Alina Burlacu ∙ March 25, 2024 ∙ 4 min read

Ce argumente te conving că este timpul să îți schimbi mașina? Noul Range Rover Velar vine cu o listă generoasă de noi abordări ale designului, conectivității și tehnologiei avansate.

Design captivant și culori noi

Noul Range Rover Velar înseamnă proporții echilibrate și dramatice, prezența simplificată, îmbunătățită cu o abordare specifică luxului modern. Range Rover Velar stă la baza filosofiei de design simplificat a mărcii Range Rover iar noua grilă, alături de introducerea noilor faruri Pixel LED cu lumini de zi și un efect asemănător unei bijuterii, asigură un aspect unitar întregii game. Alături de luminile speciale, probabil te interesează și care este noua paletă de culori pentru interior. Pe Noul Range Rover Velar sunt introduse noi culori de piele: Cloud, Caraway, Raven Blue și Deep Garnet. Iar pentru cei care nu își doresc un interior din piele, noul Velar propune materiale textile speciale și modele noi de scaune. În plus, alte două noi opțiuni de culori exterioare sunt adăugate paletei: Varesine Blue metalizat și Zadar Grey Premium metalizat.

Integrare perfectă și acces rapid

Pentru că vrei să ai acces rapid la toate funcțiile importante, află că dimensiunea mărită a ecranului tactil din sticlă curbată este integrată perfect în noul design interior, oferind mai puține reflexii și un control mai facil. Noul Range Rover Velar este primul model care dispune de infotainment Pivi Pro next-gen. Comenzile pentru toate funcțiile cheie ale autoturismului sunt încorporate în cadrul noului ecran tactil din sticlă curbată, ce pare suspendat. Comenzile pentru climă, scaune și volumul audio sunt întotdeauna vizibile pe fiecare parte a ecranului prin intermediul unor bare laterale noi, cu comenzi glisante multifuncționale. La începutul fiecărei călătorii, șoferii sunt întâmpinați de un ecran Pre-Drive pentru acces rapid către funcționalitățile utilizate de obicei, cum ar fi dezaburirea geamurilor și opțiune de încălzire în scaune.

Cel mai silențios habitaclu

Chiar dacă ai drumuri lungi sau scurte, confortul vine și din liniștea de care te poți bucura. Funcția Active Road Noise Cancellation este disponibilă prin sistemele audio de înaltă calitate MeridianTM. Astfel, Range Rover Velar este cel mai silențios vehicul din clasa sa în ceea ce privește zgomotul la rulare*. Această tehnologie detectează frecvențele externe și procesează automat un sistem anti-zgomot prin sistemul audio al vehiculului, reducând nivelul general de zgomot interior cu o valoare echivalentă reducerii volumului cu patru trepte.

Emisii reduse, un aer mai curat

Fie că te gândești la ceilalți sau la sănătatea ta, plusurile vin și în privința emisiilor și a purificării aerului. Traseul mediu zilnic parcurs într-un Range Rover Velar ar putea fi realizat cu zero emisii ** În plus, un aer mai pur este asigurat și de cel mai recent sistem Cabin Air Purification Plus în interiorul mașinii. Pentru a activa sistemul, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Purify de pe pagina Air Quality din Pivi Pro7 și astfel vei reduce nivelul alergenilor sau particulelor nocive din interior. Sistemul combate agenții patogeni și a ajuta la reducerea semnificativă a mirosurilor, bacteriilor și alergenilor.

Baterie îmbunătățită

Acum poți face drumuri mai lungi, pentru că puterea crescută a bateriei litiu-ion la 19,2 kWh oferă o îmbunătățire a autonomiei cu 21%. Varianta plug-in hibrid este mai puternică și mai flexibilă ca niciodată, cu o autonomie pur electrică crescută de până la 64 km, datorată unui pachet de baterii reproiectat, în timp ce opțiunile de motoare pe benzină și diesel includ tehnologie mild hybrid pentru rafinament și consum redus de combustibil.

Drumuri mai lungi, dar mai simple

Farurile avansate Pixel LED sunt completate de stopurile LED super-red oferind o vizibilitate mai bună, se adaptează cu precizie la condițiile și la drumul din față pentru a oferi cea mai eficientă lumină și un efect redus de orbire. Așa că te poți bucura de drumuri mai lungi, dar mai simple.

*Când sunt comparate cu competitorii direcți (Audi Q5, BMW X4, Mercedes GLC și Porsche Macan).

**Se ia in calcul numai încărcarea domestică bazată pe date primite de la posesori anonimi de Range Rover Velar.

www.landrover.ro

Foto: Range Rover.

Related Posts

Topul capitalelor europene – Cele mai recomandate destinații de vizitat în 2024

Industria turismului s-a chinuit anul trecut să recupereze trecut pierderile înregistrate din cauza pandemei, iar 2024 e anul…

Catherine Deneuve și Chiara Mastroianni- Mama și fiica pe covorul roșu, la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este în plină desfășurare, iar vedetele umplu covorul roșu de la galele…

Cum a apărut Jennifer Lopez, pe covorul roșu, la premiera filmului ”Atlas”

Fiecare apariție a lui Jennifer Lopez atrage atenția publicului și a presei din întreaga lume. Nici ultima sa…

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă: Bambola

“Bambola” este mai mult decât o simplă melodie. Este o călătorie sonoră în inima verii, cu acorduri vibrante…

Christina Aguilera, cu aproape 20 de kilograme mai slabă

Criticată pentru fluctuațiile ei în greutate, Christina Aguilera a revenit pe scenă cu aproape 20 de kilograme mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Și în această săptămână avem noutăți și lansări dintre cele mai interesante. HUGO BOSS, colaborare cu David Beckham…

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…