Monica Cismaru ∙ October 21, 2020 ∙ 3 min read

Kathy Jacobs

Frumusețea nu are vârstă și nici culoare, nici alte tipare sociale și o dovedește din plin modelul Kathy Jacobs care, la 56 de ani, se prezintă fără inhibiții în fotografii doar în costum de baie sau în lenjerie intimă.

 

Kathy Jacobs sparge barierele legate de vârstă și scutură din temelii normele industriei modei prin prezentarea de lenjerie intimă și costume de baie la 56 de ani. Fără să țină cont de critici, care nu sunt deloc puține, Kathy Jacobs spune că o femeie poate fi sexy la orice vârstă.

”Oamenii îmi spun lucruri oribile tot timpul, am fost criticată pentru felul în care arăt, pentru greutatea mea, mai ales când fac video live în care gătesc. E o nebunie și, de cele mai multe ori, comentariile răutăcioase vin din partea femeilor”, povestește Kathy Jacobs. Modelul rezistă cu dârzenie în fata comentariilor acide legate de vârsta și de corpul ei și nu concepe ca o femeie să nu se poată simți sexy și la peste 50 de ani. ”Vreau să fiu sexy și nu dau doi bani pe ce spun ceilalți, deoarece unul dintre cele mai mari obstacole pe care le întâmpină femeile de peste 50 de ani îl constituie ele însele, că nu se mai simt atrăgătoare. Așa că, dacă oamenii spun că mă ”obiectific” și că îmi afișez prea mult sexualitatea, ei bine, au dreptate, atunci!”

kathy jacobs

Kathy Jacobs locuiește în Los Angeles, este căsătorită și are un copil și va apărea în ediția din 2021 a publicației Sports Illustrated, în numărul dedicat costumelor de baie, după ce a câștigat un casting de modele de anul acesta. În urmă cu un an, Kathy Jacobs lucra ca femeie de serviciu la un salon de înfrumusețare, pe un salariu minim.

Modelul afirmă că apreciază orice lucru bun care i se întâmplă acum, după ce a muncit mulți ani în joburi mărunte, în condiții modeste și pe bani puțini. ”Știu ce înseamnă să muncești din greu și să nu ai mare lucru, așa că acum apreciez că am evoluat”.

Kathy s-a obișnuit să fie ironizată și să fie strigată de multe ori ”Mamaie”, dar nu acordă atenție răutăților. ”Nu mă simt ofensată, deoarece sunt și femei de vârsta mea care mă felicită pentru ceea ce fac și că le reprezint categoria de vârstă. De asemenea, sunt și tinere care îmi spun că acum nu le mai e frică să îmbătrânească, datorită mie.”

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…