audrey hepburn

”Audrey”, noul documentar depre viața lui Audrey Hepburn (1929-1993) transcede imaginea de star de la Hollywood al acesteia și pătrunde în dedesubturile personalității actriței.

 

Producția ”Audrey”, care va fi disponibilă din decembrie pe DVD și download, va cuprinde o serie rară de înregistrări și de interviuri cu și despre actriță, cărora li se adaugă imagini cu trei balerine care o interpreteaza pe Audrey Hepburn în diverse stadii ale vieții ei.

audrey hepburn

Audrey Hepburn a câștigat primul ei Oscar la vârsta de 24 de ani și urma să devină una dintre cele mai apreciate vedete de talie mondială, actriță și fashion icon al cărei spectru dăinuie și astăzi, muza lui Hubert de Givenchy.

Audrey Hepburn

Adevărata Audrey Hepbrun a fost însă un copil subnutrit , abandonat de tată și crescut sub ocupația nazistă în Olanda. Hepburn s-a confruntat toată viața cu traumele trecutului, care i-au zbucumat existența și aproape că i-au distrus visul de a deveni balerină, dar și viața personală. Totuși, actrița și-a gasit alinarea în activitățile caritabile făcute alături de UNICEF, organizație căreia i s-a alăturat ca ambasador global.

Audrey Hepburn

Regizorul documentarului, Helena Coan, își propune să prezinte astfel o variantă atipică a acestui gen cinematografic și să depășească standardele clasice ale documentarului. Producția ”Audrey” își propune să arate femeia din spatele vedetei. Audrey Hepburn a fost una dintre cele mai apreciate artiste de la Hollywood, dar acum vom vedea aspete noi ale personalității vedetei. Producția cuprinde imagini rare de arhivă și interviuri cu fiul vedetei, Sean Hepburn Ferrer, dar și cu fostul director de creație Givenchy, Clare Waight Keller.

 

Foto: Hepta

Related Posts