Lorena Sârbu este un celebru designer român stabilit de ani buni în Beverly Hills. De-a lungul timpului, ea a creat nenumărate ținute pentru covorul roșu, îmbrăcând celebrități pentru Oscaruri, Emmy Awards. Printre starurile care au ales să poarte ținute semnate de Lorena Sârbu se numără Jennifer Lopez, Taylor Swift, Eva Longoria, Christina Applegate, Toni Braxton, Britney Spears, Andie MacDowell, Minnie Driver, Carmen Electra sau Olga Kurylenko.

“Totul a început cu un mic butic în Beverly Hills. Munca şi seriozitatea, calităţi moştenite de la părinţii mei, m-au ajutat enorm. Îmi amintesc că la vârsta de 14 ani le-am spus părinţilor mei că visul meu este de a merge în SUA”, spune Lorena, inclusă în topul celor mai influenți creatori de modă. Peformanţa Lorenei este remarcabilă, cu cât a surclasat designeri precum Vivienne Westwood (locul 76), Victoria Beckham (locul 73) şi Stella McCartney (locul 71) în topul făcut de Fashion Schools.

Românca are un ritual de îngrijire a pielii, dar și reguli de dietă pe care le respectă cu sfințenie. Iată care sunt secretele sale de frumusețe!

Pentru mine, frumusețea este numai despre alimente. Sunt puține lucruri pe care le poți face din exterior. Trebuie să acorzi atenție fiecărei mese și să te asiguri că incluzi toți acei acizi grași, vitamine, antioxidanți de care ai nevoie și hidratarea necesară.spune designerul.

Atunci când vine vorba despre îngrijire, somnul este unul dintre factorii principali. Somnulajută la repararea pielii și regenerarea ei. Eu încerc să dorm cel puțin 7 ore în fiecare noapte. Doar așa mă pot trezi dimineața cu o piele minunată. , mai spune Lorena Sârbu.

Crema hidratantă este punctul –cheie pentru un ten sănătos și strălucitor. Asigură-te că aplici suficientă cremă hidratantă în fiecare zi pentru a-ți păstra pielea catifelată și suplă. Eu aplic o cremă hidratantă în fiecare dimineață și seara, înainte de culcare. , încheie designerul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts