A List Magazine ∙ October 2, 2023 ∙ 9 min read

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada 2-8 octombrie 2023!

Berbec 

Începutul săptămânii îţi poate aduce o călătorie importantă pentru serviciu, pentru studii sau la o rudă apropiată. Vei avea imboldul de a pune la punct pe cineva din anturajul apropiat, care în ultimul timp ţi-a cam pus beţe în roate. Se recomandă prudenţă, întrucât se pot strica definitiv relaţii importante. Gândirea şi comunicarea sunt viciate, de aceea exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis. Acasă, în familie, este nevoie de sprijinul tău, fie că este vorba despre curățenii, reparații, investiții locative, fie un membru al familiei are nevoie de sprijinul tău moral sau material. Se recomandă prudenţă, discernământ şi detaşarea faţă de problemele celorlalţi. Canalizează-ţi energia către un hobby sau către întâlniri şi dialoguri cu un prieten de încredere. 

Taur 

Capitolul financiar se îmbunătățește. Ori primeşti un cadou important, o sumă de bani consistentă, ori vin veşti mult aşteptate legate de condiţiile de muncă. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale. Divinitatea are în permaneţă grijă să ai toate cele necesare atât trupului, cât şi sufletului. Emotivitatea este la cote înalte, de aceea dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de activităţi de rutină. Foarte active sunt relațiile cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, dar și controverse destul de puternice. Prudență, răbdare și detașează-te de problemele celorlalți! Finalul săptămânii este favorabil odihnei alături de cei dragi.

Gemeni

Săptămâna aceasta sunt momente excelente de a-ţi remodela personalitatea şi modul de relaţionare cu tot ce este în jurul tău. Mergi la un salon de cosmetică sau de întreţinere corporală, îmbunătăţeşte-ţi garderoba sau stai de vorbă cu specialişti în dezvoltare personală. Prudență la proiectele şi colaborările în care eşti implicat, deoarece pe de o parte, vin lucruri bune, însă pe de alta, există şi aspecte neplăcute. Este posibil să primești cadouri, recompense mărunte, dar suficiente cât să-ţi bucure sufletul. Apar și cheltuieli sau cumpărături importante ce îți vor fi utile pe termen lung. În ultima parte a săptămânii se întrezăresc multe drumuri pe distanţe scurte la rude şi prieteni. Pentru alţii se poate ivi ocazia participării la diverse forme de instruire.

Rac

Debutul săptămânii îţi aduce schimbări profunde în gândire. Stările tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Sănătatea este vulnerabilă. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare. Nu se recomandă consultaţii, analize medicale şi intervenţii chirurgicale în prima parte a săptămânii. Începând cu 6 Octombrie te vei simţi mai bine, venind în mijlocul celorlalţi cu forţe noi. Persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta mult, fie în plan personal, fie în plan profesional. Spune clar ce ai de spus și ferește-te de frivolități. În ultimele zile ale săptămânii apar cheltuieli cotidiene, dar și primești bani sau cadouri substanțiale.

Leu

Relaţiile de prietenie sunt un capitol important al acestei săptămâni. Te poţi despărţi uşor de vechile cunoştinţe, însă se face loc în viaţa ta pentru alte personaje mult mai interesante şi de folos. Un protector important se va retrage din preajma ta. Relaţiile sentimentale sunt dinamice, iar în funcţie de caz, copiii roiesc în jurul tău şi cu bune şi cu altele mai puţin. Datorită forfotei sociale în care ești implicat, acum ai nevoie de detașare, odihnă, momente de singurătate și de dialog interior. Sunt zile bune pentru o analiză atentă a oamenilor şi evenimentelor din jurul tău. Priveşte obiectiv ce se petrece şi detaşează-te de persoanele care îţi pun beţe în roate. Spre finele săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Fecioara 

Domeniul profesional este accentuat de astre încă din prima zi a săptămânii. Deocamdată eşti implicat în treburile familiei, dar vei fi nevoit să rezolvi şi unele chestiuni ce ţin de capitolul muncii. Relaţiile cu şefii se vor reconfigura, fiind posibil să fii degrevat de unele sarcini de care te ocupai până acum. Pe de o parte, este bine, întrucât se încheie o etapă şi se face loc alteia noi, mult mai profitabile. A doua partea săptămânii îţi aduce în preajmă prietenii. Poţi primi informaţii şi sfaturi utile, dar şi reproşuri vizavi de faptul că în ultimul timp nu mai eşti prezent în cercurile de apropiaţi. Sunt momente pasagere, pe care cu farmecul tău caracteristic le vei depăşi uşor. Sunt zile delicate și pentru sănătate. Pe de altă parte, conflictele din sectorul muncii se pot amplifica. 

Balanța 

Locurile îndepărtate, culturile ţărilor străine şi persoanele aflate dincolo de graniţele ţării sunt temele propuse de astre la începutul săptămânii. Poţi pleca într-o călătorie sau primeşti răspunsuri mult aşteptate vizavi de demersurile făcute mai demult în acest sens. Pe de altă parte, spiritualul va căpăta un loc aparte în sufletul tău de acum încolo. În plan profesional sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Prudenţa, discernământul şi tonul moderat te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine. Se conturează situaţii controversate în relaţiile cu prietenii. Schimbul de replici va fi frecvent, diferenţele de opinie vor fi evidente şi de aici despărţirile inevitabile. Recomandabil este să eviţi provocările momentului şi să acorzi celorlalţi libertatea de gândire şi acţiune. 

