După ce a lansat recent colecția „Le Blanc”, Chanel Beauty a revenit acum în atenția noastră cu cea mai nouă gamă de rujuri promovată de Lily-Rose Depp. Gama oferă 20 de nuanțe diferite, perfecte pentru fiecare anotimp al anului.

„Un machiaj nu este complet fără ruj”, e de părere muza Chanel. Dispunând de o tehnologie inovatoare, Rouge Coco Bloom oferă o culoare de lungă durată, în timp ce hidratează buzele. Concepută pe bază de ulei, formula funcționează pentru a străluci și a oferi culoare până la opt ore. Gama Rouge Coco Bloom este acum disponibilă la magazinele și online, la prețul de 40 de dolari.

 

Lily Rose Depp calcă așadar pe urmele mamei sale, Vanessa Paradis, care a fost imaginea liniei de rujuri Rouge Coco în anul 2010. Tânăra a pășit în lumea filmului în 2014, în pelicula „Tusk”, în regia lui Kevin Smith. De atunci, actrița și-a îmbogățit portofoliul cinematografic cu încă 3 filme: „Hosers Yoga” (regizat de același Kevin Smith), „Planetarium” (regizat de Rebecca Zlotowski) și „The Dancer” (regizat de Stéphanie Di Giusto).

Related Posts