Diana Lupu ∙ September 7, 2021 ∙ 2 min read

A-Listers! În fiecare an, luna septembrie nu încetează să ne surprindă și să ne aducă lucruri noi, iar în cazul nostru vine cu un al treilea sezon Story of a Home by Storia.ro, platforma de imobiliare cu cele mai multe anunțuri.

Ne-a fost dor de vizite pline de povești și case cu emoție care să ne inspire, iar pentru noul sezon ne-am gândit să vă prezentăm și mai mult din toate acestea. Astfel, începem turul de vizite alături de Alexia Eram, care tocmai s-a mutat în casă nouă și care a fost extrem de dornică și entuziasmată să ne împărtășească mai multe din acest nou capitol al vieții ei.

Alexia s-a mutat de două luni într-un apartament cu 3 camere situat într-o zonă centrală, iar drumul până aici nu a fost deloc ușor, însă acum se bucură de o casă pe stilul ei.

Alături de un designer de interior și de tatăl ei, Alexia a adus la viață viziunea ei despre acasă: canapea confortabilă, lumină naturală, un dressing cool și, nu în ultimul rând, o terasă spațioasă cu zonă verde perfectă pentru seri alături de oameni dragi.

Întreaga locuință ne transmite o atmosferă relaxată și primitoare, exact așa cum îți imaginezi că arată casa unui tânăr: bucătărie utilă, zone cu lumină pentru filmări și poze pe Instagram și obiecte de decor colorate.

Chiar dacă multe din obiectele casei sunt noi, Alexia îl are mereu pe Pablo, plușul din copilărie alături de ea. Iar în noul apartament a păstrat nota de roz care se regăsea și în camera copilăriei sale. De asemenea, din mansarda în care și-a petrecut adolescența, Alexia a adus influențele de negru și alb pe care le regăsim în întreaga casă prin obiectele decorative și pereți, iar fiecare colțișor, fie el nou reamintește de camerele din trecut în care a avut parte de multe amintiri frumoase.

Intră și tu în lumea Storia.ro și haide să descoperim împreună Story of a Home.

Story Of A Home e un proiect Storia.ro realizat în parteneriat cu A List Magazine. Urmărește pe YouTube și alte vedete care ne-au primit în turul casei în cele 3 sezoane de până acum!

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…