Monica Cismaru ∙ March 3, 2020 ∙ 2 min read

printul harry regina elizabeta

Prințul Harry a revenit singur în Europa pentru câteva obligații profesionale și, cu această ocazie, a avut parte și de întrevedere cu bunica lui, Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii (93 de ani), întrevedere care a durat aproximativ patru ore. Se pare că ședința a avut loc duminică, la Castelul Windsor, iar revederea a fost una emoționantă pentru ambele părți.

Regina Elizabeta și Prințul Harry au avut multe de vorbit și de lămurit, mai ales în contextul în care Harry și soția lui, Meghan Markle, au anunțat de o lună că se retrag din prima linie a monarhiei britanice.

Conform surselor citate de presa britanică, se pare că Regina încă este foarte supărată din cauza dezertării lui Harry, alături de Meghan, și a mutării lor pe continentul american. Totuși, suveranul britanic încearcă să se obișnuiască cu această idee, dar le-a interzis lui Harry și lui Meghan să folosească în scopuri pecuniare titlul de Sussex Royal, chiar dacă Ducii își păstrează statutul de Altețe Regale.

meghan harry

Situația tensionată din triunghiul Harry – Meghan – Monarhia Britanică a fost dezbătută duminică și, în concluzie, lucrurile s-au mai detensionat. Regina i-a spus lui Harry că este oricând binevenit înapoi în sânul Familiei Regale și că și-ar dori să-l vadă mai des pe strănepotul ei, Archie Mountbatten.

Cuplul format din Meghan Markle și Prințul Harry trece printr-o criză de imagine majoră, cauzată de ruperea lor de Familia Regală Britanică și de dorința lor de a-și crea o viață independentă, care presupune și câștigul de bani pe baza notorietății și pedigree-ului lor, fapt care nu e privit deloc cu ochi buni de opinia publică.

În plus, o nouă umbră se abate asupra spectrului lui Meghan și al lui Harry, și așa afectat. Recent, oficialii canadieni au anunțat că nu vor plăti pentru măsurile de scuritate impuse de prezența celor doi membri regali pe teritoriul țării lor, care nu sunt deloc de neglijat.

Cu săgeți încasate din toate părțile, Prințul Harry și Meghan Markle încearcă să-și croiască un nou drum, dar, deocamdată, reușesc doar să-și facă loc prin nebuloasa creată de criza de imagine în centrul cîreia se regăsesc și se pregătesc de un ultim angajament oficial ca fețe regale – serviciul dedicat Commonwealth Day de la Westminster Abbey, de săptămâna viitoare, unde vor lua parte toți membrii Familiei Regale Britanice, printre care și Prințul William și Kate Middleton, Ducii de Cambridge.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…