Rihanna și fiica cea mare a Madonnei, Lourdes Leon (25 de ani), apar împreună în campania pentru linia de lenjerie intimă Savage x Fenty, care se lansează de Valentine’s Day.

Lourdes Leon a fost cooptată în echipa Rihannei încă de astă-toamnă, când a defilat pe podium în piesele de lenjerie intimă create de cântăreață. Alături de Lourdes Leon, din campania de Valentine’s Day a Rihannei – Savage x Fenty – mai fac parte vedete precum Cindy Crawford, Gigi Hadid, Adriana Lima, Irina Shayk și modelele Tess McMillan, Quannah Chasinghorse sau Nyja, iar fiica Madonnei apare în fotografii de prezentare în ipostaze sexy alături de Rihanna.

rihanna lourdes leon

Numele campaniei pentru Valentine’s Day este Love On The Edge și anunță și deschiderea primului magazin fizic al brandului în Las Vegas, urmând ca lanțul să se extindă apoi și în Los Angeles, Houston, Philadelphia și Washington DC anul acesta.

rihanna lourdes leon

rihanna lourdes leon

Pe lângă fotografia provocatoare alături de Rihanna, Lourdes Leon apare într-o imagine de prezentare într-un set de lenjerie intimă din latex negru, cu cizme peste genunchi și cu accesorii statement.

Lourdes Leon este un model foarte solicitat de cele mai cunoscute branduri, precum Adidas, Versace sau Swarovski și și-a făcut debutul pe catwalk în urmă cu patru ani, pentru defilarea Gipsy Sport, din cadrul New York Fashion Week.

lourdes leon

Lourdes este un model atipic – fiica Madonnei a intrigat publicul când a apărut în repetate rânduri având păr la subraț, cea mai recentă astfel de ipostază fiind chiar la Met Gala de la New York, cel mai important eveniment de fashion al anului.

Foto: Hepta, Savage x Fenty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts