A List Magazine ∙ July 26, 2023 ∙ 5 min read

OPPO, brandul global de tehnologie, a lansat pe piața locală noile smartphone-uri Reno10 5G și Reno10 Pro. În prima lună după lansare, cumpărătorii acestor modele au șansa de a câștiga o vacanță exotică participând la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”. 

** Continuând design-ul emblematic al smartphone-urilor Reno, noile modele o experiență vizuală premium, cu un design curbat 3D care măsoară doar 7,89 mm în grosime și cântărește doar 185 g, fiind ușor de ținut în mână. Ambele modele dispunde încărcare rapidă SUPERVOOCTM, dar și de tehnologia Battery Health Engine proprietară OPPO, astfel că aduc o încărcare mai rapidă cu o durată de viață mai lungă a bateriei. 

** Noile Reno10 Pro 5G și Reno10 5G impresionează prin sistemul camerelor de portret  format dintr-o arhitectură ce include o lentilă de 32MP Telephoto cu sensor Sony IMX709 RGBW. Cu zoom-ul optic 2X al camerei Telephoto Portret și modul Portret îmbunătățit, Reno10 Pro 5G și Reno10 5G sunt concepute pentru a ajuta utilizatorii să realizeze portrete naturale, ultra-clare continuând să se ridice la înălțimea rolului seriei Reno de Expertul în portrete.

** Design curbat 3D – Noile modele vin cu un model curbat 3D, emblematic pentru smartphone-urile din Reno, pentru că oferă o prindere confortabilă. 

** Noile produse vin în două culori: Ice Blue și Silvery Grey pentru Reno10 5G și Glossy Purple și Silvery Grey pentru modelul Reno10 Pro. 

Reno10 5G – expertul în portret

Reno10 5G are un senzor de 64MP 1/2-inch pe camera principală pentru o claritate și mai mare a imaginii, precum și o cameră de portret teleobiectiv IMX709 de 32MP pentru o experiență de portret îmbunătățită. Cu acest sistem de cameră pe ambele modele, seria Reno10 permite utilizatorilor să surprindă cu ușurință fotografii ultra-clare cu detalii îmbunătățite în orice fel de situație. Camera de portret 32 MP telephoto aduce o experiență de fotografiere complet diferită, care oferă toate premizele unor portrete uimitoare pe smartphone. Cu zoom-ul optic de 2X, camera poate fi folosită pentru a face fotografii de tip portret datorită distanței focale de 47 mm, surprinzând portrete naturale și nedistorsionate cu un realism uimitor. În plus, senzorul IMX709 RGBW al camerei este capabil să capteze mai multă lumină, permițând utilizatorilor să facă portrete luminoase și clare chiar și în medii întunecate.

Reno10 5G vine în premieră cu Portrait Expert Engine care optimizează întregul proces de fotografiere a portretelor prin recunoașterea subiectului, conservarea tonului pielii și claritatea imaginii, folosind algoritmii de AI de la OPPO și alte tehnici avansate de procesare a imaginii. Cu aceste optimizări, Portret Expert Engine îi ajută pe utilizatori să realizeze portrete cu adevărat fidele și impecabile cu doar câteva clicuri simple în modul Portret actualizat. Cu modul Portret, utilizatorii au acum acces la o nouă distanță focală de 2X adusă de Camera Telephoto Portrait, alături de opțiunea de a schimba setarea diafragmei de la orice valoare între f1.4 și f16.

Performanțe

Reno10 5G vine cu un ecran de 6.7 inci cu rată de refresh de 120Hz și suport pentru 1 miliard de culori, creând o experiență vizuală mai receptivă, detaliată și mai realistă.

Reno10 5G vine cu tehnologie de încărcare rapidă SUPERVOOCTM de 67 W, având capacitatea de a încărca bateria de 5.000 mAh la 100% în aproximativ 47 de minute.

Cu ajutorul Battery Health Engine de la OPPO, durata de viață efectivă a bateriei atât pentru Reno10 Pro 5G, cât și pentru Reno10 5G poate fi extinsă până la 1.600 de cicluri de încărcare și descărcare.