Scorpion 

Primele zile ale săptămânii sunt potrivite pentru achitarea datoriilor şi taxelor de orice fel. Sectorul financiar este dinamic și destul de imprevizibil. Astfel este posibil să primeşti o sumă importană de bani de la cine te aştepţi mai puţin sau măcar un cadou substanţial. Pentru alţii se poate pune punct în demersurile legate de moşteniri, credite sau partaje. Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să eviţi implicarea în problemele celorlalţi. Apar veşti din străinătate sau legate de cursuri universitare sau de călătorii profesionale și de agrement. La serviciu intervin discuții aprinse cu un șef, dar și cu reprezentanții unor instituții oficiale. 

Săgetător 

Apar noutăți în relaţiile parteneriale. Unele relaţii de pot încheia definitv, însă se face loc pentru altele noi. Îţi sunt susţine toate demersurile, aşa încât aplică o curăţenie drastică în viaţa ta şi aliază-te numai cu oameni de nădejde. Pe de altă parte, un proiect la care lucrezi mai demult împreună cu o echipă, se poate desfăşura mai uşor acum. Zilele de 5 şi 6 Octombrie sunt bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau pentru verificarea documentelor financiare. Poţi lua legătura cu cineva din afara graniţelor ţării sau tu la rândul tău să pleci într-o călătorie. Recomandabil este să fii prudent vizavi de tot ce este legat de alte ţări, deoarece sunt posibile neplăceri. Pot intra în sfera ta de interes studiile şi cercetările necesare la serviciu.

Capricorn 

În prima parte a săptămânii se anunţă multe şi mărunte de făcut la serviciu. Sunt momente bune pentru a finaliza unele activităţi ce trenează de mult şi de a-ţi orienta eforturile către altele noi. Relaţiile colegiale lasă de dorit, însă cu propriile forţe te vei descurca cu bine. Sănătatea întregului organism este precară. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Foloseşte doar remedii naturiste şi odihneşte-te mai mult. La serviciu există conflicte și din partea colegilor, și din partea șefilor. Evită neplăcerile, ascultându-i cu atenţie pe ceilalţi şi apoi explicându-te în cuvinte puţine şi clare. Sunt momente pe care le poţi depăşi uşor, cu calm şi diplomaţie. 

Vărsător 

Se conturează modificări în relaţiile sentimentale sau o rezolvare legată de problemele copiilor. Prietenii îţi sunt alături cu sfaturi utile şi soluţii de viaţă originale. Subiectivismul este accentuat, așa că nu lua de bun chiar tot ce spun sau fac ceilalți. În a doua partea săptămânii ai multe de făcut la serviciu, însă și acasă în plan personal trebuie să depui eforturi serioase. Colegii au alte priorităţi, aşa încât va trebui să te descurci singur. Se recomandă prudenţă la eforturi, deoarece sănătatea este vulnerabilă. De evitat în această săptămână tratamentele alopate şi analizele medicale. Plimbă-te mai mult în aer liber, foloseşte remedii naturiste şi detaşează-te mai des de cotidian. La finalul săptămânii se anunţă confruntări parteneriale. 

Pești

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de casă, familie şi mentalul profund. Se concturează reconfigurarea relaţiilor cu familia şi cu neamurile. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale. Sunt momente excelente pentru curăţenii generale, reparaţii de anvergură, însă şi pentru achiziţionarea unui spaţiu nou de locuit sau a unui teren. Atenţie că manifeşti tendinţa de a te refugia în domeniul profesional, în detrimentul familiei. De aici pot rezulta discuţii aprinse cu cei dragi. Încearcă să te împarţi echitabil atât în familie, cât şi domeniul muncii. Relaţiile colegiale sunt dinamice.

Related Posts

Gisele Bündchen, ghinion în dragoste, noroc în carieră

Supermodelul brazilian, Gisele Bündchen apare într-o nouă campanie Balmain. În vârstă de 43 de ani, Gisele este imagine…

Vara asta ADDA simte valuri de iubire. Cum sună noua ei piesă

Fie că ai fredonat  „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ana”, „Lupii”, „Arde” sau „De dorul tău” –…

NOSTALGIA anunță parteneriatul cu eSolutions și lansează aplicația oficială a festivalului

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, anunță parteneriatul cu eSolutions, companie digitală premium în…

„Fă bani! Câștigă! Fii numărul 1 în lume!”. „Atât de simplu!”

Legendele tenisului mondial Andre Agassi și Stefanie Graf au venit pentru prima dată în România fiind invitați să…

Daniel Radcliffe, primul său premiu Tony Awards

Actorul faimos pentru interpretarea lui „Harry Potter”, Daniel Radcliffe a primit primul său premiu Tony Awards, în acest…

Ben Affleck, la ușa fostei soții

Chiar dacă J Lo și Ben Affleck nu confirmă niciunul dintre zvonurile legate de divorțul iminent, acțiunile lui…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

„Retreat Vama Veche”, din 18 octombrie, în cinematografe

Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi rămân „goale” în Vama Veche. Mai precis, în sufletele goale, după…

Clujul, orașul unde IQOS continuă seria evenimentelor aniversare Together X

Evenimentul aniversar a celebrat spiritul IQOS printr-un festival al simțurilor dedicat comunității. Toate simțurile au fost activate într-o…

Nicole Kidman și Zac Efron, aventură toridă în ”A Family Affair”

Nicole Kidman (56 de ani) nu-și ia nicio clipă pauză și lansează film după film. Cel mai recent…