128 de unități, cu suprafețe cuprinse între 54 și 121,6 mp. La finalul celor patru faze de dezvoltare, THE IVY va livra un total de 800 de unități rezidențiale, de la studiouri, la apartamente de 2, 3 sau 4 camere și penthouse-uri luminoase, cu forme simple și linii curate care poartă semnătura biroului FUSE Architecture, parte din grupul SPEEDWELL, în colaborare cu KXL Studio.

“THE IVY este mai mult decât un proiect imobiliar – este o oază urbană în care se formează o comunitate dinamică. Datorită conexiunilor excelente către zonele cheie din oraș, rezidenții se bucură de acces rapid către cele mai importante puncte de interes. Iar pentru că am adus în discuție proximitatea față de birou, un aspect distinctiv al proiectului THE IVY este distanța scurtă față de proiectul nostru MIRO. Sinergia între spațiile de locuit și cele de birouri creează un mediu ideal pentru cei care caută un echilibru și mai mult timp liber. De aceea, rezidenții noștri beneficiază de toate facilitățile și avantajele unui stil de viață urban, fără a sacrifica confortul și intimitatea propriei locuințe”, declară reprezentanții SPEEDWELL.

Proiectat pentru a îndeplini cerințele optime de sustenabilitate, în conformitate cu strategia de Mediu – Sustenabilitate și Guvernanță (ESG) a companiei, proiectul a primit certificarea GREEN HOMES de la Consiliul Român pentru Clădiri Verzi și, la fel ca majoritatea dezvoltărilor SPEEDWELL, este certificat BREEAM Excellent.

„Crearea de proiecte durabile nu înseamnă doar construirea de clădiri. Angajamentul nostru în rol de dezvoltatori imobiliari merge mai departe de atât și este reprezentat de eforturile de a diminua amprenta de carbon atât în faza de construcție, cât și pe termen lung, proiectând sustenabil și promovând spațiile verzi mari, ce creează un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Astfel, strategia de sustenabilitate pe care o abordăm se reflectă în modul în care dezvoltăm toate proiectele noastre – concepute 100% pe baza nevoilor comunității, aliniate la standardele imobiliare și la cerințele pieței. ”

Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o comunitate dinamică, care se bucură în același timp de facilitățile unei vieți moderne și de liniștea naturii, te invităm să descoperi mai multe informații și să alegi apartamentul potrivit nevoilor tale accesând urmatorul link: THE IVY.

Nu uita că în fiecare zi te poți bucura de o plimbare relaxantă pe aleile luminoase ce își fac drum printre clădirile moderne ale THE IVY sau te poți antrena într-o seara răcoroasă de vară în timp ce te plimbi cu bicicleta pe pistele ce înconjoară întregul cartier rezidențial.

Related Posts

Gustul original al muzicii bune & al experiențelor pe măsură alături de Beck’s

UNLOCK Y0UR EXPERIENCES alături de Beck’s: de 20 de ani în România, de 150 de ani în toată…

Cum arată ultimul sezon din Sex Education: interviu cu Ncuti Gatwa (Eric)

Știi că urmează un weekend reușit de toamnă atunci când Netflix lansează cel de-al patrulea (și ultimul, din…

Heidi Klum răspunde criticilor legate de fotografiile în lenjerie intimă alături de fiica ei

Modelul Heidi Klum (49 de ani) a luat parte la o campanie pentru un brand de lenjerie intimă…

”Diavolul se îmbracă de la Prada” devine musical, la Londra, cu muzică semnată de Elton John

Celebrul film Diavolul se îmbracă de la Prada, inspirat de cartea omonimă scrisă de Lauren Weisberger, va avea…

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…