Elena Matei (Mateia) este unul dintre cele mai de succes modele din America, iar de ceva vreme a descoperit și…muzica. Cel care a încurajat-o să meargă și pe acest drum a fost Adrian Sînă.
 “Adrian Sînă (Akcent) este cel care m-a descoperit și cu care am colaborat pe piesa “Faina”.  Pe partea de modelling, cel “responsabil” a fost Bogdan P de la Mandarina Models”.
“Nici o zi din viața mea nu este la fel. Locuiesc în New York,  așa că dacă nu sunt plecată în alt oraș, încep ziua cu o cafea și merg să alerg în parc ori la sală. Apoi urmeză fie un shooting, fie un casting. Însă, experiența m-a învățat să fiu tot timpul pregătită pentru a zbura în alt oraș/țară pentru noi shooting-uri sau prezentări. Având în vedere că aproape toate evenimentele mondene au fost anulate sau amânate, a fost destul de dificil să pot întâlni celebrități. Însă, lucrurile par să își revină. Au reînceput ședințele foto și prezentările pe prodium și anul acesta am onorat trei coperți internaționale și câteva campanii”, spune tânâra care acum a lansat o piesă în limba engleză.

Related Posts