A-Listers! Finalul anului ne aduce o nouă vizită Story of a Home by Storia.ro. De această dată drumul ne poartă puțin în afara Bucureștiului, într-o zonă plină de liniște și aer curat, acasă la Andra Udrea – o mamă implicată care vorbește în Podcastul ei despre multe subiecte interesante pentru părinți. 

Suntem invitați într-o casă spațioasă, cu multă lumină, în care Andra și familia ei și-au lăsat amprenta în privința decorului, chiar dacă au aplecat la un specialist pentru a o amenaja. Zona de dining este cea care îți atrage atenția atunci când intri în casă, datorită bibliotecii și peretelui de sticlă care oferă senzația de și mai mult spațiu. Masa rotundă este locul special al casei pentru că aici se petrec momentele de conectare cu întreaga familie: micul-dejun îi aduce pe toți laolaltă.

Și bucătăria vine cu momente frumoase în familie pentru că Andra îi implică pe cei doi copii în pregătirea mâncării.

Chiar dacă tavanul și ferestrele casei nu sunt la fel de înalte precum în casele din Franța în care Andra a locuit, parchetul și stilul de îmbinare al acestuia este elementul care reamintește de stilul franțuzesc al caselor în care a locuit o bună perioadă de timp.

Biroul este locul unde gazda noastră înregistrează episoadele de Podcast. Chiar dacă este un spațiu mic, Andra s-a asigurat că elementele de decor și corpul de mobilier oferă confort și, de ce nu, cadre pentru poze reușite; unul dintre acestea fiind scaunul negru și lampa.

Camerele copiilor nu sunt foarte aglomerate. În camera Anastasiei spiritul jucăuș e oferit de tapet, iar în spațiul lui Luis cu siguranță este patul în formă de mașină de curse.

„Pe noi ne-a ajutat foarte mult să nu lăsăm toate jucăriile la îndemâna copiilor. Ne-am gândit să le depozităm într-un anumit loc și să lăsăm atâtea jucării cât ei pot să strângă. Cred că asta ne-a scutit de multe discuții și a contribuit la armonia familiei.”

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună the Story of a Home.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts