Alina Burlacu ∙ May 9, 2022 ∙ 4 min read

Atunci când privești jumătatea plină a paharului, e imposibil să nu observi că, în ultimii ani, ne-am focusat mai mult pe binele de acasă. Am creat noi obiceiuri, unele dintre ele absolut delicioase. Mă refer la faptul că am început să experimentăm mai mult în bucătărie, am ajuns să rafinăm mai mult alegerile culinare, să ne preocupăm mai mult de mâncarea sănătoasă, dar și de modalitățile de a transforma această nouă pasiune într-un gest de sustenabilitate.

Top 3 bloguri pentru care merită să stai în bucătărie

Cu 2,7 milioane de urmăritori pe Instagram, Food 52 este unul dintre reperele culinare ale bucătăriei internaționale. 

Cu rețete încercate care chiar funcționează, după cum se prezintă blogul culinar, Serious Eats ne transformă meniul săptămânal într-o aventură de neratat.

Un magician al bucătăriei poți descoperi și în Pink of Yum, un blog care te poartă și printre arome, și printre micile delicii ale vieții de familie.

Noi obiceiuri, noi tehnologii

Și pentru că sunt sigură că topul de mai sus ți-a trezit curiozitatea, azi, îți propun să dai startul unor noi obiceiuri. Și trebuie doar să te întrebi: De ce să mă mulțumesc doar cu bine, când pot avea mult mai bine?

Acceptă provocarea și îți spun mai multe chiar acum.

După ce ai descoperit cele mai grozave bloguri cu rețete care au transformat mesele de zi cu zi în experiențe culinare de top, este momentul să depășești așteptările și în privința produselor electrocasnice: produsele electrocasnice AEG suntinovații pentru acasă cu care poți trăi la standardele dorite, respectând în același timp mediul înconjurător.

Atunci când ai electrocasnicelele potrivite, poți să redefinești felul principal al mesei, să mănânci mai sănătos și mai sustenabil, fără a renunța la gustul mâncării. Trăiești așa cum îți dorești și ai grijă și de mediul înconjurător.

Mai știi friptura aceea suculentă? Folosind Cuptorul 9000 Steampod, selectezi ușor, mediu sau bine făcut și obții rezultate perfecte acasă, fără să te compici cu reglarea temperaturii. Ca la restaurantul preferat și chiar mult mai bine, atunci când ești la tine acasă.

Prăjești, sotezi sau fierbi? Aburul și mirosurile în exces nu sunt o problemă cu ansamblul de Plită și Hotă de la AEG (Hob2Hood). Tu te concentrezi pe ceea ce prepari, iar hota își face singură treaba, ca un ajutor de bucătar.

Cele mai bune ingrediente au nevoie și de condiții de păstrare excelente. Pe scurt: Frigiderele cu funcția Cooling 360, care folosesc funcția de circulare a aerului pentru a păstra alimentele în siguranță, în orice colț al frigiderului.

Și, după ce ați savurat preparatele delicioase, de ce să nu ai totul de îndemână cu Tehnologia ComfortLift a mașinii de spălat vase? Nu trebuie să te mai apleci, atunci când suportul de vase se ridică.

Și, pentru că la finalul zilei, indiferent de cât timp ai petrecut în bucătărie, hainele tale au nevoie de un refresh, te invit să afli mai multe și despre cum poți schimba modul în care îți speli hainele folosind o mașină de spălat AEG, căreia poți să-i încredințezi chiar și cele mai delicate piese din garderobă. Mașina de spălat rufe cu tehnologia Steamcare de la AEG reîmpropătează hainele într-un mod inedit: cu ajutorul tehnologiei de spălat cu aburi care permite și economisirea a până la 40 de litri de apă, un gest minunat pentru grija pentru Planetă. Iar Mașina de spălat cu uscător cu tehnologie Sensydry este o altă inovație AEG care acordă mediului înconjurător aceeași atenție ca și hainelor tale. De ce să te multumești cu o mașină de spălat haine care nu se ridică la nivelul standardelor tale?

Și pentru că timpul tău e important, Uscătorul de rufe cu Tehnologia AbsoluteCare nu doar că te ajută să îți îmbraci mai repede ținutele preferate, dar are grijă și ca acestea să nu fie deteriorate sau micșorate în timpul uscării. Vrei să încerci noile tehnologii? Descoperă universul AEG pe https://www.aeg.ro/.

Foto: pexels.com

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …