Monica Cismaru ∙ April 18, 2024 ∙ 3 min read

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea din seria originală se află pe masa producătorilor. A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight este un prequel pentru Game of Thrones, a cărui acțiune se petrece cu aproximativ 100 de ani înaintea GoT.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight este realizat pe baza romanelor lui George R.R. Martin- Dunk and Egg, și va avea premiera spre sfârșitul lui 2025, pe HBO Max.

”Cu un secol înaintea evenimentelor din Game of Thrones, doi eroi atipici și diferiți străbăteau Westeros… un tânăr și naiv, dar curajos cavaler, Ser Duncan the Tall, și escorta lui, micul Egg. Amplasat într-o eră când linia dinastică Targaryen încă se afla pe Iron Throne și amintirea ultimului dragon nu se evaporase încă, destine mărețe, dușmani de temut și inițiative periculoase îi așteaptă pe acești prieteni atât de diferiți”, își descrie autorul cartea. ”Cavalerismul este tema centrala a acestei povești”, adaugă celebrul autor.

Game of Thrones

Seria Dunk and Egg este compusă din trei cărți- The Hedge Knight, The Sworn Sword și The Mystery Knight, toate cuprinse și publicate sub titlul A Knight of the Seven Kingdoms.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight
Sol Ansell

Rolurile principale din noul prequel Game of Thrones vor fi interpretate de Peter Claffey – Dunk- Ser Duncan the Tall, iar Egg, a.k.a. Aegon V. Targaryen, va fi jucat de Sol Ansell. Ansell are doar nouă ani și a mai jucat în The Hunger Games: The Ballad of Songbird & Snakes, în rolul lui Coriolanus pe când era copil.

A Knight of the Seven Kingdoms este cel de-al doilea prequel Game of Thrones. George R.R. Martin va juca rolul de producător executiv și de scenarist, alături de Ira Parker, producător pentru House of the Dragon, sezonul 1.

Serialul A Knight of the Seven Kingdoms se află pe masa producătorilor de mai mult timp , încă din vara lui 2016, pe când HBO de-abia începea să ia în considerare spinoff-urile GoT.

House of the Dragon, primul prequel Game of Thrones, va reveni cu sezonul doi în această vară, iar din universul GoT fac parte și mai multe producții,aflate în stadiul de schiță: încă un prequel despre cucerirea Westeros-ului de către Aegon Targaryen, dar și un spinoff care va explora ce s-a întâmplat cu Jon Snow după evenimentele din Game of Thrones.

Foti: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…