A List Magazine ∙ November 1, 2022 ∙ 3 min read

Opera Comică pentru Copii continuă și în acest weekend cu suplimentarea numărului de reprezentații pentru titlurile din stagiune, în urma epuizării biletelor pentru titlurile deja programate în Sala Mare, Salonul Mozart și Sala UnderGrant.

Baletul „Alice în Țara Minunilor”, în regia și coregrafia Corinei Dumitrescu, se joacă în acest weekend pentru ultima oară în stagiunea curentă. Ingenioasa producție îi poartă timp de 70 de minute pe cei mici prin lumea fantastică imaginată de creatoarea spectacolului și ilustrată prin decoruri impresionante ce poartă semnătura lui Vladimir Turturica și costume spectaculoase concepute de Bogdana Pascal. 

 „Mesajul este un lucru care mă bântuie de câte ori fac un spectacol pentru copii. Dar oare este atât de important să le dai celor mici de fiecare data câte o pildă ? De ce n-ar fi ok ca ei să vină și doar să se bucure de ceea ce văd, să înceapă să guste muzica și dansul în spectacole dedicate lor. Să vadă reprezentații care să nu le vorbească neapărat despre ce e bine și ce e rău așa cum și noi adulții avem această posibilitate.” precizează Corina Dumitrescu, creatorul spectacolului.

„Cu Nino în Europa” și  „Noaptea Magiei” în Salonul Mozart

Preferatul copiilor, Nino, ajunge în Salonul Mozart dis de dimineață în acest weekend, pentru a lansa o provocare celor mai curioși dintre copii: cine poate vizita șase orașe europene într-o singură oră? Având atât de mult de călătorit, Nino recurge la o vrăjitorie! Cu ajutorul unei formule magice, el reușește să zboare alături de copii de la București la Viena la Salzburg, la Milano, la Napoli, la Paris, la Londra. În fiecare oraș, vizitatorii sunt întâmpinați cu cele mai frumoase momente muzicale interpretate de soliștii OCC.

După ce în weekend-ul premierei s-a jucat de 14 ori, „Noaptea Magiei” continuă și în acest sfârșit de săptămână în Salonul Mozart, unde publicul are ocazia de a experimenta spectacolul realizat de Bogdan Muntean, cu reprezentații succesive, ce stârnesc curiozitatea întregii familii. Sunt prezentate cele mai frumoase trucuri din spectacolele de magie ale teatrului, dar și noi momente realizate în colaborare cu publicul.

„Onix și Barton” în Sala UnderGrant

Unul dintre cele mai sensibile titluri din repertoriul OCC, spectacolul „Onix și Barton” beneficiază de asemeneea de suplimentarea numărului de reprezentații în Sala UnderGrant, în acest weekend. Cele două personaje din titlu reprezintă de fapt o întreagă lume în miniatură: un colț de bloc al fiecăruia, un cuplu familiar și ușor de îndrăgit, care ne povestește despre cum anume putem reacționa la lucrurile întâlnite în jur, precum sărăcia, excluderea, lipsa empatiei și a toleranței. „Onix și Barton” este o poveste simplă despre probleme actuale, stringente și delicate. Sunt două planuri care se întrepătrund, două contexte sociale, două crezuri care, deși sunt radical diferite, ajung să se completeze reciproc.

Biletele și Abonamentele pentru Stagiunea 2022-2023 disponibile online

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…