A List Magazine ∙ January 25, 2021 ∙ 2 min read

Actorul din Good Will Hunting, acum în vârstă de 50 de ani, și-a scos la vânzare reședința din Los Angeles pentru suma de 21 de milioane de dolari. Casa de 13508 de metri pătrați se află pe una dintre cele mai dorite străzi din zonă și are șapte dormitoare și 10 băi.

În interior se observă un amestec de materiale, inclusiv piatră naturală și multă vegetație, tavanele sunt înalte, iar încăperile sunt pline de lumină. Casa este înconjurată de verdeață luxuriantă și este una dintre cele mai mari proprietăți dinRiviera Superioară.

Camera de zi este mobilată cu obiecte deschise la culoare și foarte confortabile, iar bucătăria este dotată cu dulapuri personalizate din mahon, blaturi Bluestone și aparate Viking, Wolf și Miele.

Dormitorul principal are o terasă privată, dressinguri duble, o sală de masaj și o cadă în stil SPA. Există, de asemenea, o sală de jocuri, bar, birou, sală de sport, sală media, spații pentru personal, dar și un depozit de vin.

Grădina întinsă din spate include o zonă de joacă pentru copii, piscină generoasă, o cascadă și un iaz koi. De asemenea, are un spațiu de inspirație hawaiană, cu un lounge acoperit și terasă în aer liber pentru serile alături de prieteni.

Starul de la Hollywood a cumpărat imobilul în 2012 cu 15 milioane de dolari, iar acum îl vinde cu 21 de milioane, intenționând să renunţe la proprietatea de lux și să se mute definitiv cu familia în New York.

Actorul Matt Damon s-a născut la 8 octombrie 1970, în Cambridge, Massachusetts, într-o familie citită. Tatăl său avea origini engleze şi scoţiene, iar mama sa, Nancy Carlsson-Paige, provenea dintr-o familie cu rădăcini suedeze şi finlandeze, conform www.imdb.com.

 FOTO: Hepta

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…