Monica Cismaru ∙ July 8, 2022 ∙ 3 min read

Spice Girls intenționează să se reunească la 10 ani de la ultimul lor concert susținut în cadrul ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Ocazia specială datorită căreia Spice Girls, una dintre cele mai de succes trupe britanice, se reunește este aniversarea de 50 de ani lui Geri Horner – Ginger Spice, una dintre componente. Toate cele cinci membre ale formației –  Emma Bunton -Baby Spice, Melanie Brown – Scary Spice, Melanie Chisholm – Sporty Spice, Victoria Beckham – Posh Spice și Geri Horner vor urca din nou în formulă completă pe scenă în septembrie, la petrecerea aniversară a roșcatei Geri – Ginger Spice.

spice girls

Petrecerea dată de Geri cu ocazia împlinirii a jumătate de secol va fi organizată într-un conac istoric din Oxfordshire, situat în apropiere de reședința ”de la țară” a cuplului David și Victoria Beckham, din Cotswolds.

”Va fi o noapte magnifică, cu o petrecere pretențioasă, black-tie, iar tema este Timeless Elegance – eleganță fără vârstă. Vor fi invitați prieteni de-ai lui Geri și de-ai soțului ei, Christian, și toate componentele Spice Girls, de asemenea, inclusiv Victoria. Fetele de-abia așteaptă să se reunească, iar planul este ca patru dintre ele să-i cânte La mulți ani lui Geri și apoi să cânte toate cinci ceva pe scenă, poate chiar Wannabe (melodia cu care au cucerit topurile muzicale la debut).

Împlinirea a 50 de ani e un moment care trebuie celebrat cum se cuvine și vor s-o facă cu stil, e ocazia perfectă pentru reuniunea lor de 10 ani”, spune o sursă apropiată vedetelor.

spice girls

Trupa Spice Girls a mai avut o tentativă de reuniune acum treo ani, când au organizat un turneu de 13 concerte în Marea Britanie și în Irlanda, care a fost sold-out, dar din care a lipsit Victoria Beckham și au urcat pe scenă doar Emma Bunton, Melanie Brown, Melanie Chisholm și Geri Halliwell. Atunci a fost invitată și Victoria Beckham să ia parte la turneu, dar a refuzat din cauză ca avea alte angajamente.

Luna trecută, Mel C a lăsat sa se înțeleagă că e posibil ca Spice Girls să cânte la Festivalul Glastonbury în 2023, unul dintre cele mai mari evenimnte muzicale din lume.

”Ar fi un vis, ne-ar plăcea să cântăm acolo. Am vorbit cu fetele despre acest lucru, e cea ma mare scenă din lume, avem chiar aici unul dintre cele mai mari festivaluri la nivel mondial”, a declarat Melanie Chisholm. Totusi, prezența Victoriei Beckham în trupa Spice Girls este incertă, deoarece aceasta este foarte nesigură pe perfromanțele ei muzicale și îi este frică să nu se facă de râs. ”Posh Spice și Victoria Beckham sunt două persoane diferite acum, iar acest lucru e valabil de mult timp. Acum și-a construit altă imagine și nu vrea să fie pusă în situații penibile”, declară o sursă citată de presa britanică.

Foto: Hepta

Related Posts

5 motive pentru care abia așteptăm să-l vedem pe Paolo Nutini la festivalul Fall in Love

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul Fall in Love îl aduce în premieră pe Paolo Nutini în…

Jane Fonda lansează o colecție de haine sport și își împărtășește filosofia de viață la 84 de ani

La 84 de ani, Jane Fonda nu dă semne că ar vrea să se retragă din lumina reflectoarelor…

Serena Williams se retrage din tenis. Ce planuri are campioana

După o carieră sportivă impresionantă de 25 de ani, Serena Williams, una dintre cele mai bune jucătoare de…

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la Summer Well 2022

Mai sunt doar câteva zile până la Summer Well. La doar 30 de minute distanță de București, peste…

Nunta între vedete: Rita Ora s-a căsătorit cu un regizor laureat cu Oscar

Cântăreața de origine kosovară Rita Ora (31 de ani) s-a căsătorit cu logodnicul ei, regizorul de origine neo-zeelandeză…

3 trucuri de beauty de la vedete

Ne cuceresc cu fiecare apariție și ne inspiră cu alegerile lor. Jennifer Lopez, Jessica Alba și Kim Kardashian…

Olivia Newton-John a murit la vârsta de 73 de ani

Olivia Newton-John, cântăreața și actrița de origine australiană, cunoscută mai ales datorită filmului Grease (1978), în care a…

Andra Gogan a strălucit pe covorul roșu la premiera serialului High School Musical, de la Los Angeles

Andra Gogan (24 de ani) și fratele ei, Răzvan, au fost prezenți de curând pe covorul roșu la…

Penelope Cruz, schimbare de look, pentru rolul soției fondatorului Ferrari

Vești bune pentru fanii actriței! Penelope Cruz, acum în vârstă de 48 de ani, apare din nou în…

Care sunt cele 12 celebrități care intră în jungla – ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV)

”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV) este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și…