Monica Cismaru ∙ March 21, 2022 ∙ 3 min read
Președintele ucrainean Volodimir Zelensky le-a mulțumit personal celor două vedete, Ashton Kutcher și Mila Kunis, pentru că au reușit să strângă suma record de 35 de milioane de dolari, care vor fi directionați către ajutorarea refugiaților de război.

Președintele Zelensky a intrat în legătură video cu Mila Kunis, de origine ucraineană, născută la Cernăuți, și cu soțul ei, Ashton Kutcher, pentru a le mulțumi pentru efortul depus în strângerea fondurilor. Numărul refugiaților ucraineni din calea războiului declanșat de Rusia a depășit 3,2 milioane, potrivit datelor emise de Organizația Națiunilor Unite.

mila kunis ashton kutcher

Mila Kunis și Ashton Kutcher au deschis un fond de ajutorare pentru refugiați și au reușit să depășească limita stabilită inițial de 30 de milioane.

Mila Kunis s-a născut la Cernăuți, în 1983, și a emigrat la începutul anilor 90 în SUA alături de familia ei. După izbucnirea războiului, actrița s-a oferit imediat să-și ajute conaționalii alături de soțul ei, ceea ce a atras recunoștința președintelui ucrainean, cu care are o relație de prietenie.

”Sunt recunoscător pentru sprijinul lor, impresionat de determinarea lor. Ei inspiră o lume întreagă. #StandWithUkraine”, a transmis președintele Ucrainei.

mila kunis

”Suntem copleșiți și foarte recunoscători pentru sprijinul vostru. În urmă cu două săptămâni, vă rugam să vă alăturați nouă și mai mult de 65 000 dintre voi ați luat act și ați donat, fiecare cum a putut. Acum, cu ajutorul vostru, ne-am atins obiectivul – 30 de milioane de dolari.

Chiar dacă suma este departe de a soluționa problemele, efortul colectiv va asigura un confort pentru atât de mulți oameni care se îndreaptă către un viitor plin de incertitudini. Munca noastră nu se termină aici. Vom face tot ce ne stă în putință să ne asigurăm că dovada voastră de dragoste din această campanie va avea un impact maxim asupra celor aflați în nevoie. Fondurile au fost și vor continua să fie direcționate către Flexport.org și Airbnb.org pentru a putea acționa imediat. Pe măsură ce fondurile continuă să se strângă, vom trata fiecare dolar ca și cum ar pleca din buzunarul nostru, cu respectul cuvenit câștigării lui și dragostei cu care a fost oferit și cu dorința de a fi maximizat pentru binele celor care au nevoie”, au scris Mila Kunis și Ashton Kutcher pe conturile de social media.

Foto: Hepta

Related Posts

Ce filme și seriale noi vedem în iulie pe platformele de streaming

Afară e tot mai cald, iar activitățile în aer liber sunt mult limitate din cauza caniculei, așa că…

Goana după viață. Text by Andreea Esca

De când s-au ridicat restricțiile pandemice și avem și războiul ăsta în coaste, mi se pare că toți…

Darius Mabda, câștigător ”Românii au talent”: ”Am pierdut o parte din copilărie”

Darius Mabda este, la doar 13 ani, deținătorul trofeului celui mai recent sezon ”Românii au talent” (PRO TV)….

Coca-Cola lansează platforma globală Coke Studio™ și oferă premii VIP la cele mai mari festivaluri de muzică din Europa

Șapte tineri artiști reinterpretează piesa „A Kind of Magic” a legendarei trupei Queen, într-un videoclip lansat la nivel…

Ce filme noi vedem în iulie la cinema

Da, știm, în luna iulie nu prea mai stă nimeni în oraș. E sezonul vacanțelor la plajă și…

Cameron Diaz revine în lumea filmului după o pauză de 8 ani

Cameron Diaz iese oficial din lunga pauză de pe platourile de filmare, timp în care s-a dedicat în…

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare

Cântărețul R. Kelly a fost condamnat miercuri de tribunalul din New York la o pedeapsă cu închisoarea de…

TIFF.21 a ajuns la final. 10 zile de poveste și momente speciale alături de comunitatea IQOS

Una dintre cele mai așteptate ediții ale Festivalului Internațional de Film Transilvania s-a încheiat cu rezultate de excepție…

5 lucruri pe care nu le știai despre Anne Hathaway

Anne Hathaway (39 de ani) a revenit în atenție recent cu două noi mega-producții, după o perioadă de…

Winona Ryder și-a găsit sufletul-pereche. Cine este bărbatul cu care are o relație de 10 ani

Winona Ryder (50 de ani) are de mai bine de 10 ani o relație cu designerul Scott Mackinlay…