Editor Alistmagazine.ro ∙ October 3, 2021 ∙ 3 min read

Romanița Iovan lansează în parteneriat cu Aviva Cosmetics gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan. Din portofoliul de produse fac parte: Silk Elixir Anti-Aging Cream și Silk Elixir Eye Contour Cream. Produsele sunt destinate tenului matur și au ca principale ingrediente: mătase și mătase hidrolizată și alte ingrediente inovatoare. Rezultatul: o piele fină și catifelată – “Second Skin -, luminoasă și vizibil mai fermă.

Gama de produse cosmetice INFINITUM by Romanița Iovan încununează cu succes cei 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România.

Ideea lansării acestei game a venit oarecum firesc” declară Romanița Iovan.  “Este o parte din stilul de viață sănătos pe care eu l-am adoptat de foarte mult timp. Sportul, alimentația echilibrată, ajutate de soluțiile avansate din domeniul cosmetologiei fac parte din rutina mea zilnică de înfrumusețare. De-a lungul celor 30 de ani de activitate în domeniul industriei fashion din România am creat întotdeauna ținute extrem de feminine, elegante și rafinate, pentru o femeie modernă, dar romantică, senzuală și sensibilă. Prețuiesc fibrele naturale, și în special mătasea, pe care am utilizat-o în mod constant în colecții, în încercarea de a crea un brand  în al cărui ADN să înglobez calitatea de excepție a materialelor și accesoriilor dar și atenția pentru detaliu, dusă la rang de obsesie”. ”Iar acum, la aniversarea acestor 30 de ani mi-am dorit să aduc un altfel de omagiu feminității, pornind, cum altfel, decât tot de la mătasea mea dragă. Așa am inițiat acest parteneriat cu Aviva Cosmetics, prin care le oferim doamnelor acces la cele mai novatoare soluții de îngrijire destinate tenului matur, cu rezultate extraordinare – produsele au fost testate de altfel de mine timp de peste 6 luni.Nu întâmplător, rezultatele sunt vizibile după patru săptămâni de utilizare constantă a cremelor, atât cât durează și ciclul de viață al viermelui de mătase, făptura care dă naștere prețiosului fir de mătase.” – a spus în încheiere Romanița.

Gama conține pentru început două produse: Silk Elixir Anti-Aging Cream, cremă pentru îngrijirea tenului matur, o soluție excelentă pentru o rutină de hidratare zilnică ce redă conturul natural al feței și Silk Elixir Eye Contour Cream, ce restituie fermitatea și elasticitatea pielii din zona ochilor și reduce cu până la 38% adâncimea ridurilor de expresie și profunde. Până la sfârșitul acestui an, portofoliul de produse se va îmbogati cu noi soluții de înfrumusețare destinate doamnelor, dar și domnilor.

Silk Elixir Anti-Aging Cream folosește o multitudine de ingrediente active: mătase și mătase hidrolizată cu un conținut ridicat de proteine, acid hialuronic hidrolizat cu masă moleculară mică, acid hialuronic cu greutate mare încapsulat, unisfere cu extract de lămâie și extract de castravete, dar și ceruri naturale: ceară jojoba, mimosa și floarea soarelui.

Silk Elixir Eye Contour Cream conține o combinație de ingrediente active: acid hialuronic cu masă mică, acid hialuronic cu masă moleculară medie, acid hialuronic microincapsulat, mătase și mătase hidrolizată și extract de flori de castan (Horse Chestnut extract), pentru îngrijirea zonei periorbitale.

Produsele sunt testate dermatologic si sunt disponibile pentru început pe site-urile: infinitumcosmetics.ro și romanitaiovan.ro.

Romanitza Fashion House este o casă de modă înființată în anul 1991 de către Romanița Iovan. În cei 30 de ani de activitate, Romanița Iovan a prezentat colecții în România în cadrul Festivalurilor importante de modă din București, Iași sau Cluj Napoca și la New York Fashion Week. Detalii pe site-urile: www.romanitaiovan.ro.

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind invitați…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…