A List Magazine ∙ January 25, 2021 ∙ 2 min read

Actorul din Good Will Hunting, acum în vârstă de 50 de ani, și-a scos la vânzare reședința din Los Angeles pentru suma de 21 de milioane de dolari. Casa de 13508 de metri pătrați se află pe una dintre cele mai dorite străzi din zonă și are șapte dormitoare și 10 băi.

În interior se observă un amestec de materiale, inclusiv piatră naturală și multă vegetație, tavanele sunt înalte, iar încăperile sunt pline de lumină. Casa este înconjurată de verdeață luxuriantă și este una dintre cele mai mari proprietăți dinRiviera Superioară.

Camera de zi este mobilată cu obiecte deschise la culoare și foarte confortabile, iar bucătăria este dotată cu dulapuri personalizate din mahon, blaturi Bluestone și aparate Viking, Wolf și Miele.

Dormitorul principal are o terasă privată, dressinguri duble, o sală de masaj și o cadă în stil SPA. Există, de asemenea, o sală de jocuri, bar, birou, sală de sport, sală media, spații pentru personal, dar și un depozit de vin.

Grădina întinsă din spate include o zonă de joacă pentru copii, piscină generoasă, o cascadă și un iaz koi. De asemenea, are un spațiu de inspirație hawaiană, cu un lounge acoperit și terasă în aer liber pentru serile alături de prieteni.

Starul de la Hollywood a cumpărat imobilul în 2012 cu 15 milioane de dolari, iar acum îl vinde cu 21 de milioane, intenționând să renunţe la proprietatea de lux și să se mute definitiv cu familia în New York.

Actorul Matt Damon s-a născut la 8 octombrie 1970, în Cambridge, Massachusetts, într-o familie citită. Tatăl său avea origini engleze şi scoţiene, iar mama sa, Nancy Carlsson-Paige, provenea dintr-o familie cu rădăcini suedeze şi finlandeze, conform www.imdb.com.

 FOTO: Hepta

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Nepoata Prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit în Africa de Sud

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele Prințesei Diana, fiica fratelui acesteia, Charles Spencer. Lady…

Interviu cu Mihai Mincan (Spre Nord): „Mă interesează ca oamenii să folosească filmul ca pe o sursă de inspirație pentru discuții ulterioare”

Spre Nord este debutul în lungmetraj de ficțiune al regizorului Mihai Mincan, un thriller psihologic inspirat din fapte…