Monica Cismaru ∙ October 21, 2020 ∙ 3 min read

Kathy Jacobs

Frumusețea nu are vârstă și nici culoare, nici alte tipare sociale și o dovedește din plin modelul Kathy Jacobs care, la 56 de ani, se prezintă fără inhibiții în fotografii doar în costum de baie sau în lenjerie intimă.

 

Kathy Jacobs sparge barierele legate de vârstă și scutură din temelii normele industriei modei prin prezentarea de lenjerie intimă și costume de baie la 56 de ani. Fără să țină cont de critici, care nu sunt deloc puține, Kathy Jacobs spune că o femeie poate fi sexy la orice vârstă.

”Oamenii îmi spun lucruri oribile tot timpul, am fost criticată pentru felul în care arăt, pentru greutatea mea, mai ales când fac video live în care gătesc. E o nebunie și, de cele mai multe ori, comentariile răutăcioase vin din partea femeilor”, povestește Kathy Jacobs. Modelul rezistă cu dârzenie în fata comentariilor acide legate de vârsta și de corpul ei și nu concepe ca o femeie să nu se poată simți sexy și la peste 50 de ani. ”Vreau să fiu sexy și nu dau doi bani pe ce spun ceilalți, deoarece unul dintre cele mai mari obstacole pe care le întâmpină femeile de peste 50 de ani îl constituie ele însele, că nu se mai simt atrăgătoare. Așa că, dacă oamenii spun că mă ”obiectific” și că îmi afișez prea mult sexualitatea, ei bine, au dreptate, atunci!”

kathy jacobs

Kathy Jacobs locuiește în Los Angeles, este căsătorită și are un copil și va apărea în ediția din 2021 a publicației Sports Illustrated, în numărul dedicat costumelor de baie, după ce a câștigat un casting de modele de anul acesta. În urmă cu un an, Kathy Jacobs lucra ca femeie de serviciu la un salon de înfrumusețare, pe un salariu minim.

Modelul afirmă că apreciază orice lucru bun care i se întâmplă acum, după ce a muncit mulți ani în joburi mărunte, în condiții modeste și pe bani puțini. ”Știu ce înseamnă să muncești din greu și să nu ai mare lucru, așa că acum apreciez că am evoluat”.

Kathy s-a obișnuit să fie ironizată și să fie strigată de multe ori ”Mamaie”, dar nu acordă atenție răutăților. ”Nu mă simt ofensată, deoarece sunt și femei de vârsta mea care mă felicită pentru ceea ce fac și că le reprezint categoria de vârstă. De asemenea, sunt și tinere care îmi spun că acum nu le mai e frică să îmbătrânească, datorită mie.”

Related Posts

Filosofia de viață și de frumusețe a lui Anne Hathaway

Anne Hathaway este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. La 40 de ani, vedeta a…

Colecția de artă a lui Gérard Depardieu, scoasă la licitație

În septembrie, aproape 250 de lucrări (sculpturi, picturi și desene) din colecția de artă a lui Gérard Depardieu…

Cindy Crawford povestește cum a schimbat-o mariajul cu Richard Gere

Cindy Crawford (57 de ani) s-a căsătorit cu Richard Gere (74 de ani) la vârsta de doar 22…

Power Couples – Regele Charles și Camilla, alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Regele Charles III, alături de Regina Camilla, se află zilele acestea într-o vizită oficială în Franța, unde îl…

„Obiectivul ar trebui să fie găsirea unui echilibru în care designerii și AI-ul conclucrează”, spune Isabel Regino, Senior Brand Strategist & Marketing Manager

„AI nu este un substitut pentru creativitatea umană, imaginație și gândire critică” crede Isabel Regino, Senior Brand Strategist…

10 lucruri pe care nu le știai despre Sophia Loren (în afară de faptul că azi împlinește 89 de ani)

Câștigătoarea premiului Oscar, celebra actriță Sophia Loren a împlinit 89 de ani, astăzi, pe 20 septembrie. După lansarea,…

Jennifer Aniston: ”Arăt mai bine acum decât la 20 de ani!”

Jennifer Aniston a acordat un interviu despre rutina ei de fitness, pe care o compară cu cea din…

Shannen Doherty, Brenda din Beverly Hills, 90210, în lacrimi

O parte dintre vedetele serialului pentru adolescenți extrem de popular în anii ’90, Beverly Hills, 90210 s-au reunit…

Upgrade Education, consiliere educațională pentru elevii care vor să studieze la universități de top din străinătate (P)

Upgrade Education este o firma de consiliere educațională care oferă sprijin elevilor care își doresc să studieze la…

Irina Bossy Ghica: Anul acesta, Karpatia Horse Show aduce puncte de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Irina Bossy Ghica, stră-strănepoata lui Ion Ghica și a lui Gheorghe Grigore Cantacuzino, este moștenitoarea domeniului Cantacuzino de…