A List Magazine ∙ March 15, 2022 ∙ 3 min read

Vlogger-ul Selly revine cu o nouă super-producție, serialul „La Muncă!”. Cel mai important proiect al său de anul acesta, care este și unul dintre cele mai importante proiecte online de la noi, se lansează săptămâna aceasta, vineri, pe canalul de Youtube al Vlogger-ului.

Creșterea din ce în ce mai mare a realizatorilor de conținut digital, în special celui de tip vlog, a atras de-a lungul timpului mai multe critici, cea mai des invocată fiind aceea că vlogging-ul nu este o meserie serioasă. Oare chiar așa să fie? Ar reuși influencerii să se angajeze? Răspunsul se află în episoade: hai La Muncă!

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România a acceptat o nouă „provocare”, aceea de a demonstra că vloggerii pot avea meserii normale dacă, la un moment dat, vlogging-ul ar dispărea. Gunoier, alpinist utilitar sau lucrător comercial sunt doar câteva dintre job-urile pe care Selly le-a încercat și documentat în cadrul noului său proiect, La Muncă, care va fi lansat vinerea aceasta.

Mă bucur enorm că reușim să lansăm acest proiect și, pe lângă volumul incredibil de mare de muncă depus de toate echipa de producție cărora le mulțumesc pe această cale, cel mai fericit sunt că răspundem la întrebarea cel mai des adresată influencerilor, pe lângă cea despre bani: Ce ați face dacă mâine nu ar mai fi internetul? Am încercat să vedem dacă influencerii pot avea și job-uri normale, care implică un volum de muncă și efort diferit față de ce știu ei. Mai important decât atât, ne-am dorit să scoatem în față unele meserii care sunt stigmatizate și privite cu o oarecare rezervă de către societate. Dar în esență ele ne ajută în viața de zi cu zi, de la a spune „mulțumesc” clienților din supermarket la a sorta responsabil gunoiul, acest joburi sunt esențiale pentru noi toți.”

Trailer https://www.youtube.com/watch?v=Qyn2TaV8w3w&t=11s&ab_channel=Selly

Fiecare episod va avea și un invitat special care va lucra cot la cot cu Selly pentru a duce la bun sfârșit activitățile din cadrul jobului. În primul episod, Selly va lucra ca alpinist utilitar și, alături de Dorian Popa, va curăța fațada de sticlă a unei clădiri de 12 etaje, sub atenta îndrumare a unei echipe de profesioniști: „Nici nu știu cum a acceptat să facă asta, să se pună singur în această situație este o chestie inedită. Îi tremurau picioarele parcă erau de găinușă.” – Dorian Popa, Influencer

Următorul job pe care-l va avea Selly este cel de gunoier, unde alături de Theo Rose și Costi Max:Experiența a fost cel puțin interesantă, nu poți spune că este o muncă atractivă, dar a petrece o zi lângă oamenii aceștia te ajută să înțelegi mai bine despre ce este vorba în această muncă. Pot să spun că am învățat și o chestie foarte importantă, gunoiul trebuie sortat! Ne ajută pe toți.” – Theo Rose, Artist.

Selly (Andrei Șelaru) este unul dintre cei mai apreciați vloggeri și creatori de conținut din România, fiind activ de peste 9 ani pe platformele digitale. El este și fondatorul trupei 5GANG care a dominat tranding-ul Youtube-ului românesc cu fiecare melodie  lansată și producător de film prin agenția sa, Selly Media Network. De curând a înființat și Fundația Selly, prin care și-a propus să susțină copiii din medii defavorizate, prin facilitarea accesului la educație.

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…