Prințesa Charlotte, unica fiică a Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, împlinește pe 2 mai vârsta de 7 ani.

Prințesa Charlotte, cea de-a doua născută a Ducilor de Cambridge, este protagonista unei noi serii de fotografii făcute de mama ei cu ocazia aniversării. Kate Middleton este o fotografă pasionată și respectă cu sfințenie tradiția de a publica fotografii făcute de ea cu copiii ei, la fiecare aniversare a acestora.

printesa charlotte

De data aceasta, Prințesa Charlotte este fotografiată alături de cățelul familiei, Orla, un spaniel negru, oferit cadou de James Middelton, fratele lui Kate. Instantaneele cu Prințesa Cahrlotte într-o poiană cu clopoței albaștri sunt făcute în Norfolk, acolo unde Ducii de Cambridge dețin o reședință în care își petrec majoritatea timpului.

Săptămâna trecută, a fost ziua de naștere a Prințului Louis, mezinul familiei, care a împlinit patru ani și care a beneficiat de propria sa ședință foto, făcută bineînțeles de mama lui.

Următorul aniversat este Prințul George, cel mai mare dintre copiii Printului William și Kate Middleton, care va împlini nouă ani pe 22 iulie.

Foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts