Monica Cismaru ∙ November 4, 2022 ∙ 2 min read

Sezonul vacanțelor exotice a început, mai ales în ceea ce o privește pe Naomi Campbell (52 de ani), care își petrece câteva zile în îndepărtatele Maldive, alături de un grup de prieteni, printre care și un model masculin în vârstă de 24 de ani.

Naomi Campbell, supermodelul britanic, și-a făcut bagajele și a zburat spre Oceanul Indian, unde petrece la soare, în bikini, alături de apropriații ei, o vacanță de lux în peisajul paradisiac al Maldivelor.

Naomi Campbell a făcut mai multe poze îmbrăcată în costume de baie sumare, care îi scoteau în evidență silueta perfectă, pe fundalul exotic al insulelor, alături de un model masculin, Alton Mason, în vârstă de 24 de ani.

Alton Mason e primul model masculin de culoare care a defilat într-o prezentare Chanel.

naomi campbell alton mason
Naomi Campbell, Alton Mason

Alături de Naomi și de mai tânărul model, în vacanța din Maldive au mai mers fondatorul brandului de îmbrăcăminte Pretty Little Thing, Umar Kumani, și logodnica lui, Nada Adelle.

Naomi Campbell a fost recent criticată că a luat parte la un eveniment de fashion organizat în Qatar, viitoarea gazdă a Campionatului Mondial de Fotbal. Susținătorii campaniilor pentru drepturile minorităților LGBT au crititcat-o pe Naomi că a participat la un eveniment în statul musulman, care nu agreează minoritățile sexuale, ba, mai mult, acestea sunt persecutate, iar homosexualitatea este pedepsită cu trei ani de închisoare.

Naomi Campbell este cunoscută pentru sprijinul adus în mod public comunităților LGBTQ, iar anul trecut, s-a alăturat unei mișcări inițiate de celebrități – o petiție pentru sprijinul comunitătii LGBTQ din Ghana.

Supermodelul a și declarat la un moment dat: ”Dacă nu erau bărbații gay, eu n-aș fi existat… Lor le datorez cariera mea. Cu ei am crescut, sunt familia mea”.

Foto: Hepta

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…