A List Magazine ∙ October 25, 2023 ∙ 3 min read

Odată cu aniversarea a 160 de ani existență, celebrul brand PERRIER® nu încetează să uimească întreaga lume. Pentru a celebra aniversarea cu fast, PERRIER® reimaginează designul iconicei sticle verzi și anunță surprize peste surprize.

Noua ediție limitată PERRIER® + STARCK® e  lansată pe piața internațională la mijlocul lunii octombrie; este vorba despre o versiune nou-nouță a iconicei sticle, a cărei formă a fost redesenată, pentru prima dată în istoria sa, de creatorul vizionar Philippe Starck. În noua versiune imaginată de Starck, sticla PERRIER®devine un element distinct și unic, remarcabil și elegant, fără a-și pierde însă din farmecul original, iconic. Noua formă este inspirată de lentila optică a lui Fresnel și de felul în care aceasta reflectă lumina, iar dungile fine orizontale săpate pe suprafața sticlei PERRIER® + STARCK® creează un nou efect vizual printr-un joc optic de lumini, emanând energie și poezie. O evoluție creativă atât din punct de vedere al designului cât și al functionalității pentru a celebra legedara energie a simbolului franțuzesc PERRIER®.

perrier starck

Trei întrebări pentru PHILIPPE STARCK

Prin inventivitatea sa multifațetată, prin viziunea și misiunea sa – aceea de a crea, sub orice formă, Phillipe Starck rămâne un paradox. Inovator, inventator, visător, creator, architect, designer și art director – își pune arta inovației în slujba creației, cu focus pe acțiune și pe respect atât pentru moștenirea umană cât și pe cea naturală. Activează în multiple domenii – în cel de creație al unor obiecte de uz zilnic (electrocasnice, mobile, biciclete electrice, turbine de vânt), în arhitectură (hoteluri și restaurante care inspiră), inginerie navală și spațială, a devenit una dintre cele mai remarcabile figuri vizionare și creative de pe scena internațională contemporană.

Ce înseamnă PERRIER® pentru tine?

PERRIER® este un icon franțuzesc, cu recunoaștere internațională. Bulele sale cuprind întreaga eleganță și spiritul franțuzesc, acel je-ne-sais-quoi care transformă acest brand într-o entitate clasică. Izvorul PERRIER® datează de milioane de ani. Ceea ce bem nu e apă, este eternitate. Este întreaga noastră istorie, aceea a speciei noastre ca animale, dar și aceea a viitorului nostru.

perrier starck

Ce te-a determinat să accepți colaborarea cu PERRIER®?

Am acceptat această colaborare deoarece PERRIER® este parte din familia mea. De când ma stiu, mereu am avut o sticlă pe masa de la cină; un element elegant, nelipsit, o adiție veselă pentru un moment special, când totul parcă are gust mai bun.

Cum ai conceput sticla PERRIER® + STARCK®?

Sticla PERRIER® este legendară, una care a rămas până acum neatinsă și de neatins. Am ales să abordez acest nou design cu umilință, acel tip de umilință care subliniază atașamentul emoțional. Când palma atinge indentările de pe sticlă, acest amestec magic de nisip si de foc, născut din mâinile omului, simți ceva diferit. Nu e un șoc, ci emoție: frumusețe la granița cu poezia, ceva consistent și armonios, ceva pur, ca apa.

Când vezi bulele prin modelul sticlei, se creează un joc optic inspirat din lentila Fresnel – felul în care e reflectată lumina. Bulele se transformă în magie optică pură și de aceea vom găsi mai multă dragoste, emoție și puțin mister – conținute de contururile noii sticle PERRIER® + STARCK®. Aceste dungi orizontale sunt o adiție de înaltă tehnicitate, care permit un contact unic cu sticla. Milimetru cu milimetru, am creat acest material complex care este sticla pentru a obține un recipient prietenos, care poate fi ținut cu ușurință în mână și care ne face obiceiurile mai frumoase.

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…