OPPO Reno10 are un procesor MediaTek Dimensity 7050 5G, iar OPPO Reno10 Pro are un processor Snapdragon(R) 778G 5G care, împreună cu sistemul de răcire asigură o experiență fluidă de utilizare chiar și atunci când telefonul rulează foarte multe aplicații. Cu tehnologia RAM Expansion, utilizatorii pot aloca temporar memorie ROM nefolosită pentru a spori fluiditatea funcționării. 

Reno10 Pro 5G și Reno10 5G au primit un rating A în certificarea de fluență de 48 de luni TÜV SÜD. 

Noile modele rulează sistemul de operare ColorOS 13.1. 

OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România Altex, Digi, eMAG, Flanco, Orange și Vodafone. 

Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10

În perioada 20 iulie – 20 august, cei care cumpără Reno10 5G și Reno10 Pro de la partenerii oficiali, pot participa la campania “Pregătește-te de vacanță cu OPPO Reno10”, ce oferă ca premiu cel mai o vacanță exotică de șapte zile pentru două persoane în Tenerife pentru cei care vor să exploreze noi posibilități de portret în scenarii surprinzătoare. Premiul al doilea constă într-un city-break de trei nopți pentru două persoane la Barcelona, iar premiul al treilea într-un week-end de două persoane în România. Modalitatea de înscriere este foarte simplă și constă în înscrierea facturii pe site-ul campaniei, https://www.oppo.com/ro/campanie-vacanta-oppo-reno-10/

OPPO este un brand global de dispozitive inteligente. De la lansarea primului său telefon mobil – „Smiley Face” – în 2008, OPPO a fost în căutarea neîncetată a sinergiei perfecte dintre estetică și tehnologia inovatoare. Astăzi, OPPO oferă o gamă largă de dispozitive inteligente, în frunte cu seriile Find și Reno. Dincolo de dispozitive, OPPO oferă utilizatorilor săi și sistemul de operare ColorOS și servicii de internet, cum ar fi OPPO Cloud și OPPO+. OPPO este un brand prezent în peste 60 de țări și regiuni, cu peste 40.000 de angajați care au ca scop crearea unei vieți mai bune pentru clienții din întreaga lume.

Related Posts

6 lecturi ușoare, de plajă

Din geanta de plajă nu trebuie să lipsească, pe lângă loțiunea SPF, o carte în paginile căreia să…

Cum gestionăm greutatea în vacanță? Cori Grămescu, nutriționist și instructor de pilates oferă sfaturi pentru mese echilibrate și activități benefice

Vacanța este un momentul perfect pentru relaxare și distracție, dar majoritatea oamenilor își exprimă adesea îngrijorarea cu privire…

Vedete prezente la nunta anului, din India

O mulțime vedete au fost invitate la nunta anului, dacă nu a secolului, din India, dintre Anant Ambani…

Gazpacho de mango. Rețetă recomandată de Adi Hădean

Gazpacho de Mango e o variantă exotică la clasica supă rece spaniolă-Gazpacho. Dulceața și aromele tropicale se împletesc…

Sting, cu soția în vacanță. Ce țară din Europa au ales pentru această vară

Sting și Trudie au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz. Trudie Styler este căsătorită cu celebrul…

Cum arată „dieta” ta financiară? Faci excese sau te uiți atent la Gogoașa de Cheltuieli? 

„Ei bine… eu cred că nici nu-ți dai seama cât de mulți bani cheltuiești pe cafea și pe…

Charlize Theron își deschide studio de dans

Charlize Theron (48 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător, după ce, timp de câteva săptămâni, a…

Christina Applegate, actrița care suferă de scleroză multiplă, își scrie memoriile

Christina Applegate, 52 de ani, actrița cunoscută mai ales datorită serialului Familia Bundy, în care a interpretat rolul…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca in fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atrat atenția!…

Halle Berry și Glenn Close, într-un nou serial alături de Kim Kardashian

O echipă eterogenă se compune pentru un nou serial pe teme legale. Halle Berry, Glenn Close și Kim…