Andreea Leta ∙ March 14, 2022 ∙ 6 min read

De câteva săptămâni, lumea pare că s-a oprit în loc, iar toată grija și atenția noastră este, evident, îndreptată spre situația tensionată de la graniță, către cei care au nevoie de ajutorul nostru și către informațiile importante care vin zi de zi. Însă dacă simți nevoia de un moment de respiro pentru câteva minute, îți propunem să facem o trecere în revistă a celor mai recente evenimente, care la momentul acesta, par să se desfășoare într-o altă lume. 

În weekend, două evenimente importante red carpet au avut loc: Critics Choice Awards și decernarea premiilor BAFTA. În condiții normale, am fi așteptat cu sufletul la gură celebrele gale, însă acum ne rezumăm la un moment de respiro. Deci, să îl începem: 

Sfârșitul pandemiei vine cu un weekend plin de strălucire, la propriu, la câteva evenimente și gale care ni le aduc din nou în atenție pe cele mai în vogă celebrități internaționale. Dintre toate, ne-am oprit la două dintre ele, unele dintre cele mai importante din industria cinematografiei. Premiile BAFTA și Cristics Choice Awards și-au ales preferații seara trecută. 

Ținutele nu se lasă mai prejos decât ne-am fi așteptat, iar tendințele par mai evidente ca oricând. Stiliștii au optat anul acesta pentru un stil clasic, cu puternice influențe Old Hollywood, limitând paleta cromatică la trei dintre cele mai puternice nuanțe ale tuturor timpurilor. Iată cine a intrat în topul preferințelor noastre. 

Ladies in red 

Dacă vorbim despre red carpet, nu putea lipsi tocmai roșul din preferințele de anul acesta. Nuanțele aprinse sau tonurile care se apropie de burgundy au fost alegerile perfecte pentru Selena Gomez, Kathryn Newton și pentru Haley Bennett, care a optat pentru un look spectaculos, marcat de o rochie cu crinolină. 

Mysterious black

Negru nu a lipsit și nu va lipsi niciodată de pe red carpet. Ținutele statuare, pe liniile trupului, croielile ce dau efectul de trup de zeiță, au fost opțiunile unor personalități precum Naomi Campbell, Jessica Plummer, Caitriona Balfe și Adwoa Aboah, care a atașat rochiei o panglică în nuanțele steagului Ucrainei.

Emma Watson

Sequins in beige 

Kristen Stewart

Apariția noastră preferată îi aparține lui Kristen Stewart, care a purtat o rochie și un beauty look demne de un top al celor mai bune ținute ale tuturor timpurilor, din istoria tuturor evenimentelor. Pentru materiale asemănătoare, cu aplicații din paiete în tonuri de beige sidefat sau cu tente aurii, au optat și Jean Smart și Mandy Moore

Floral embroidery

Lea Seydoux și Jada Pinkett Smith au mizat pe broderii sau jacard cu motive botanice, în lookuri prețioase ale căror piese principale au fost rochiile care le-au conturat perfect siluetele. 

Foto: hepta.ro

Related Posts

Cele mai spectaculoase apariții de la British Fashion Awards 2022

O mulțime de vedete au luat parte la gala British Fashion Awards 2022, care a avut loc la…

Te așteptăm pe 17 decembrie la Crazy Christmas!

Ți-era dor de unul dintre târgurile noastre? Nu mai e mult și ne revedem la Crazy Christmas, pe…

C&A x Alist Magazine: Ne vedem la shopping în weekend!

Suntem din ce în ce mai aproape de unul dintre cele mai frumoase ale anului, așa că pregătirile…

Chanel aniversează 90 de ani de creație de bijuterii prin lansarea cărții– Chanel Haute Joaillerie

Casa de modă Chanel lansează un volum în cinstea aniversării a 90 de ani de cand Coco Chanel…

Recreează lookul momentului cu piese de la designeri români

Serialul Wednesday care poartă semnătura magnificului Tim Burton, a devenit un fenomen încă de dinainte să fie difuzat…

Style inspiration of the week: Emily Ratajkowski și mixul de registre

Pentru că sezonul rece și-a intrat cu adevărat în rol și temperaturile au scăzut considerabil, cuvintele momentului în…

Jachetele momentului: Blana artificială, opțiunea principală a marilor case 

Marile case de modă optează și anul acesta pentru înlocuirea hainelor din blană naturală cu piese stylish din…

Petrece sărbătorile de iarnă împreună cu Marks&Spencer

Sărbători de iarnă pufoase, colorate, aromate și… neapărat stilate! Sărbătorile de iarnă au mai mult farmec în haine…

Style icon: Sydney Sweeney, actrița votată femeia anului

Aleasă de mai multe publicații internaționale drept unul dintre starurile de top ale tinerei generații, Sydney Sweeney, pe…

Campaniile controversate, anulate de critica din social media sau…?

La începutul acestei săptămâni, Balenciaga a lansat una dintre cele mai controversate campanii create vreodată în lumea modei,…