Diana Lupu ∙ July 16, 2020 ∙ 2 min read

A-Listers! Lăsăm #PoveștileDinNoi să fie auzite printr-o serie specială de ediții Love Is Fun but… COMPLICATED powered by Libresse.  Poate ne dăm seama sau nu, dar curajul de a ne spune povestea poate avea un impact extrem de mare pentru fiecare dintre noi. Astfel, ne dorim să încurajăm femeile să vorbească deschis despre vulnerabilitățile, trăirile, emoțiile prin care trec pentru că doar așa își pot manifesta curajul de a deveni ceea ce își doresc.

Prima voce și prima poveste care se alătură discuției alături de Psiholog Diana Lupu și  Dr.Psiholog Raluca Anton este Ioana Grama, alături de care cei doi psihologi vorbesc despre libertatea de exprimare și curajul de  a fi tu însăți. Deja nu mai este un secret faptul că mediul online ne oferă o grămadă de beneficii, dar în același timp vine cu o presiune a imaginii perfecte. Iar de cele mai multe ori aceasta este resimțită de femei.

Ideea că perfecțiunea este un standard ne face pe multe dintre noi, femeile, să ne închidem în noi, iar lipsa încrederii în sine alimentează stigma cu care sunt asociate anumite emoții sau experiențe. În astfel de situații este esențial să avem o voce și o poveste care să ne inspire și să ne dea curaj să ne vedem și să ne  acceptăm așa cum suntem. Ioana este o astfel de voce, care nu s-a ferit să îi afișeze naturalețea, imperfecțiunile și povestea de viața extrem de încărcată care a început în copilărie.

Astfel, vă invităm să acceptați invitația lansată de Libresse de a lăsa #PoveștileDinNoi să fie auzite, să vă alăturați discuției din  mansarda redacției și să vă lăsați inspirați de povestea și mesajele Ioanei.

#PoveștileDinNoi #ÎndrăzneșteOrice

 

*Love Is Fun but…COMPLICATED powered  by Libresse face parte din manifestul de empowerment al femeii lansat de Libresse pentru a face cunoscute poveștile, experiențele, trăirile și emoțiile femeilor din România.

Related Posts

Fericire în 2024: făcuți pentru conexiune

Cercetătorii au descoperit că viața fericită este, în sine, o viață veselă și dificilă pentru toată lumea. Cu…

Love Is Fun: ”Infidelitatea este un simptom al problemelor care există între cei doi parteneri” – Gáspár György – psiholog

Gáspár György – psiholog, psihoterapeut relaţional, autor și Bogdan Nicolai vorbesc despre dragoste, sex și relații în acest…

Love Is Fun – Vedetele vorbesc despre dragoste, sex, relații

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, am căutat în arhiva Love Is Fun A List Magazine, unde am găsit cele…

Află ce stil de atașament ai și cum te porți în relații

Fiecare dintre noi are un stil de atașament – adică un pattern relațional pe care și l-a însușit…

Plăcerea ta, alegerea ta

Cuvintele „jucării sexuale” stârnesc reacții imediate: unele exprimate, altele inhibate, unele pro, altele contra. Poate e timpul să…

Love Is Fun but…COMPLICATED: Cum păstrăm o relație sănătoasă cu soarele?

 A-Listers! Iată că am ajuns și în luna iunie, când soarele și vremea bună ne bat la…

Mamă tânără și singură- ce este de făcut?

A deveni mamă este pe cât de frumos, pe atât de complex și plin de incertitudine: cum voi…

Love Is Fun but Complicated: Egalitatea este bună pentru toată lumea

A-Listers! Psiholog Diana Lupu și Dr. Psiholog Raluca Anton vin cu o ediție specială de Love Is Fun…

Love Is Fun but…COMPLICATED: Cum putem menține o relație sănătoasă mamă-fiică?

 A-Listers! Luna martie este despre femei, mamar și feminitate în general. Astfel că, Dr.Psiholog Raluca Anton și…

Casa relațiilor sănătoase

  Asociem adesea familia sănătoasă cu cea perfectă, gândindu-ne că acolo unde nu sunt certuri, unde este pace…