A List Magazine ∙ May 1, 2020 ∙ 2 min read

Duminică, 3 mai, Rosumovi deschide sezonul Premiere Nights cu recitalul Human Nature, susținut de violoncelistul Andrei Cavassi, acompaniat la pian de Cătălin Ene. Premiere Nights este o serie de spectacole sub bagheta Rosumovi, ce va fi difuzată în regim de live streaming, pe pagina de Facebook Rosumovi.

Repertoriul va include un mix de compoziții clasice și pop, de la Preludiul din Suita I pentru violoncel a lui Bach la piesa Human Nature, interpretată de Michael Jackson.
Human Nature este un proiect susținut de IQOS.

Andrei Cavassi face parte din a patra generație de muzicieni din familia lui și a cântat în Orchestra Filarmonică George Enescu și Orchestra Națională Radio. Din 2014 a început să lucreze ca muzician pentru Huis Ten Bosch Company și să concerteze în Japonia, țară care a devenit o inspirație foarte puternică pentru muzica sa și în care s-a relocat pentru a-și urma vocația. Din 2018 este membru al cvartetului de muzică de tango progresiv El Cielo 2020. A cântat alături de artiști precum Mischa Maiski sau Angela Gheorghiu și a susținut concerte în locații de prestigiu, ca Teatrul Colon din Buenos Aires sau Filarmonica din Berlin, iar în 2019 a obținut medalia de aur la Concursul Internațional de Interpretare de la Viena.

Pentru că Rosumovi este o comunitate, deci un organism care trebuie să se adapteze, să continue să vibreze, deschidem fereastra din universul nostru momentan izolat și plonjăm în viitor, căutând formule noi. Human Nature, primul performance din seria Premiere Nights by Rosumovi este un proiect susținut de IQOS, partenerul nostru în noua provocare creativă de a oferi un contrapunct la rutina cotidiană a izolării. Ne doream un partener vizionar, preocupat de aceleași valori, de susținerea industriei creative și de dorința comunității Rosumovi de a trăi experiențe culturale, mai ales acum, din perspectiva distanțării sociale .“ – Connie Preda, Fondator Rosumovi.

Rosumovi este un concept unic în spațiul bucureștean, creat de Connie Preda în 2017, o comunitate și o platformă online al cărei obiectiv este să să promoveze artiștii locali și să faciliteze networking-ul oferind unui public cosmopolit un mix de artă și entertainment. De trei ani, Rosumovi explorează teritorii noi pe scena bucuresteană, aducând teatrul si performance-ul printre obiecte de design retro sau contemporane, muzica clasică in mijlocul oamenilor, sub cupola palatelor Spayer sau Universul, muzica anilor ‘60 din nou pe ringul de dans.

 

Related Posts

Istoria secretă a culorilor

„Negru de supărare”, „roșu de furie”, „alb ca varul” – culorile nu sunt doar parte din lumea care…

Johnny Depp revine în Pirații din Caraibe pentru un onorariu record

În sfârșit, soarele răsare și pe strada lui Johnny Depp (59 de ani). După câțiva ani în care…

Proprietarul brandului Ray-Ban, Leonardo Del Vecchio, a murit la vârsta de 87 de ani

Leonardo Del Vecchio, proprietarul brandurilor de acccesorii Ray-Ban și Oakley,  a murit la vârsta de 87 de ani,…

8 filme și seriale care se simt ca o vacanță de vară

Zile de vară, soare, sentimentul că toate problemele au rămas în urmă, relaxare la plajă sau într-un loc…

Cel de-al doilea episod #GataDeBusiness, cu Andreea Esca, este aici! 

Andreea Esca este din nou pregătită să îți spună o poveste. De data aceasta, o poveste reală despre…

Harry Styles lansează o colecție de haine alături de Gucci

Harry Styles, unul dintre cei mai de succes cântăreți la ora actuală, lansează o colecție de haine alături…

Cum arată cea mai recentă achiziție imobiliară făcută de Nicole Kidman în Sydney

Australianca Nicole Kidman (55 de ani) își extinde de la an la an portofoliul imobiliar din Sydney. Actrița…

Lectura de vacanță – Ce cărți citesc vedetele?

Timpul trece altfel în vacanță. Frumusețea după-amiezelor leneșe de vară nu este întrecută decât de timpul petrecut citind…

Casa noastră/ Utama câștigă Trofeul Transilvania la cea de-a 21-a ediție TIFF

Câștigătorii celei de-a 21-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania au fost aplaudați sâmbătă seară, pe 25…

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…