Bianca Sterie ∙ February 12, 2024 ∙ 4 min read

Ai chef de o comedie romantică super simpatică? Sau de un serial care să te ajute să te deconectezi și să te bucuri de o poveste plină de optimism? În prag de Ziua Îndrăgostiților, îți propun 5 seriale de care te vei îndrăgosti iremediabil!

One Day – Disponibil pe Netflix

O poveste despre iubire și prietenie, One Day îi are în prim-plan pe Emma Morley (Ambika Mod) și Dexter Mayhew (Leo Woodall, care își vorbesc pentru prima dată pe 15 iulie 1988, în seara balului de absolvire, și ajung să petreacă noaptea împreună. În dimineața următoare, fiecare își vede de drum, dar păstrează o legătură strânsă. În fiecare episod, îi regăsim pe Dex și Em, cu un an mai în vârstă, în aceeași zi și suntem martori ai maturizării și schimbărilor prin care trec, ai regăsirilor și despărțirilor, ai fericirii și suferințelor lor. 

My Life with the Walter Boys – Disponibil pe Netflix

Serialul spune povestea lui Jackie Howard (Nikki Rodriguez), o adolescentă de cincisprezece ani din Manhattan, care își pierde familia într-un accident tragic. Lăsând în urmă viața privilegiată și lipsită de griji din New York, Jackie se mută într-o zonă rurală din Colorado pentru a locui într-o casă cu zece copii, alături de tutorele ei, Katherine (Sarah Rafferty din Suits), cea mai bună prietenă a mamei ei, și de soțul acesteia. Deși nu îi este ușor să se obișnuiască cu noua ei viață la țară și cu tot haosul din jur, Jackie este hotărâtă să își urmeze visul de a intra la Princeton. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, ea trebuie să-și lămurească și sentimentele pentru doi dintre frații Walter, cât se poate de diferiți: Alex (Ashby Gentry), tocilarul pe care te poți bizui, și misteriosul și agitatul Cole (Noah LaLonde).

A Perfect Story – Disponibil pe Netflix

Margot (Anna Castillo) și David (Alvaro Mel) vin din lumi diferite, din medii sociale total opuse. Ea este moștenitoarea unui imperiu hotelier. El trebuie să lucreze în trei locuri ca să se descurce cu banii. Dar, când se întâlnesc, își dau seama că doar ei se pot ajuta unul pe celălalt să își recâștige partenerii despre care cred că sunt sufletele lor pereche. În timp, însă, lucrurile iau o turnură surprinzătoare. 

Tell Me Lies – Disponibil pe Disney+

Tell Me Lies este o poveste despre o relație tumultoasă, care dă dependență și care se desfășoară pe parcursul a opt ani. Când Lucy Albright (Grace van Petten) și Stephen DeMarco (Jackson White) se întâlnesc la facultate, ei sunt la acea vârstă a formării și a maturizării, când consecințele deciziilor lor nu sunt ceva la care să se gândească prea mult. Deși relația lor începe ca orice idilă tipică de campus, ei cad rapid într-o încurcătură care provoacă dependență și care le va schimba permanent viața. 

And Just Like That… – Disponibil pe HBO Max

Idile noi, schimbări de perspectivă, modă, provocări, pierderi… totul pe fundalul agitat al New York-ului. Carrie, Miranda și Charlotte fac trecerea de la realitatea relațiilor și a complicațiilor de la 30 de ani la realitatea celor de la 50 de ani. 

Foto: Netflix

Related Posts

Cine va interpreta rolul lui Michael Jackson, în filmul biografic Michael?

Pentru fanii regelui pop Michael Jackson, vestea filmării peliculei Michael stârnește un val de curiozitate și nerăbdare. Cine…

Amanda Seyfried, senzațională la Festivalul de Film de la Berlin

Rujul roșu, bijuteriile Cartier și rochia din satin Givenchy, cu spatele gol, decolteu din dantelă și un șliț…

Zendaya, Chris Hemsworth și Jennifer Lopez, printre prezentatorii Met Gala 2024

Cel mai așteptat eveniment dedicat iubitorilor modei, Met Gala, are loc anul acesta în data de 6 mai…

Tom Cruise s-a despărțit de iubita lui rusoaică, mai tânără decât el cu 25 de ani

Tom Cruise a trăit o idilă de scurtă durată alături de Elsina Khayrova, fosta soție a unui oligarh…

Tom Holland, cunoscut mai ales din Spider-Man, îl va interpreta pe legendarul Fred Astaire

Actorul Tom Holland (27 de ani), cunoscut mai ales datorită seriei în care l-a intrepretat pe Spider-Man, a…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările acestei perioade. Iată ce ne-a atras…

Gisele Bündchen își reface viața după divorț

La doi ani de la divorțul de Tom Brady, Gisele Bündchen nu se mai ascunde și face gesturi…

Emaa și Mario Fresh cântă despre iubiri predestinate ”În alte vieți”

EMAA și Mario Fresh cântă pentru prima dată împreună în piesa ”În alte vieți”, o melodie care vorbește…

Sharon Stone, apariție tulburătoare la Festivalul Internațional de Film de la Berlin

Festivalul Internațional de Film de la Berlin, cunoscut și ca Berlinala, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate industriei…

Beyoncé face istorie în topurile muzicale după ce a virat către stilul country

Beyoncé (42 de ani) a reușit să doboare încă un record muzical și să facă istorie, după ce…