A List Magazine ∙ December 20, 2021 ∙ 4 min read

Aflată în mijlocul orașului, clinica Ambasador Med oferă o altfel de experiență medicală, bazată pe o relație mult mai umană între medic și pacient. Acesta a fost și motivul care i-a făcut curioși pe invitații din presă și cele două vedete să vină în ajunul Crăciunului și să afle cum pacienții pot avea parte acum de un comportament mai empatic și mai uman din partea celor care îi tratează. 

Clinica Ambasador Med oferă cele mai variate servicii medicale și un nou concept în relația pacient-medic, iar printre vedetele care i-au trecut pragul a fost și Ramona Bădescu, actrița care se află de câteva luni în România, împreună cu fiul ei, Ignazio, în vârstă de doi ani și jumătate. 

Mai mult, Ramona a mărturisit în cadrul evenimentul că, după mulți ani, va petrece Crăciunul în țară natală și se va bucura împreună cu fiul ei și mama sa de magia și spiritul Sărbătorilor de iarnă, căci nu-i așa, nicăieri nu-i ca acasă. Încântată de faptul că a descoperit o clinică de beauty în apropierea casei sale, Ramona Bădescu abia așteaptă să experimenteze ședințele de masaj cu bambus și de relaxare.

“Clinica Ambasador Med are că fundație povestea mea, povestea pacientei fără diagnostic, care am căutat într-o provocare dată de viață acum ceva timp instrumentele de a ieși la liman, medici, preoți, terapeuți, pastile magice, tratamente miraculoase, m-am agățat de orice, indiferent de distanță, am cutreierat în lung și lat lumea cu o singură armă la purtător, că voi reuși. Experiența avută mi-a dat de fapt toate ingredientele să îmi  fac misiunea corectă în viața asta, celelalte așa zise misiuni profesionale avute înainte nu au făcut decât să pregătească terenul pentru cea de azi – Clinica Ambasador Med, este în haosul ce îl parcurgem în această perioadă de pandemie, un ambasador de lumină pentru pacienți. Serviciile medicale sunt complete, de la medicină internă, chirurgie, laborator de analize, chirurgie plastică și estetică, îngrijiri medicale la domiciliu, terapii pentru suflet. Ce nu avem  căutăm și găsim soluții ca pacientul să aibă toate investigațiile făcute sub supravegherea noastră, suntem navigator medical, suntem prietenul care are grijă de suflet, de emoție, suntem și tratăm pacienții cum ne dorim să fim noi tratați”, spune Luisa Gomes, cea care a deschis în centrul Bucureștiului, această oază de relaxare care îmbină frumusețea cu serviciile medicale de top.

Bianca Brad, la rândul său, se bucură de faptul că a întâlnit la Ambasador Med o echipă de medici care dă speranță pacienților și rezonează cu ei!

“Este foarte important ca pacient să te simți înțeles și să poți să apelezi la un medic care are cunoștințe și care este uman! Nu toți sunt așa! Sunt și medici care au ales să se protejeze și de aceea pun un zid între ei și pacienți!  Este foarte importantă relația de încredere între pacient și medic. Îți dă putere, curaj, speranță! Mă bucur că am găsit un loc care rezonează cu mine, cu medici și toată susținerea necesară! Am simțit că trebuie să fac ceva pentru mamele de aici, cum am fost eu tratată în Germania! Cu acea empatie, cu acea compasiune care, din păcate, nu se predă la școală! Eu aș face în școli și chiar și în facultăți, cursuri de psihologie pe traumă la copii, cum să se poarte, și despre compasiune și empatie! Eu aș face cursurile astea! Dacă se găsește cineva să mă susțină, o fac cu tot dragul! Sufletul contează extraordinar de mult. Trebuie să ai putere să suporți greul tratamentelor, care nu sunt ușoare! Sunt cazuri în care, deși au fost foarte-foarte jos, prin faptul că au avut credință și prin faptul că  au făcut lucruri  frumoase, au fost înconjurați cu iubire și au primit îmbrățișări, care sunt vindecătoare, și se știe, pot avea într-adevăr efect vindecător, terapeutic pentru pacienți și noi pentru asta ar trebui să ne îndreptăm. Să nu așteptăm să facă statul, să nu așteptăm să se dea legi. Gândul este energie și nu trebuie să gândim deloc negativ!

Related Posts

Andreea Esca, jurnal de bord de pe Croaziera Goop- Celebrity Beyond, ziua 2

Hello, Alisters! Să continuăm povestea. La ora 9.00 AM am avut Pilates combinat cu o mică sesiune de…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie horoscopul săptămânii. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 26 septembrie- 2 octombrie…

Când împlinești 50 de ani odată cu Gwyneth Paltrow

Bună! De astăzi vă invit în experiența GOOP at Sea, o experiență AList în adevăratul sens al expresiei….

Prăjitură tăvălită sau Lamington – un desert aromat recomandat de Adi Hădean

Prăjitura „tăvălită” cum se numește la noi are, de fapt, origini în Australia. Ea datează de pe la…

Alist Loves. Ce am descoperit și ne-a plăcut în luna septembrie

A-listers, ne-am gândit să adunăm cele mai COOL lucruri pe care le-am descoperit sau care ne-au plăcut în…

Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana, Freddie Mercury sau John Lennon?

Fotograful Alper Yesiltas a readus la viață, prin imagini, celebrități care au decedat cu ani în urmă, ajutându-se…

Johnny Depp are o relație cu fosta lui avocată

Johnny Depp are o relație cu nimeni alta decât cu fosta lui avocată, Joelle Rich, cea care l-a…

Eleganță în alb: Stil de Regină și de Primă doamnă – Letizia a Spaniei și Jill Biden

Regina Letizia a Spaniei (50 de ani) și Jill Biden (71 de ani), prima doamnă a SUA, s-au…

Gwyneth Paltrow, introspecție la împlinirea a 50 de ani: ”M-am trădat pe mine însămi”

Gwyneth Paltrow a scris un eseu adresat ei înseși cu ocazia apropierii împlinirii a 50 de ani, pe…

Călărie, muzică și noblețe la Karpatia Horse Show 2022. Un festival ecvestru pentru toată familia!

Karpatia Horse Show devine evenimentul hipic în care sportul ecvestru își dă întâlnire cu muzica! Unul dintre cele…