Alina Burlacu ∙ January 19, 2024 ∙ 2 min read

De ziua lui, Kevin Costner a postat pe Instagram o fotografie din primul său film: „Malibu Hot Summer”, din 1981. Actorul a împlinit 69 de ani, dar cel mai așteptat moment din acest an va fi abia pe 28 iunie.

Celebrul actor a împlinit 69 de ani, pe 18 ianuarie, iar comentariul care a însoțit nostalgica fotografie a fost: „Este greu de crezut cât de departe am ajuns”. Actorul avea aproape 20 de ani la momentul filmării peliculei „Malibu Hot Summer”.

„Sărbătorind încă un an de viață, alegem acest moment pentru a onora acest copil care a avut vise mari. Este greu de crezut cât de departe am ajuns”, a scris Costner.

„Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua de naștere. Datorită sprijinului vostru, am reușit să-mi urmez visele în toți acești ani.

Kevin Costner a apărut recent la Premiile Globurilor de Aur 2024, de pe 7 ianuarie. Câștigător al Globului de Aur (2023) pentru cel mai bun actor într-un serial-dramă graţie interpretării sale din producţia TV Yellowstone, Kevin Costner a prezentat alături de America Ferrera premiul de anul acesta pentru cea mai bună actriță într-un serial muzical sau de comedie.

Însă veștile așteptate de la Kevin sunt legate de filmul pe care îl pregătește: Horizon: An American Saga, un proiect la care Costner a spus că a lucrat ani de zile și care este așteptat să apară în cinematografe pe 28 iunie.

Costner a împărtășit într-o postare pe Instagram din mai 2023 că nu „a mai simțit așa despre un film de când a făcut Dansând cu lupii”, filmul ce a câștigat Oscarul în 1990. Despre noul film se spune că actorul a finanțat parțial proiectul, luând un credit ipotecar pentru casa sa de 10 acri din Santa Barbara, California.

Costner a declarat pentru People, în noiembrie 2022, că fiul său Hayes (14 ani) va apărea în film. Filmul are deja o lungă istorie, Kevin Costner a mărturisit în urmă cu mai bine de un an că „scenariul e de mai mult timp decât” anii de viață ai lui Hayes.

Foto: hepta.

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la MasterChef România – PRO TV

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV, la emisiunea care i-a consacrat, MasterChef România,…