A List Magazine ∙ November 1, 2022 ∙ 3 min read

Opera Comică pentru Copii continuă și în acest weekend cu suplimentarea numărului de reprezentații pentru titlurile din stagiune, în urma epuizării biletelor pentru titlurile deja programate în Sala Mare, Salonul Mozart și Sala UnderGrant.

Baletul „Alice în Țara Minunilor”, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, se joacă în acest weekend pentru ultima oară în stagiunea curentă. Ingenioasa producție îi poartă timp de 70 de minute pe cei mici prin lumea fantastică imaginată de creatoarea spectacolului și ilustrată prin decoruri impresionante ce poartă semnătura lui Vladimir Turturica și costume spectaculoase concepute de Bogdana Pascal. 

 „Mesajul este un lucru care mă bântuie de câte ori fac un spectacol pentru copii. Dar oare este atât de important să le dai celor mici de fiecare data câte o pildă ? De ce n-ar fi ok ca ei să vină și doar să se bucure de ceea ce văd, să înceapă să guste muzica și dansul în spectacole dedicate lor. Să vadă reprezentații care să nu le vorbească neapărat despre ce e bine și ce e rău așa cum și noi adulții avem această posibilitate.” precizează Corina Dumitrescu, creatorul spectacolului.

„Cu Nino în Europa” și  „Noaptea Magiei” în Salonul Mozart

Preferatul copiilor, Nino, ajunge în Salonul Mozart dis de dimineață în acest weekend, pentru a lansa o provocare celor mai curioși dintre copii: cine poate vizita șase orașe europene într-o singură oră? Având atât de mult de călătorit, Nino recurge la o vrăjitorie! Cu ajutorul unei formule magice, el reușește să zboare alături de copii de la București la Viena la Salzburg, la Milano, la Napoli, la Paris, la Londra. În fiecare oraș, vizitatorii sunt întâmpinați cu cele mai frumoase momente muzicale interpretate de soliștii OCC.

După ce în weekend-ul premierei s-a jucat de 14 ori, „Noaptea Magiei” continuă și în acest sfârșit de săptămână în Salonul Mozart, unde publicul are ocazia de a experimenta spectacolul realizat de Bogdan Muntean, cu reprezentații succesive, ce stârnesc curiozitatea întregii familii. Sunt prezentate cele mai frumoase trucuri din spectacolele de magie ale teatrului, dar și noi momente realizate în colaborare cu publicul.

„Onix și Barton” în Sala UnderGrant

Unul dintre cele mai sensibile titluri din repertoriul OCC, spectacolul „Onix și Barton” beneficiază de asemeneea de suplimentarea numărului de reprezentații în Sala UnderGrant, în acest weekend. Cele două personaje din titlu reprezintă de fapt o întreagă lume în miniatură: un colț de bloc al fiecăruia, un cuplu familiar și ușor de îndrăgit, care ne povestește despre cum anume putem reacționa la lucrurile întâlnite în jur, precum sărăcia, excluderea, lipsa empatiei și a toleranței. „Onix și Barton” este o poveste simplă despre probleme actuale, stringente și delicate. Sunt două planuri care se întrepătrund, două contexte sociale, două crezuri care, deși sunt radical diferite, ajung să se completeze reciproc.

Biletele și Abonamentele pentru Stagiunea 2022-2023 disponibile online

Related Posts

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

Cele mai întâlnite afecțiuni care îi aduc pe români la dermatolog

Deși există corelări între apariția anumitor simptome ale afecțiunilor și sezon, iar unele tipuri de tratament se pretează…

Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea la Castelul Windsor

Jucătoarea de tenis de origine română a reuşit performanţa de-a aduce primul trofeu US Open pentru Marea Britanie,…

Ce filme și seriale noi vedem în decembrie pe platformele de streaming

Filme de Crăciun, sezoane noi din serialele noastre preferate, povești numai bune pentru serile de iarnă: iată care…

Ciocolată caldă în trei variante, rețete by Chef Adi Hădean

Ce poate fi mai plăcut în sezonul rece decât o cană de ciocolată caldă, servită pe canapeaua de…

Zi de bine, România! – De 1 Decembrie, la PRO TV

  PRO TV a pregătit un program special de 1 Decembrie. Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan…

Cel mai bine tăinuit secret de la Palat, despre Regina Elisabeta, a fost dezvăluit

Suveranul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a, a încetat din viață…

Nicola Peltz, nora Victoriei Beckham, în rol de vedetă Playboy în fimul ”Welcome to Chippendales”

Nicola Peltz Beckham, nora Victoriei Beckham și soția lui Brooklyn Beckham, a primit rolul vieții ei (de până…