Diana Lupu ∙ September 21, 2020 ∙ 3 min read

A-Listers! Sper că v-ați reacomodat cu vizitele Story of a Home by Storia.ro, deoarece luna septembrie ne găsește acasă la charismatica Sore.

Când întâlnești un artist precum Sore, plin de viață și de culoare, suntem siguri că prin minte vă trece și întrebarea: Oare cum arată casa ei?  Ei bine, astăzi Sore ne deschide ușa locuinței sale în care s-a mutat de doar două luni. Situată într-o zonă liniștită și plină de verdeață a Bucureștiului, contrar așteptărilor, casa lui Sore are un stil scandinav ce combină monoculorile. Pata de culoare din întreaga locuință se regăsește în verdele plantelor și, bineînțeles, în camera lui Erin.

 

Faptul că am un copil care este colorat și în interior și în exterior, deoarece are o grămadă de jucării și activități; am simțit nevoia să țin casa cât mai neutră pentru a combina și energiile noastre – feminin și masculin”.

sore storia

Primul aspect pe care îl observăm atunci când pășim în casa lui Sore este jocul dintre lumina naturală și cea artificială. Întreaga locuință se bucură de ferestre generoase, care permit fiecărui colțișor să fie scăldat de lumină, însă Sore alternează cu lumina caldă a corpurilor de iluminat care creează o stare de confort  și încălzesc întreaga locuință. Regăsim corpuri de iluminat la masa de dining, în zona de lectură și în întreg livingul. 

sore storia

Toată casa este pentru mine un proiect în desfășurare care îmi este foarte drag.”

Curtea s-a transformat în parcul cu locul de joacă al lui Erin, iar canapele confortabile au înlocuit ieșirile în oraș cu vizitele prietenilor la un pahar de vin. Pentru că am adus vorba de Erin, este momentul să descoperim și micul ei univers, deoarece este camera cu care Sore a dat startul amenajării întregi case. Pe lângă lumină, spațiu și jucării, unul dintre elementele cu semnificație din camera lui fetiței este tapetul, deoarece reprezintă tranziția de la apartament la casă, un soi de scriere a unui nou capitol al copilăriei.

Cred  că este genul de cameră pe care mi-aș fi dorit-o eu atunci când eram mică.”

sore storia

Am descoperit spațiul în care Sore își petrece timpul alături de prieteni, am văzut camera lui Erin, iar acum este momentul să descoperim locul în care Sore se retrage să se relaxeze și să creeze – mansarda casei.  Întâlnim aceleași accente de lemn și imprimeuri în stil aztec, precum și inserții industriale, care se regăsesc în întreaga locuință. Tot la mansardă facem cunoștință cu spațiul creativ al lui Sore, unde compune și înregistrează. Iar elementul surpriză în zona mansardei este zona dormitorului „suspendat” în mijlocul acesteia. 

sore storia

Intră și tu în lumea Storia.ro, platforma cu cele mai multe imobiliare din piață, și hai să descoperim împreună Story of a Home!

sore storia

 

 

 

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…