Editor Alistmagazine.ro ∙ October 3, 2021 ∙ 3 min read

Romanița Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan. Din portofoliul de produse fac parte: Silk Elixir Anti-Aging Cream și Silk Elixir Eye Contour Cream. Produsele sunt destinate tenului matur și au ca principale ingrediente: mătase și mătase hidrolizată și alte ingrediente inovatoare. Rezultatul: o piele fină și catifelată – “Second Skin -, luminoasă și vizibil mai fermă.

Gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan încununează cu succes cei 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România.

Ideea lansării acestei game a venit oarecum firesc” declară Romanița Iovan.  “Este o parte din stilul de viață sănătos pe care eu l-am adoptat de foarte mult timp. Sportul, alimentația echilibrată, ajutate de soluțiile avansate din domeniul cosmetologiei fac parte din rutina mea zilnică de înfrumusețare. De-a lungul celor 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România am creat întotdeauna ținute extrem de feminine, elegante și rafinate, pentru o femeie modernă, dar romantică, senzuală și sensibilă. Prețuiesc fibrele naturale, și în special mătasea, pe care am utilizat-o în mod constant în colecții, în încercarea de a crea un brand  în al cărui ADN să înglobez calitatea de excepție a materialelor și accesoriilor dar și atenția pentru detaliu, dusă la rang de obsesie”. ”Iar acum, la aniversarea acestor 30 de ani mi-am dorit să aduc un altfel de omagiu feminității, pornind, cum altfel, decât tot de la mătasea mea dragă. Așa am inițiat acest parteneriat cu Aviva Cosmetics, prin care le oferim doamnelor acces la cele mai novatoare soluții de îngrijire destinate tenului matur, cu rezultate extraordinare – produsele au fost testate de altfel de mine timp de peste 6 luni.Nu întâmplător, rezultatele sunt vizibile după patru săptămâni de utilizare constantă a cremelor, atât cât durează și ciclul de viață al viermelui de mătase, făptura care dă naștere prețiosului fir de mătase.” – a spus în încheiere Romanița.

Gama conține pentru început două produse: Silk Elixir Anti-Aging Cream, cremă pentru îngrijirea tenului matur, o soluție excelentă pentru o rutină de hidratare zilnică ce redă conturul natural al feței și Silk Elixir Eye Contour Cream, ce restituie fermitatea și elasticitatea pielii din zona ochilor și reduce cu până la 38% adâncimea ridurilor de expresie și profunde. Până la sfârșitul acestui an, portofoliul de produse se va îmbogati cu noi soluții de înfrumusețare destinate doamnelor, dar și domnilor.

Silk Elixir Anti-Aging Cream folosește o multitudine de ingrediente active: mătase și mătase hidrolizată cu un conținut ridicat de proteine, acid hialuronic hidrolizat cu masă moleculară mică, acid hialuronic cu greutate mare încapsulat, unisfere cu extract de lămâie și extract de castravete, dar și ceruri naturale: ceară jojoba, mimosa și floarea soarelui.

Silk Elixir Eye Contour Cream conține o combinație de ingrediente active: acid hialuronic cu masă mică, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic microincapsulat, mătase și mătase hidrolizată și extract de flori de castan (Horse Chestnut extract), pentru îngrijirea zonei periorbitale.

Produsele sunt testate dermatologic si sunt disponibile pentru început pe site-urile: infinitumcosmetics.ro și romanitaiovan.ro.

Romanitza Fashion House este o casă de modă înființată în anul 1991 de către Romanița Iovan. În cei 30 de ani de activitate, Romanița Iovan a prezentat colecții în România în cadrul Festivalurilor importante de modă din București, Iași sau Cluj Napoca și la New York Fashion Week. Detalii pe site-urile: www.romanitaiovan.ro.

Related Posts

Actrița Anne Heche a fost declarată decedată în mod oficial

Actrița Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, se află în moarte cerebrală și, conform legilor din…

Frigărui picante la grătar. Recomandarea lui Chef Adi Hădean

Adrian Hădean ne propune să încercăm frigărui picante, servite în lipie de casă, cu sos de usturoi și…

Bucharest International Dance Film Festival la a VIII-a ediție: 8 – 11 septembrie 2022

În perioada 8 – 11 septembrie, Bucharest International Dance Film Festival (BIDFF) revine pentru a VIII-a ediție cu…

Johnny Depp devine Ludovic al XV-lea în producția ”Jeanne du Barry”

Johnny Depp (59 de ani) începe să-și revină încet și sigur după scandalul divorțului de Aber Heard din…

Paul Negoescu (O lună în Thailanda, Două lozuri, Povestea unui pierde-vară) revine cu un nou film: Oameni de treabă/ Men of Deeds

Oameni de treabă/ Men of Deeds, al patrulea lungmetraj semnat de Paul Negoescu, are premiera mondială în cadrul…

Cu cine a înlocuit-o pe Shakira Gerard Piqué

La două luni de la despărțirea de Shakira (45 de ani), mama celor doi copii ai lor, fotbalistul…

Eva Longoria va interpreta rolul principal într-un nou serial

Eva Longoria revine într-un nou serial produs de Apple TV+, intitulat Land of Women, inspirat de romanul best-seller…

5 trucuri de care ar trebui să ținem seama pentru a fi în formă

Slăbește în mod sănătos, fără dietă, urmând câteva sfaturi recomandate de specialiștii din domeniu. Pe lângă mișcare în…

All White Party – A List Magazine, magie albă!

Revenim cu noi imagini de la cea de-a doua petrecere organizată de A List Magazine la Cluj-Napoca, în…

E scris în stele, zodia A List înseamnă distracție!

V-am mai spus și se poate observa și cu ochiul liber că ne place să ne distrăm alături…