Monica Cismaru ∙ March 26, 2024 ∙ 2 min read

Scarlett Johansson (39 de ani) ar fi vedeta care preia rolul principal din noua producție a seriei Jurassic Park- Jurassic World, scrie presa străină.

Scarlett Johansson va înlocui vedetele consacrate din ultimele filme ale seriei Jurassic- pe Chris Pratt și pe Bryce Dallas Howard, după ce ultima producție din serie – Jurassic World: Dominion, a fost desființată de critici și de public.

Se pare că Scarlett Johansson ar fi rămas pe lista scurtă de alegeri pentru a interpreta rolul principal din Jurassic World, programat spre a fi lansat în 2025.

La doi ani de la apariția ultimului film din seria lansată în 1993- Jurassic World: Dominion, Universal Pictures vrea să realizeze un nou film alături de David Koepp, scenarist, și de Gareth Edwards, regizor. Johansson e vedeta favorită pentru rol, după ce a fost protagonista seriei Marvel – Black Widow.

Jurassic World are data de lansare relativ rapidă pentru această industrie – 2 iulie 2025. Koepp a scris scenariul primului film Jurassic Park din 1993 și pe cel din 1997 – The Lost World: Jurassic Park după romanele best-seller semnate de Michael Crichton.

Bryce Dallas Howard și Chris Pratt

Surse au declarat pentru Hollywood Reporter ca noul film va deschide o nouă era Jurassic, cu o nouă poveste. În filmele originale Jurassic au jucat Sam Neill, Laura Dern și Jeff Goldblum, iar în Jurassic World Trilogy au jucat Chris Pratt și Bryce Dallas Howard.

La momentul lansarii, in 1993, Jurassic Park a devenit filmul cu cele mai mari încasări din istoria Hollywood-ului -cu 912 milioane de dolari la nivel mondial și a deschis seria francizelor cinematografice moderne.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…