Zeci de mii de oameni s-au bucurat weekendul trecut de un spectacol de zile mari în cadrul festivalului de muzică electronică SAGA. Cezara Cristescu, unul dintre cei mai influenți vloggeri de la noi, ne-a împărtășit ce a simțit și cum s-a văzut Saga din propria perspectivă.

Experiența Saga a fost una la un milion. Mi-a depășit așteptările și am rămas extrem de surprinsa. De la line up, la organizare și până la aspectul overall al festivalului. , spune Cezara.

Prima zi când am pășit pe “nava spațială Saga” așa cum ne place mie și prietenilor mei să o numim, a fost ziua de deschidere, când am avut ocazia să creem content înainte de prima zi de festival. Am explorat toate scenele și pur și simplu am rămas impresionați de cât de miraculos arată locul unde urma să ne petrecem 3 zile pline de muzică și distracție. Culorile, luminile și conceptele au creat un vibe superb. Ne-am simtit extrem de bine primiti si incantati sa urlam “WE ARE SAGA” Am observat ca s-a pus accent foarte mult pe stilul futurist, de parca ne aflam intr-o expeditie in spatiu. Lookurile de festival, make-up-ul si vibe-ul oamenilor au contribuit la succesul pe care l-a atins acest festival., incheie artista.

 

 

Related Posts