Andreea Leta ∙ March 14, 2022 ∙ 6 min read

De câteva săptămâni, lumea pare că s-a oprit în loc, iar toată grija și atenția noastră este, evident, îndreptată spre situația tensionată de la graniță, către cei care au nevoie de ajutorul nostru și către informațiile importante care vin zi de zi. Însă dacă simți nevoia de un moment de respiro pentru câteva minute, îți propunem să facem o trecere în revistă a celor mai recente evenimente, care la momentul acesta, par să se desfășoare într-o altă lume. 

În weekend, două evenimente importante red carpet au avut loc: Critics Choice Awards și decernarea premiilor BAFTA. În condiții normale, am fi așteptat cu sufletul la gură celebrele gale, însă acum ne rezumăm la un moment de respiro. Deci, să îl începem: 

Sfârșitul pandemiei vine cu un weekend plin de strălucire, la propriu, la câteva evenimente și gale care ni le aduc din nou în atenție pe cele mai în vogă celebrități internaționale. Dintre toate, ne-am oprit la două dintre ele, unele dintre cele mai importante din industria cinematografiei. Premiile BAFTA și Cristics Choice Awards și-au ales preferații seara trecută. 

Ținutele nu se lasă mai prejos decât ne-am fi așteptat, iar tendințele par mai evidente ca oricând. Stiliștii au optat anul acesta pentru un stil clasic, cu puternice influențe Old Hollywood, limitând paleta cromatică la trei dintre cele mai puternice nuanțe ale tuturor timpurilor. Iată cine a intrat în topul preferințelor noastre. 

Ladies in red 

Dacă vorbim despre red carpet, nu putea lipsi tocmai roșul din preferințele de anul acesta. Nuanțele aprinse sau tonurile care se apropie de burgundy au fost alegerile perfecte pentru Selena Gomez, Kathryn Newton și pentru Haley Bennett, care a optat pentru un look spectaculos, marcat de o rochie cu crinolină. 

Mysterious black

Negru nu a lipsit și nu va lipsi niciodată de pe red carpet. Ținutele statuare, pe liniile trupului, croielile ce dau efectul de trup de zeiță, au fost opțiunile unor personalități precum Naomi Campbell, Jessica Plummer, Caitriona Balfe și Adwoa Aboah, care a atașat rochiei o panglică în nuanțele steagului Ucrainei.

Emma Watson

Sequins in beige 

Kristen Stewart

Apariția noastră preferată îi aparține lui Kristen Stewart, care a purtat o rochie și un beauty look demne de un top al celor mai bune ținute ale tuturor timpurilor, din istoria tuturor evenimentelor. Pentru materiale asemănătoare, cu aplicații din paiete în tonuri de beige sidefat sau cu tente aurii, au optat și Jean Smart și Mandy Moore

Floral embroidery

Lea Seydoux și Jada Pinkett Smith au mizat pe broderii sau jacard cu motive botanice, în lookuri prețioase ale căror piese principale au fost rochiile care le-au conturat perfect siluetele. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Trendul de fashion care domină această vară: Coastal Grandma

Coastal Grandma este trendul verii în materie de fashion: nu, nu trebuie să fii o bunică simpatică să…

Alist Designers Boutique: Brandurile lunii iulie pe care le găsești aici

Iulie aduce la Alist Designers boutique două branduri deosebite, pe care nu trebuie să le ratezi. Exclusives și…

Izabela Măndoiu și Monarh Design, la Alist Designers Boutique

Izabela Măndoiu și Monarh Design sunt cele două branduri pe care le găsiți luna aceasta la Alist Designers…

Costumele de baie care avantajează orice tip de siluetă

Costumele de baie sunt printre cele mai căutate piese în această perioadă. Dacă nu ai apucat încă să…

Stella Matina semnează o colecție vestimentară capsulă inspirată de emoțiile și farmecul Neversea

Designerul Csilla Tulodgy, cunoscută acum sub numele de Stella Matina, a acceptat provocarea Neversea și a creat o…

Trendurile verii, adaptate fiecărui semn din zodiac

Ca să-ți fie mai ușor să alegi din multitudinea de trenduri care domină moda acestei veri, am asociat…

Get the look – Dakota Johnson într-un look smart casual

Dakota Johnson este muza noastră la începutul acestei săptămâni, grație unui outfit all white purtat cu multă eleganță….

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Shoes For Every Mood

Dincolo de locul în care trebuie să fii, ce dispoziție ai astăzi? Te simți energică, gata de o…

Reîmprospătați-vă stilul vestimentar de vară pe Remixshop.com

Odată cu venirea verii, a apărut și dorința de a vă reîmprospăta garderoba. Acest nou sezon vă întâmpină…