A List Magazine ∙ October 2, 2023 ∙ 3 min read

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri mai mici la servicii hoteliere, clinici stomatologice, săli de fitness, restaurante și nu numai cu ajutorul noilor beneficii din platforma Visa Premium!

Toamna aceasta vine cu oferte exclusiviste pentru posesorii de carduri Visa Gold, Platinum și Infinite! Poți călători cu stil în fiecare zi și poți accesa multiple reduceri și servicii de transport personalizate pentru o experiență de lux completă, care să îți aducă mai mult confort și să îți permită să economisești timp. Află care sunt avantajele de care te poți bucura de acum înainte în fiecare zi. Cardurile Visa Gold, Platinum și Infinite îți aduc prețuri preferențiale la cursele BlackCab spre aeroport și rezervări personalizate în funcție de zboruri, ca să călătorești tot timpul cu stil.

visa

Chiar dacă sezonul estival pare că s-a încheiat, o escapadă de weekend este mereu binevenită. Relaxarea și confortul merg mână în mână, iar transportul joacă un rol esențial în debutul unei mini vacanțe cu adevărat reușite. Dacă vrei să ajungi mereu la timp pentru zborul planificat și îți place confortul unei curse lipsite de griji în drumul spre aeroport, este momentul să te bucuri de noile beneficii disponibile în platforma Visa Premium!

Transfer la aeroport personalizat, în funcție de zboruri

Transportul cu mașina nu a fost niciodată mai simplu, iar asta datorită noilor beneficii din platforma Visa Premium. Pentru ca zborul să fie unul desăvârșit, BlackCab pune la dispoziția clienților vizați un serviciu dedicat pentru drumul spre sau dinspre Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Aceștia beneficiază de prețuri fixe preferențiale la cursele BlackCab, alături de rezervări personalizate în funcție de monitorizarea zborurilor și preluare direct din incinta aeroportului, pentru un transfer cât mai confortabil și fără timpi de așteptare. Tot ce trebuie să faci este să anunți cu 48h înainte de momentul cursei că dorești să beneficiezi de oferta preferențială BlackCab din cadrul platformei Visa Premium.

Până la 20% reducere la cursele BlackCab din țară

Planifici o vacanță în inima Ardealului? Călătoriile rămân la fel de relaxante, indiferent dacă alegi o escapadă în țară sau în străinătate. Astfel, deţinătorii cardurilor Gold, Platinum sau Infinite beneficiază de reduceri extra de 12%, 15% sau 20% peste promoțiile deja active la cursele cu BlackCab în 5 orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj. Totodată, pe platforma Visa Premium, posesorii acelorași carduri au acces la tarife speciale pentru servicii de livrare rapidă, pentru transportul copiilor în condiții de siguranţă și șofer privat pentru transportul cu mașina personală. Mai mult, cursele BlackCab pot fi comandate și în afara țării acolo unde serviciul este prezent prin intermediul echipei de suport, accesibil prin call-center sau e-mail.

Beneficii premium pentru confort zi de zi

Ești pregătit de o ieșire în oraș sau în străinătate? E bine de știut că avantajele tale premium nu se opresc aici și le poți accesa atât de acasă, cât și în deplasare. În cadrul platformei Visa Premium, posesorii cardurilor Visa Gold, Platinum și Infinite au la dispoziție numeroase reduceri de preț la o selecție variată de parteneri din țară sau străinătate. Printre acestea se numără oferte la restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness, acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj și Timișoara, acces la servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels sau compensații financiare în caz de întârziere a zborului.

Află mai multe detalii legate de condițiile de accesare a ofertelor pe platforma Visa Premium.

Related Posts

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile care ne-au atras atras atenția. PANDORA introduce perlele…

MOËT & CHANDON vă invită să aveți parte de o experiență memorabilă în pivnițele sale de poveste

Cea mai mare noutate a celebrei Galerii Impériale este opera de artă avangardistă, alocată de Casa Moët &…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Alist Bazar, noutățile săptămânii

Săptămâna aceasta avem noutăți dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Cadouri elegante de la CCC…

În luna iubirii, A List Magazine a lansat tramvaiul roz ”Te iubesc!”

Echipa A List Magazine, împreună cu Andreea Esca și designerul Dana Păun (Aer Wear) ne-au introdus în lumea minunată a…

Implanturile subperiostale- o soluție alternativă la implanturile tradiționale

Implanturile subperiostale sunt adesea folosite pentru pacienții care au suferit o resorbție (subțiere) severa a osului maxilar sau…

When in London: Tom Holland, în rolul Romeo

Ce zici de niște bilete la teatru? Tom Holland, celebru pentru rolul din Spider-Man, va reveni pe scena…

Pentru prima dată în România, membrii SWEDISH HOUSE MAFIA vor ajunge pe Cluj- Arena, pentru cel de -al 9-lea capitol al magiei Untold

Organizatorii UNTOLD au anunțat primele nume confirmate pentru cea de-a 9-a ediție a festivalului. Anul viitor, scena principală…

HONOR Magic6 Lite – mai mult decât un design uimitor

Într-o lume în care smartphone-urile sunt din ce în ce mai asemănătoare, HONOR Magic6 Lite vine ca o…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu ce e nou și cool în zona de fashion,…