Monica Cismaru ∙ June 14, 2024 ∙ 2 min read

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent este o comedie romantică, A Family Affair, în care joacă alături de Zac Efron (36 de ani).

În producția Netflix, Nicole Kidman și Zac Efron joacă rolul a doi amanți – personajul lui Nicole începe o aventură toridă cu șeful fiicei ei (rol interpretat de Joey King), șef care se întâmplă să fie un star de film.

A Family Affair este regizat de Richard LaGravenese și prezintă o poveste de dragoste atipică, cu consecințe comice pentru o tânără, pentru mama ei și pentru șeful ei, un superstar de film, în timp ce personajele se confruntă cu complicații legate de dragoste, de sex și de identitate. În film mai joacă Kathy Bates, Olivia Macklin și Ian Gregg.

nicole kidman zac efron

Acesta nu este primul film în care Nicole Kidman joacă alături de Zac Efron. Cei doi au mai apărut în producția The Paperboy, din urmă cu 12 ani. ”Nu știam la ce să mă aștept de la această reuniune cu Nicole pentru noul film, dar ea este o femeie minunată, o actriță talentată și un om generos, cu care îți face cea mai mare plăcere să-ți petreci timpul”, a spus Efron despre colega lui de film; acesta a mai subliniat că acum chimia dintre ei a fost mai bună decât data trecută și că formează un cuplu amuzant, iar lucrurile s-au legat firesc între ei pe platourile de filmare. ”Comediile romantice sunt speciale, mai ales când subiectul este unul pe care îl regăsești cu ușurință și în viața reală. Personajele noastre experimentează dragostea în moduri cu totul și cu totul diferite”, a adăugat vedeta.

nicole kidman zac efron
Scenă din film

”Cei doi se află în etape diferite ale vieții și, cumva, personajul meu și al lui Nicole se potrivesc, e o poveste minunată”.

Premiera filmului a avut loc zilele acestea la Los Angeles, în prezența protagoniștilor.

Foto: Hepta

Related Posts

Vezi ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul de la UNTOLD. Ce cameră de hotel a cerut Lenny Kravitz pentru concertul din România

Lenny Kravitz, legendarul rocker cunoscut pentru hiturile atemporale și fizicul său impecabil, este de mult timp un susținător…

Ce ținute au purtat vedetele la Gala Verii Saint-Tropez

Pornind de la succesul galelor de vară anterioare, ce au avut loc în Sardinia și Capri, Gala One…

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și multe alte personalități, vine la DISNEY+

Serialul „IN VOGUE: ANII ’90”, cu Anna Wintour și mute alte personalități, vine la DISNEY+ Disney+ anunță premiera…

Laura Lăzărescu, CEO la ECHO School: «Am înțeles, în sfârșit, ce înseamnă sintagma „the sky is the limit”»

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Noua teorie a emoțiilor: Emoțiile sunt create, nu declanșate

Ce ne arată noua știință despre cum iau naștere emoțiile? Ne spune psihologul și psihoterapeutul relațional Gáspár György….

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…