Monica Cismaru ∙ March 7, 2022 ∙ 3 min read
Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a postat pe contul ei de Instagram un mesaj încărcat de durere, un strigăt de ajutor pentru situația gravă din Ucraina. Olena Zelenska cere încetarea focului și permiterea de organizare a culoarelor umanitare pentru ajutorarea și evacuarea cetățenilor ucraineni și scoate în evidență crimele făcute de ruși asupra oamenilor nevinovați.

”Sute de copii mor acolo în subsoluri fără hrană şi fără îngrijiri medicale. Soldaţii ruşi împuşcă familiile care încearcă să părăsească acele clădiri. Îi ucid şi pe voluntarii care încearcă să ajute.”

Olena Zelenska enumeră morțile înregistrate în rândul copiilor, sufletele nevinovate care plătesc cu viața lor un razboi care nu are nimic de-a face cu ei. ”Câți copii trebuie să mai moară?”, se întreabă prima doamnă, în vârstă de 44 de ani, ea însăși mama a doi copii.

”Invadatorii omoară copiii ucraineni. Conștient și cu cinism.

Polina din Kiev. A murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei, împreună cu părinții săi și cu fratele ei. Sora ei se află în stare gravă.

Alice din localitatea ucraineană d’Okhtyrka. N-a trait decât pănă la vârsta de 8 ani. A murit în timpul unui bombardament, în ciuda faptului că bunicul ei a protejat-o cu proriul lui corp.

Kiril, un copil de un an și jumătate, din Mariupol, a fost adus la spital de tatăl sau în bătaia focului. Dar medicii n-au mai putut să facă nimic.

Arsenie, de 14 ani. Explozia unui obuz l-a lovit în cap. Doctorii n-au mai putut ajunge la el, din cauza gloanțelor. Arsenie a sângerat până a murit.

Sofia, 6 ani. Ucisă împreună cu fratele ei în vârstă de un an și jumătate, alături de mama și de bunicii ei, într-o mașină. Familia încerca să părăsească Nova Kakhovka.

Trebuie să vorbesc! Au murit deja mai mult de 38 de copii în Ucraina. Iar acest număr poate crește chiar în timp ce vă vorbesc!

Când Federația Rusă declară că trupele de ocupație nu atacă civili, arătați-le aceste fotografii!

Câti copii trebuie să mai moară? E nevoie urgentă de culoare umanitare în orașele cele mai atacate din Ucraina – Să nu uitați niciodată că sute de copii mor în subsoluri fără hrană și fără medicamente. Nu mai există nicio legătură cu ei de mai mult de o săptămână deoarece, atunci când se încearcă intrarea sau ieșirea, ocupanții trag cu arma asupra familiilor și voluntarilor. Fac apel la toate organizațiile media oneste din lume! Spuneți acest adevăr îngrozitor: atacatorii ruși omoară copii. Și o fac deliberat, trăgând cu arma pentru a ucide, pentru a ne îngenunchea, pentru a împiedica accesul la ajutoarele umanitare.

Arătați acest lucru mamelor soldaților ruși – spuneți-le ce fac fiii lor în Ucraina! Arătați-le aceste fotografii femeilor din Rusia- soții voștri, frații, compatrioții omoară copii! Și voi aveți copii! Sunteți responsabili fiecare dintre voi de moartea fiecărui copil ucrainean, deoarece vă dați acordul tacit pentru aceste crime. Țări din NATO: închideți odată cerul deasupra Ucrainei pentru avioanele rusești! Salvați-ne copiii pentru ca ai voștri să nu moară mâine!”

Foto: Instagram

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…