Monica Cismaru ∙ September 25, 2023 ∙ 3 min read

Kylie Minogue, vedeta australiană în vârstă de 55 de ani, spune că s-a săturat ca lumea s-o chestioneze în legătură cu despărțirea de iubitul ei din ultimii cinci ani, editorul Paul Solomons (48 de ani).

Despărțirea dintre cei doi a survenit la începutul anului, dar întrebările care planează asupra fostului cuplu persistă, fapt ce o deranjează peste măsură pe miniona vedetă, care spune că e sătulă să tot dea explicații despre decizia rupturii. Cântăreața subliniază că își dorește a oamenii să accepte că nu mai formează de ceva timp un cuplu cu Solomons și că interesul asupra vieții ei personale se reduce la o ”bârfă ieftină”.

kylie minogue

Într-un interviu acordat Vogue Australia, Kylie Minogue spune că a tolerat până acum interesul față de statutul ei privat, dar că pofta de bârfe a publicului o irită. ”A fost ce a fost și ne privește doar pe noi doi. Dar mi-ar plăcea să depășim această etapă în care lumea discută despre fapul dacă sunt sau nu norocoasă în dragoste, nu e atât de simplu (spune vedeta cu trimitere la unul dintre hiturile care au consacrat-o în urma cu zeci de ani- I Should Be So Lucky). Mi se pare că interesul publicului față de viața mea privată este exacerbat și îl depășește pe cel față de cariera mea”, mai spune Kylie.

Kylie Minogue și Paul Solomons au avut o relație la distanță, după ce vedeta s-a mutat din Europa înapoi în Australia, la Melbourne, în 2021.

În ciuda perioadei mai puțin faste pe care o traversează pe plan personal, în plan profesional, Kylie Minogue se află pe cai mari.

În viitorul apropiat, Kylie Minogue se pregătește să se mute în Las Vegas, locul în care va susține o serie de concerte, iar viața ei se derulează acum pe repede înainte. În plus, se va îmbarca într-un turneu mondial în 2024.

kylie minogue

Melodia ei, Padam Padam, a fost declarată hitul verii 2023, iar apariția ei din videoclip a făcut valuri – cântăreața apare îmbrăcată într-o salopetă roșie mulată, din imitație de piele. Kylie este recunoscută pentru ținutele ei sexy, care îi pun în valoare silueta minionă, dar menționează că apariția ei din acest videoclip a scos-o puțin din zona ei de confort.

Meldia Padam Padam a propulsat-o pe Kylie în fruntea topurilor muzicale din întreaga lume și a devenit cel mai mare hit al artistei din 2010, de când a lansat All the Lovers.

Kylie Minogue a abordat în interviu și felul în care își acceptă statutul de sex-symbol și despre ce înseamnă să fii sexy, ca femeie cu vârsta peste 50 de ani. Artista a menționat că ultimii cinci ani din viață fac diferența în felul în care este percepută de oameni și că acum lumea acceptă mai ușor faptul că și o femeie trecută de prima tinerețe poate rămâne sexy. Ea adaugă că generația tânără acceptă mai ușor anumite lucruri și că nu se simte judecată de alegerile ei, din contră, s-a simțit mai curajoasă să experimenteze, cel puțin în ceea ce privește stilul.

Foto: Hepta

Related Posts

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…

Actorul de origine română Sebastian Stan, în rolul vieții lui

Sebastian Stan (41de ani), actor de origine română, născut la Constanța, este unul dintre cei mai apreciați de…

Teatru de păpuși, colinde și ateliere de artă pentru toată familia, între 6-22 decembrie, la Art Safari Christmas Edition

Palatul Dacia-România de pe Lipscani se transformă în casa lui Moș Crăciun și găzduiește cel mai distractiv eveniment…