A List Magazine ∙ June 18, 2024 ∙ 3 min read

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în industria tehnologiei, alături de care a creat și dezvoltat aplicația mobilă personalizată a festivalului Nostalgia. 

Festivalul Nostalgia are loc între 27 – 30 iunie, la Federația de Tir Sportiv de lângă pădurea Băneasa, iar organizatorii pregătesc și de această dată amintiri de neuitat și momente unice, perfecte pentru a fi împărtășite tuturor prietenilor în social media. 

Aplicația Nostalgia este deja disponibilă utilizatorilor pentru descărcare din Apple Store și Google Play și va include toate informațiile necesare pentru ca participanții la festival să se bucure de o experiență integrată. Fanii NOSTALGIA vor putea vizualiza în aplicație toate experiențele puse la dispoziție de organizatori, precum Pădurea fermecată, unde ți se poate ghici viitorul în cărțile de tarot, Beauty cornerul pentru împletituri și retuș al machiajului de festival, Mașinuțe electrice bușitoare, Școala unde te teleportezi în anii de liceu și altele. 

Tot din aplicație festivalierii vor urmări line-up-ul de la cele șase scenele muzicale, cât și programul dedicat seturilor DJ și își pot creea un program favorit al serii, personalizat după preferințe. Accesând aplicația, nostalgicii pot consulta harta festivalului, pentru a se familiariza mai ușor cu toate zonele din festival și a nu rata nici un corner instamagrabil. Mai mult, navigând pe aplicația mobilă Nostalgia, participanții află informații despre transportul gratuit cu autobuzele, meniul de băuturi de la barurile din festival, dar și opțiunile de mâncare din sectorul de food court. 

Suntem mereu dornici de proiecte frumoase și ambițioase, iar parteneriatul cu brandul Nostalgia ne-a provocat să gândim și să livrăm aplicația mobilă oficială de festival, prin intermediul căreia strategia de comunicare a brandului ajunge acum mai repede la oameni. Suntem pregătiți să punem în practică și în viitor ideile noastre și să găsim cele mai bune soluții digitale pentru un brand în care credem și cu care avem deja cele mai frumoase experiențe“, declară echipa eSolutions.       

“Relația Nostalgia cu echipa eSolutions a crescut organic de-a lungul timpului. Am descoperit de la început că ne motivează același drive pentru lucrurile făcute cu multă responsabilitate și totodată într-o cheie foarte creativă. Împărtășim cu eSolutions aceeași viziune de a crește împreună și de a face proiecte speciale. Aplicația Nostalgia este un produs creat, dezvoltat și implementat cu scopul de a îmbunătăți experiența participanților în cadrul festivalului și ne bucurăm să anunțăm această noutate“, spun reprezentanții brandului Nostalgia. 

Dacă la ediția din 2023, peste o sută de mii de oameni au participat la festival, organizatorii așteaptă și în acest an un număr mare de participanți. Biletele se pot achiziționa de pe platforma https://nostalgia.love/bilete/, iar pentru joi, 27 iunie, accesul este gratuit pentru posesorii oricărui tip de bilet achiziționat la Nostalgia.

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…