Monica Cismaru ∙ April 4, 2022 ∙ 2 min read
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susținut un discurs plin de încărcătură emoțională la Premiile Grammy, care s-au acordat duminică seara în Las Vegas. Zelenski a putut fi urmărit într-un mesaj video înregistrat în ultimele 48 de ore într-un buncăr din Kiev.

”Războiul. Care este opusul muzicii? Liniștea orașelor distruse și a oamenilor uciși. Copiii noștri desenează bombe, nu stele căzătoare. Peste 400 de copii au fost răniți, iar 153 au murit și nu-i vom mai vedea niciodată desenând. Părinții noștri sunt fericiți că se trezesc dimineața, că sunt încă în viață, chiar dacă sunt în buncăre. Familiile nu știu dacă se vor mai reuni vreodată. Războiul nu te lasă să alegi cine supraviețuiește și cine își găsește liniștea veșnică. Artiștii noștri poartă haine antiglonț în loc de smokinguri. Cântă pentru spitalele pline de răniți. Chiar și pentru cei care nu-i aud. Dar muzica va răzbi orice s-ar întâmpla. Ne apărăm libertatea de a trăi, de a iubi, de a ne auzi. În propria noastră țară ne luptăm cu Rusia, cea care aduce o liniște înspăimântătoare cu bombardamentele ei. Umpleți liniștea cu muzica voastră astăzi. Spuneți-ne povestea. Spuneți adevărul despre război pe social media și la tv. Nu lăsați liniștea să se aștearnă”, a transmis Volodimir Zelenski în cadrul spectacolului Grammy.

zelenski grammy

Înainte de începerea show-ului, nu se știa încă dacă liderul ucrainean va intra în direct, dacă va transmite un mesaj înregistrat sau dacă într-adevăr ar fi urmat să intre în legătură cu publicul.

Săptămâna trecută, înainte de decernarea Premiilor Oscar, prezentatoarea galei, Amy Schumer, a menționat la un moment dat ideea ca Zelenski să aibă o intervenție, dar acest lucru nu s-a materializat.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…