A List Magazine ∙ February 9, 2024 ∙ 4 min read

În urmă cu niște ani, iarna însemna frig, dar și bucuria jocului în zăpadă, tradiții la gura sobei, însemna emoția și căldura trăită cu familia alături, de Sărbători, dar și săniuș și ski cu nemiluita.

Acum, iarna nu prea mai e iarnă, iar atunci când avem parte de un pic de zăpadă, bucuria este atât de mare, că vrem să profităm de ea la maxim. Așa că, pregătește-ți bagajele și mergi  la munte pentru câteva zile! 

Întotdeauna mi s-a părut că Poiana Brasov are o latură mai modernă și luxoasă, precum stațiunile acelea montane din Franța, Elveția sau Italia. Poate și pentru că Poiana are toate ingredientele pentru o vacanță de iarnă perfectă: peisaje alpine spectaculose, domenii sckiabile impresionate, atât pentru începătorii acestui sport, cât și pentru profesioniști, hoteluri frumoase, mâncare bună, piscine și zone de SPA ofertante.  

Dacă ești un împătimit al sporturilor de iarnă, în poiana Brașov te poți bucura de condiții ideale pentru ski și snowboarding. Pârtiile sunt deschise, oferind aventuri spectaculoase pe zăpadă proaspătă, naturală. Se schiază și pe pârtiile pentru începători din stațiune, iar temperaturile scăzute au permis și producerea de zăpadă artificială.  

Dar nu trebuie sa reduci experientele tale doar la distracția de pe pârtia de ski. Încearcă arta culinară a zonei, diversitatea de servicii, precum și zonele de SPA și divertisment oferite de hoteluri. La Ana Hotels poți găsi o varietate de servicii, perfecte pentru vacanța de ski.

Dacă ești începător, cucerește pârtiile alături de instructorii Ana Ski & Snowboard School! Cu o tradiție de peste 40 de ani, Ana Ski & Snowboard School are peste 140 de instructori calificați în schi și snowboard, pregătiți oricând să îți fie alături pe pârtie și să îți împărtășească din experiența și pasiunea lor pentru sporturile de iarnă. Aici ai și opțiunea de a închiria echipament de schi și snowboard sau de a-ți depozita echipamentul propriu în garderoba special amenajată.

Serviciile de SPA nu trebuie trecute cu vederea. Chiar dacă afară încă mai miroase a iarnă, in interior te poți relaxa la SPA, la masaje dintre cele mai diverse, și te poți bucura de o piscină interioară ofertantă, saună și multe activități pentru întreaga familie.

Descoperă așadar bucuria iernii cu pachetul special pentru schi – https://www.anahotels.ro/ro/sport/oferte/infinite-ski  
Pachetul include: Cazare cu demipensiune la Ana Hotels Sport 4*/ Bradul 4*, skipass de 3 zile cu urcări nelimitate pentru 2 adulți; voucher SPA în valoare de 30 euro/ cameră/ zi; discount 10% pentru terapii SPA suplimentare; acces gratuit la Centrul SPA: piscină, jacuzzi, saune, hot tub exterior și zona de fitness din cadrul Ana Spa Poiana Brașov. În Poiana Brașov, vei găsi avea cadrul ideal pentru o vacanță de iarnă așa cum îți dorești!

Related Posts

Balcicul artistic interbelic se întoarce la Balcic 

În jurul aniversării a 100 de ani de la începerea construcției la palatul de la Balcic al Reginei…

Cum sună cea mai nouă piesă semnată Irina Rimes: ,,Dulce amară”

Irina Rimes lansează piesa ,,Dulce amară”, o poveste despre o femeie legendară, o apariție la fel de spectaculoasă ca…

Fără telefoane la concertele lui Bob Dylan

Celebrul Bob Dylan vrea să revină la vremurile în care oamenii veneau la concerte doar pentru muzică. Pentru…

Chef Cătălin Scărlătescu gătește în această seară pentru tine, la MEDUSA

Cătălin Scărlătescu vă așteaptă în această seară cu cele mai gustoase preparate mediteraneene, la una dintre cele mai…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările importante. Iată ce ne-a atras atenția,…

Cum arată Elle Macpherson la 60 de ani

Modelul australian Elle Macpherson pare că întinerește. La 60 de ani, modelul pozează în bikini și se laudă…

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp?

După un divorț public și traumatizant, care l-a ținut în șah timp de câțiva ani, Johnny Depp (61…

O mulțime de vedete în tribunele de la Wimbledon

Turneul de Grand Slam Wimbledon, cea mai veche competiție de acest fel din lume, s-a încheiat recent. La…

Nu mă feresc să spun că m-am îndrăgostit de noile căști Sonos Ace

Sonos lansează primele căști ale companiei, Sonos Ace, marcând astfel intrarea mult așteptată a brand-ului în această zonă…

Shannen Doherty a lăsat instrucțiuni clare cu privire la funeraliile ei

Actrița Shannen Doherty s-a stins sâmbătă, 13 iulie, la vârsta de 53 de ani, din cauza cancerului, după…