Alina Burlacu ∙ October 4, 2023 ∙ 2 min read

Celebrul model și actriță Milla Jovovich a înlocuit prima zi de școală a copiilor cu o vacanță la Veneția și nu a avut niciun regret, cu atât mai mult cu cât distracției i-au fost adăugate lecții prețioase, învățate direct la muzeu.

„Deci, iată momentul pe care nimeni nu l-a așteptat. Dar în sfârșit am primit câteva dintre fotografiile mele preferate din călătoria noastră la #venicefilmfestival pentru @amfar! Atenție, s-ar putea să mai adaug câteva, în următoarele două zile ca singure, dar aceasta este depozitul principal. Am traversat canalele cu bărci, am făcut plimbări cu gondola cu copiii noștri pentru prima dată și am mâncat niște mâncare nebunește de uimitoare pe parcurs. Ne-am oprit la @guggenheim_venice, care a fost cu adevărat punctul culminant al călătoriei. Să-mi văd copiii atât de intrigați și inspirați de toată arta postmodernă a justificat complet ratarea primei zile de școală. Cred cu adevărat că experiența reală depășește orice citești într-un manual și să-mi spună copilul de 8 ani că picturile ei preferate au fost realizate de Tanguy a fost un punct esențial în călătoria mea de părinte. A fost cu adevărat de neuitat pe atât de multe niveluri. Așa că voi tace acum și vă las să experimentați frumusețea Veneției. Bucurați-vă!” – a scris Milla Jovovich într-o postare recentă pe Instagram.

Actrița de 47 de ani este căsătorită cu regizorul Paul W.A. Anderson și are trei fete: Ever Gabo Anderson (14 ani), Dashiel (7 ani) și Osian Lark Elliot (3 ani).

Milla Jovovich a devenit celebră pentru rolurile din The Fifth Element (1997) și Ultraviolet (2006). Soțul ei Paul W.A. Anderson a fost regizorul peliculei Resident Evil (2002) – ocazie cu care cei doi s-au cunoscut. Cei doi formează un cuplu stabil de 21 de ani.

Înainte de această căsătorie, Milla a mai trecut prin două mariaje ratate: câteva luni cu partenerul de platou din Dazed and Confused, Shawn Andrews, apoi cu Luc Besson, cu care s-a cunoscut la filmările The Fifth Element, iar mariajul a durat din 1997 până în 1999.

Foto: Hepta.

Related Posts

Interviu: Inteligența artificială în dialog cu Iulia Ionescu

De această dată, Iulia Ionescu, realizatoarea celei mai urmărite emisiune de tehnologie din România, a stat de vorbă…

Ce filme și seriale vedem în decembrie pe platformele de streaming

Cel mai bun plan pentru decembrie? Filme bune, seriale noi, ciocolată caldă, lumânări parfumate, zăpadă, turtă dulce și…

Horoscopul lunii decembrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale pentru luna decembrie 2023. Capricornii acordă timp relaxării, iar Taurii se…

Vacanța de vis, așa cum o vede echipa A List

La ce visează fetele din redacția A List Magazine pentru ziua când bugetul de călătorie va fi fără…

Bucură-te împreună cu întreaga familie, în mini-vacanța de 1 Decembrie, de super filme și seriale de la Disney+!

Începutul lunii decembrie reprezintă startul perioadei festive, când totul este îmbrăcat în sărbătoare, când poveștile magice și decorurile…

Jennifer Lopez își lansează un nou album după o pauză de zece ani

La o distanță de zece ani de la lansarea ultimului ei album, Jennifer Lopez revine în peisajul muzical…

Heidi Klum și Leni, mamă și fiică, în lenjerie intimă festivă

Heidi Klum (50 de ani) și fiica e în vârstă de 19 ani, Leni, revin cu noi imagini…

Cele mai bune destinații de Revelion din Europa. Tu unde petreci noaptea dintre ani?

Vrei să începi un an nou, într-un loc cu totul și cu totul nou? Îți prezentăm lista cu…

Rămâi în formă peste iarnă! Iată 5 obiceiuri care duc la creșterea în greutate în sezonul rece

Iată care sunt lucrurile pe care ar trebui să le eviți pentru a nu câștiga în greutate peste…

S-a deschis oficial expoziția-manifest Monica Lovinescu, ”Vocea care ni s-a dat”

Expoziția „Monica Lovinescu.Vocea care ni s-a dat”, creată pentru a celebra 100 de ani de la nașterea celei…