Bianca Sterie ∙ March 3, 2023 ∙ 4 min read

Comedii, filme de acțiune, continuări ale unor blockbustere mult îndrăgite: iată care sunt premierele lunii martie la cinema.

Creed III – Premiera: 3 martie

Adonis Creed (Michael B. Jordan) are tot ce și-ar putea dori: o carieră de succes în lumea boxului, dar și o viață frumoasă de familie. Dar când Damian (Jonathan Majors), un fost prieten din copilărie, iese din închisoare și îl contactează, Creed e nevoit să se confrunte cu amintirile unui trecut dureros, cu traume cu care încă nu a făcut pace. Iar rezolvarea tuturor problemelor lui se află, ca de obicei, în ring.

Aftersun – Premiera: 3 martie

O poveste încărcată de emoție și melancolie, Aftersun o are în prim-plan pe Sophie (Celia Rowlson-Hall și Frankie Corio), o tânără care explorează amintirile unei vacanțe pe care a petrecut-o cu tatăl ei, Calum (Paul Mescal), cu douăzeci de ani în urmă.  

Scream VI – Premiera: 10 martie

Ghostface revine pe marile ecrane în această primăvară! La 25 de ani după ce mai multe crime brutale au tulburat liniștea orașului Woodsboro, California, un nou personaj de groază poartă masca lui Ghostface și începe să terorizeze un grup de adolescenți, în încercarea de a reînvia secretele și ororile trecutului. 

Shazam! Fury of the Gods – Premiera: 17 martie

Noul film continuă aventura adolescentului Billy Batson (Asher Angel), care, ori de câte ori pronunță cuvântul magic „Shazam!”, este transformat în alter ego-ul său adult de supererou, Shazam (Zachary Levi). De această dată, el trebuie să își adune toate puterile pentru a salva lumea de o amenințare teribilă.

69 – Premiera: 17 martie

O poveste care promite să te țină în suspans până la final, 69 urmărește aventura lui Mills (Adam Driver), un astronaut care aterizează pe o planetă misterioasă, unde ajunge rapid să descopere că nu este singur și că cea mai dură luptă pentru supraviețuire e pe cale să înceapă. 

Le otto montagne – Premiera: 24 martie

Ecranizare a romanului omonim semnat de  Paolo Cognetti, filmul urmărește povestea unor copii care devin bărbați, în timp ce încearcă să șteargă urmele lăsate de părinții lor. Unul este băiat de oraș, celălalt este un copil dintr-un sat de munte uitat de lume. De-a lungul anilor, viața îi schimbă, îi apropie, îi îndepărtează. Singura constantă rămâne, însă, dragostea lor pentru munte.

John Wick: Chapter 4 – Premiera: 31 martie

Keanu Reeves revine în rolul iconicului John Wick, care, de această dată, descoperă o modalitate de a învinge The High Table. Însă, pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, el are de înfruntat un dușman cu aliați puternici pe tot globul. 

Foto: outnow.ch

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…