A List Magazine ∙ May 14, 2022 ∙ 3 min read

Disneyland Paris a deschis porțile spre lumea poveștilor pe 12 aprilie 1992. Încă de atunci, ajută oamenii din întreaga lume să evadeze din rutină și să pătrundă în lumea poveștilor, în universul magic al basmelor, unde toată lumea trăiește fericită până la adânci bătrâneți.

Anul acesta, tărâmul magiei, al viselor devenite realitate și al personajelor mult iubite din povești împlinește 30 de ani, iar acesta este un motiv excelent pentru a sărbători adecvat, chiar acolo, la Paris.


Disneyland Paris este cel mai mare parc tematic dintre cele patru inspirate din lumea lui Walt Disney. De asemenea, este unul dintre puţinele parcuri care găzduieşte un al doilea parc tematic: Studiourile Walt Disney.

Aceste două parcuri magice imense te așteaptă cu peste 50 de atracții. Printre acestea, Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror™, Cars Quatre Roues Rallye.

Întâlnire cu personajele Disney

Disneyland Paris este o destinație de vacanta potrivită pentru intreaga familie, fiind un loc în care personajele preferate ale copilăriei, precum Mickey Mouse, Minnie, Pluto sau Donald Duck pot fi admirate chiar în mediul lor magic. Întâlnirea personajelor de la Disneyland, indiferent de vârstă, este o experiență inedită. Nu puteți rata ocazia de a-l îmbrățișa pe Mickey sau a întâlni frumoșii prinți și frumoasele prințese Disney!

Ca să fie o experiență unică, optați pentru cazare într-unul dintre hotelurile din interiorul parcului.

Ia masa cu personajele Disney

Pe lângă o simplă întâlnire efemeră cu personajele Disney, aveți ocazia să petreceți mai mult timp cu acestea, bucurându-vă totodată de delicii culinare, luând micul dejun, prânzul sau cina cu acestea. Tarifele pornesc de la 41 de euro/adult și 35 de euro/copil pentru astfel de activități.  

Experiența de a vizita Disneyland Paris este cu siguranță necesară cel puțin o data în viață, cu atât mai mult acum, având ocazia să sărbătoriți cei 30 de ani de existență a parcului și pe parcursul anului sunt o mulțime de evenimente unice datorită aniversării.

Iată câteva sfaturi care să te asigure că întreaga familie se bucură la maxim de magia oferită de ambele Parcuri Disney®.

► Descarcă aplicația mobilă gratuită Disneyland® Paris –disponibilă pentru iPhone® și Android™, astfel încât să poți accesa instantaneu informații despre atracții, restaurante, magazine, spectacole și parade, inclusiv orele de deschidere și orele de așteptare ale parcurilor.

► Timp magie în plus – Ca oaspete al hotelurilor Disney, ai o ora magica extra in Parcurile Disney®, inainte de ora deschiderii oficiale.

Disney Special Activities – Pentru ca șederea ta să fie memorabilă, Disneyland Paris îți va sta la dispoziție și cu alte servicii exclusive – de la tururi cu ghid VIP și petreceri în cameră, până la cereri în căsătorie. (sursa Happytour)

Related Posts

Istanbul – un rai al pasionaților de shopping

Cuprinsă de un sentiment nostalgic pentru că săptămâna trecută pe vremea aceasta singurele cuvinte ce îmi traversau mintea…

Kirstie Alley: ”25 de lucruri pe care nu le știați despre mine”

Vestea morții lui Kirstie Alley din cauza cancerului a îndurerat întreaga lume. Actrița se bucura de o popularitate…

TOP 5 CALITĂȚI ALE UNUI COMPLEX REZIDENȚIAL

Ansamblurile noi de locuințe câștigă din ce în ce mai mult teren în fața locuințelor vechi. Românii aflați…

Performance-uri inedite la Festivalul NOVA

Judith State și Radu Dumitriu, Alexandros Raptis și Andrei Cozlac, Bogdan Moroșanu (Rockabella), Felix Deufel și Nikhil Nagaraj…

Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din acest an

Prințesa de Wales a furat din nou privirile la un eveniment monden. Kate a fost întruchiparea perfecțiunii la…

Actrița Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani

Actrița Kirstie Alley, cunoscută mai ales datorită seriei de filme Look Who’s Talking (Uite cine vorbește) a murit…

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …