Monica Cismaru ∙ March 23, 2022 ∙ 4 min read
După mai bine de 2 ani de pauză, Smiley va susține un megaconcert, la Sala Polivalentă din București, pe 31 mai, de la ora 20.00.

Cele mai iubite piese din istoria sa, cele mai tari momente de dragoste, dans sau descătușare de emoții, cel mai intens schimb de energie și cea mai sinceră invitație la distracție împreună, toate sunt promisiunile lui Smiley alaturi de #ceamaitaretrupadinsudestuleuropei pentru întâlnirea live.

Concertul lui Smiley de la Sala Polivalentă a bifat deja un record ca eveniment al unui artist român, pentru că ideea lui s-a născut spontan pe pagina de facebook a lui Smiley și s-a transformat în realitate sub privirile și în rafala de comentarii ale celor din comunitatea sa online. Parcursul de la dorință, la idee, apoi la organizare și punere în vânzare a biletelor a fost unul record, pentru că a durat nu mai mult de 10 ore și a fost poate cel mai inedit și rapid din industria evenimentelor din România.

smiley concert

Totul a pornit de la o postare nostalgică pe care Smiley a făcut-o pe pagina sa de facebook în momentul în care a urcat o poză de la concertul său din 2019 de la Sala Polivalentă, cu un mesaj de dor și de dorință de a retrăi un asemenea moment după mai bine de 2 ani de pauză. Pe lângă reacțiile de afecțiune ale fanilor săi, s-a strecurat un comentariu ferm al organizatorului concertului din 2019, Sublime, care i-a făcut live, pe facebook propunerea lui Smiley de a repeta experiența în 2022. A fost doar scânteia care a aprins dorința celor din industria de evenimente de a se reîntoarce la normalitate și a iubitorilor de muzică de a se bucura din nou de muzica live. Au aderat la idee live și cei de la platforma iabilet pentru a pune în vânzare evenimentul, cei de la HaHaHa Production care deja au început să lucreze la grafica afișului de anunț al concertului, dar și partenerii media din 2019 care și-au manifestat susținerea și pentru concertul din 2022.

Totul sub privirile uimite ale lui Smiley și ale comunității sale care practic au trăit live, pe facebook transformarea în realitate a unei dorințe exprimate cu sinceritate printr-o simplă postare.

smiley

„Pentru orice artist o întâlnire live cu publicul este ca o întâlnire față în față cu cea mai mare iubire a vieții lui. Concertul din 31 mai, de la Sala Polivalentă, este pentru mine picătura de apă vie după un drum luuung, de doi ani, prin arșiță. Poate credeți că exagerez, dar nu cred ca există artist care să se simtă întreg doar făcând muzică și comunicând pe rețelele sociale, pur și simplu e ca o declarație de dragoste pe care nu o poți face live, ca să primești și răspunsul, îți lipsește elementul esențial, schimbul de emoții, de reacții, ești mereu în căutarea sufletului de la capătul celălalt al dialogului. Iată că această așteptare se termină și este înlocuită la fel de intens, recunosc, de pregătirea pentru marea reîntâlnire care și ea este generatoare de emoții uriașe. Vă invit la poate cea mai așteptată și dorită întâlnire artistică a ultimilor doi ani din cariera mea!”, mărturisește plin de emoție Smiley despre primul său concert mare după 2 ani de pandemie.

Detaliile despre marea reîntâlnire dintre Smiley și publicul său se vor regăsi în următoarea perioadă pe canalele oficiale ale artistului, ale HaHaHa Production și ale organizatorului evenimentului, Sublime. Biletele la megaconcertul Smiley din 31 mai, de la Sala Polivalentă, se pot cumpăra de aici.

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…