A List Magazine ∙ March 15, 2022 ∙ 3 min read

Vlogger-ul Selly revine cu o nouă super-producție, serialul „La Muncă!”. Cel mai important proiect al său de anul acesta, care este și unul dintre cele mai importante proiecte online de la noi, se lansează săptămâna aceasta, vineri, pe canalul de Youtube al Vlogger-ului.

Creșterea din ce în ce mai mare a realizatorilor de conținut digital, în special celui de tip vlog, a atras de-a lungul timpului mai multe critici, cea mai des invocată fiind aceea că vlogging-ul nu este o meserie serioasă. Oare chiar așa să fie? Ar reuși influencerii să se angajeze? Răspunsul se află în episoade: hai La Muncă!

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a acceptat o nouă „provocare”, aceea de a demonstra că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. Gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial sunt doar câteva dintre job-urile pe care Selly le-a încercat și documentat în cadrul noului său proiect, La Muncă, care va fi lansat vinerea aceasta.

Mă bucur enorm că reușim să lansăm acest proiect și, pe lângă volumul incredibil de mare de muncă depus de toate echipa de producție cărora le mulțumesc pe această cale, cel mai fericit sunt că răspundem la întrebarea cel mai des adresată influencerilor, pe lângă cea despre bani: Ce ați face dacă mâine nu ar mai fi internetul? Am încercat să vedem dacă influencerii pot avea și job-uri normale, care implică un volum de muncă și efort diferit față de ce știu ei. Mai important decât atât, ne-am dorit să scoatem în față unele meserii care sunt stigmatizate și privite cu o oarecare rezervă de către societate. Dar în esență ele ne ajută în viața de zi cu zi, de la a spune „mulțumesc” clienților din supermarket la a sorta responsabil gunoiul, acest joburi sunt esențiale pentru noi toți.”

Trailer https://www.youtube.com/watch?v=Qyn2TaV8w3w&t=11s&ab_channel=Selly

Fiecare episod va avea și un invitat special care va lucra cot la cot cu Selly pentru a duce la bun sfârșit activitățile din cadrul jobului. În primul episod, Selly va lucra ca alpinist utilitar și, alături de Dorian Popa, va curăța fațada de sticlă a unei clădiri de 12 etaje, sub atenta îndrumare a unei echipe de profesioniști: „Nici nu știu cum a acceptat să facă asta, să se pună singur în această situație este o chestie inedită. Îi tremurau picioarele parcă erau de găinușă.” – Dorian Popa, Influencer

Următorul job pe care-l va avea Selly este cel de gunoier, unde alături de Theo Rose și Costi Max:Experiența a fost cel puțin interesantă, nu poți spune că este o muncă atractivă, dar a petrece o zi lângă oamenii aceștia te ajută să înțelegi mai bine despre ce este vorba în această muncă. Pot să spun că am învățat și o chestie foarte importantă, gunoiul trebuie sortat! Ne ajută pe toți.” – Theo Rose, Artist.

Selly (Andrei Șelaru) este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și creatori de conținut din România, fiind activ de peste 9 ani pe platformele digitale. El este și fondatorul trupei 5GANG care a dominat tranding-ul Youtube-ului românesc cu fiecare melodie  lansată și producător de film prin agenția sa, Selly Media Network. De curând a înființat și Fundația Selly, prin care și-a propus să susțină copiii din medii defavorizate, prin facilitarea accesului la educație.

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…