A List Magazine ∙ September 2, 2021 ∙ 3 min read

 

DE LONGHI BRAD PITT-C DINAMICA

De’Longhi, lider global în domeniul espressoarelor pentru acasă, lansează prima sa campanie internațională, având ca nucleu un film în regia lui Damien Chazelle și avându-l în rolul principal pe Brad Pitt.

“De’Longhi a înregistrat o creștere extraordinară în ultimii ani, iar producția de espressoare pentru acasă a avut un rol central în această creștere”, spune Massimo Garavaglia, CEO al companiei. “Pentru noi, Brad Pitt este ambasadorul perfect pentru a spune lumii povestea De’Longhi – el reprezintă chintesența spiritului De’Longhi: puternic și cunoscut la nivel internațional, dar, în același timp, sofisticat și elegant”.

Cei care vor urmări spotul vor pătrunde într-o clasică ”zi din viața lui Brad Pitt”. De la cumpărarea cafelei boabe dimineața, la călătoria pe motocicletă în jurul Los Angeles-ului și oprirea pentru a alimenta în benzinărie, aceste scene reprezintă anticiparea unui moment pe care cu toții îl așteptăm cu nerăbdare: acela în care ajungem acasă și, în sfârșit, ne relaxăm cu o cafea sau cu un cappuccino delicios – un moment perfect.

DE LONGHI BRAD PITT-C DINAMICA

Alături de actor și de regizor, spotul se mândrește cu talentul altor doi câștigători de premii Oscar, operatorul cinematografic Linus Sandgren și compozitorul Justin Hurwitz, ambii făcând parte din ”echipa de vis” care a creat La La Land. Hurwitz, care a creat o coloană sonoră originală pentru acest clip, spune: “Când am văzut ce a făcut Damien cu granularitatea și pe Brad care arată mai cool ca oricând, am fost încântat să vin cu o piesă și un vibe potrivite.”

Binecunoscutul fotograf Lachlan Bailey a completat echipa.

Filmul este memorabil pentru calitatea cinematografică și pentru anvergură, alături de un sentiment puternic de autenticitate – un element esențial al mesajului De’Longhi, ca o companie de familie ale cărei succes și evoluție se bazează pe valori antreprenoriale solide.

Alegerea lui Brad Pitt pentru această campanie internațională înseamnă mai mult decât a lucra cu un idol recunoscut la nivel mondial – Pitt este un actor și producător renumit, un activist pe probleme de mediu, un colecționar de artă, pasionat de arhitectură și design.

Mai presus de toate, Brad Pitt își menține o aură de mister, în ciuda faimei globale. O modestie care reflectă marca De’Longhi în sine – o companie care nu și-a uitat niciodată rădăcinile, cu o pasiune tipic italiană pentru armonie și eleganță, care transcende stereotipurile simple și care este accesibilă întregii lumi.

Emblematic și autentic în același timp.

La fel ca un star de la Hollywood care își prepară singur o ceașcă de cafea simplă, perfectă.

Despre marca De’Longhi

De’Longhi este o marcă italienească de tradiție, înființată în urmă cu peste 100 de ani și devenită Numărul 1 în lume în espressoare* pentru uz casnic. Sub această marcă, Grupul produce și alte categorii de electrocasnice mici dedicate confortului, curățeniei și bucătăriei, iar combinația unică de calitate, inovație și design l-au transformat într-unul dintre liderii mondiali din domeniu.

P

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…