Monica Cismaru ∙ September 28, 2022 ∙ 2 min read

Reese Witherspoon și Ashton Kutcher formează un cuplu savuros pe ecrane în noua comedie romantică Your Place or Mine, realizată de Netflix.

Filmul în care protagoniști sunt Reese Witherspoon și Ashton Kutcher va fi lansat pe Netflix pe 10 februarie 2023 viitor, în preajma Valentine’s Day.

Witherspoon și Kutcher interpretează doi prieteni aflați la distanță, Debbie și Peter, a căror viață se schimbă când persoanjul lui Reese decide să-și urmeze visul, iar prietenul ei se oferă să aibă grijă de fiul ei adolescent. Ca în fiecare comedie romantică, putem vedea cum relația dintre personaje evoluează de la o prietenie strânsă la dragoste.

În film mai joacă Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Tig Notaro (Army of the Dead), Zoë Chao (The Afterparty), Steve Zahn (The White Lotus) și Wesley Kimmel (The Book of Boba Fett).

reese witherspoon

Filmul Your Place or Mine este regizat de Aline Brosh McKenna, care a scris și scenariul și care și-a mai pus semnătura pe producții precum We Bought a Zoo, 27 Dresses, The Devil Wears Prada și a co-produs serialul Crazy Ex-Girlfriend.

Acesta este primul film în care joacă împreună Ashton Kutcher și Reese Witherspoon, ambii fiind versați în comedii romantice în cariera lor. Surprinzător, drumurile lor nu s-au întâlnit până acum pe platourile de filmare, dar niciodată nu e prea târziu.

Your Place or Mine face parte din noul val de comedii romantice în care joacă actori celebri și se pare că genul cunoaste o revenire în popularitate, dacă e să amintim și alte producții de gen lansate recent, cum ar fi Ticket to Paradise, cu George Clooney și Julia Roberts sau The Lost City, cu Sandra Bullock și Channing Tatum.

Foto: Hepta

Related Posts

Andre Agassi și Stefanie Graf, despre prima vizită în România și viața de sportiv. Interviu de Andreea Esca

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pășit pentru prima dată pe pământ românesc, fiind…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…

Top 10 destinații pentru 2024, potrivit TikTok

Nu mai e niciun secret că rețelele sociale, în special TikTok, dau tonul în modă, beauty, călătorii și…

Începe TIFF.23!

Festivalul Internațional de Film Transilvania, cel mai important eveniment cinematografic din România, debutează vineri, 14 iunie, cu o…

Ce mesaj a transmis Coldplay, după două seri de concerte la București

Trupa Coldplay a susținut, pe Arena Națională din București, două concerte la care au participat aproximativ 100.000 de…