Monica Cismaru ∙ January 30, 2024 ∙ 3 min read

Kate Middleton, Prințesa de Wales, a fost externată din spital în urma unei operații abdominale și se află în convalescență acasă.

În urmă cu câteva săptămâni, anunțul conform căruia Prințesa de Wales (42 de ani), Kate, a fost internată pentru a fi supusă unei operații la nivelul abdomenului îngrijora publicul. Intervenția chirurgicală a fost una programată, potrivit comunicatului emis de Palatul Kensington, dar aceasta a presupus retragerea Prințesei de la angajamentele publice cel puțin până la Paște, pe 31 martie. Luni, pe 29 ianuarie, Kate a fost externată și a fost transferată acasă, la Palatul Windsor, unde se va reface până la sărbătorile pascale, de pe 31 martie.

kate wales

Prințesa de Wales a revenit acasă, la Windsor, pentru a-și continua recuperarea în urma operației. Refacerea decurge bine”, anunța Palatul Kensington. ”Prințul și Prințesa vor sa le mulțumească din suflet întregii echipe medicale de la London Clinic, mai ales asistentelor foarte dedicate, pentru grija pe care i-au purtat-o. Familia Wales le este recunoscătoare oamenilor din întreaga lume care i-au transmis prințesei urări de bine și de însănătoșire grabnică”.

kate wales

Pe 17 ianuarie, Palatul Kensington emitea un comunicat neliniștitor cu privire la starea de sănătate a lui Kate, conform căruia aceasta urma să fie operată. Dupa intervenție, care a fost un succes, potrivit anunțului oficial, Prințesa de Wales trebuia să rămână în spital între 10 și 14 zile înainte de a fi transferată acasă, unde să-și continue recuperarea. În urma recomandărilor medicilor, Prințesa nu poate reveni la angajamentele publice mai devreme de Paștele Catolic, de pe 31 martie.

kate wales

Presa internațională s-a grăbit să speculeze pe marginea suferinței Prințesei, dar se pare că afecțiunea ei este una necanceroasă. Soțul lui Kate, Prințul William, și-a amânat și el toate obligațiile publice pentru a-i fi alături Prințesei în perioada de internare și de convalescență și pentru a avea grijă de cei trei copii – Prinții George, Charlotte și Louis. William nu și-a luat niciun angajament oficial în această perioadă și n-o va face până când Kate nu e refăcută complet.

Ultima apariție oficială de-ale lui Kate Middleton în public a fost la slujba de Crăciun, de la biserică, unde s-a reunit întreaga familie regală britanică.

Foto: Hepta

Related Posts

Taylor Swift și-a lansat un nou album- The Tortured Poets Department

Taylor Swift (34 de ani) nu ia nicio pauză și lansează cel de-al 11-lea ei album de studio,…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Julia Roberts, în următorul film al lui Luca Guadagnino

Regina comediilor romantice revine cu un nou proiect surprinzător, semnat de Luca Guadagnino, autorul recentului succes Challengers. Julia…

Se pregătește un nou serial marca Game of Thrones

Fanii serialului Game of Thrones au motive de bucurie, deoarece o nouă producție care are legătură cu acțiunea…

Jennifer Love Hewitt își lansează cartea de memorii, Inheriting Magic

Actrița Jennifer Love Hewitt (45 de ani) își lansează cartea de memorii Inheriting Magic, iar pe copertă apare…

UNDA lansează “Spring Dining Experience” un concept fresh, de primăvară, cu experiențe pentru toate simțurile

Restaurantul UNDA Open Cuisine revitalizează scena culinară din nordul Bucureștiului cu lansarea conceptului de “Spring Dining Experience”. Acest…

The Motans și Andra sunt noile voastre personaje preferate în videoclipul piesei ,,Înapoi în viitor”

V-a plăcut, v-a rămas pe buze, iar acum puteți urmări povestea de iubire a piesei ,,Înapoi în viitor”,…

Care sunt cele mai căutate destinații în 2024?

Îți prezentăm topul celor mai căutate destinații din 2024, potrivit rezultatelor comunicate de platforma de turism Airbnb. La câțiva…

Victoria Beckham, la 50 de ani – Iată 12 lucruri mai puțin cunoscute despre vedetă

Victoria Beckham împlinește pe 17 aprilie vârsta de 50 de ani. Fosta componentă Spice Girls, actual antreprenor și…

Cine a fost partenera lui Roberto Cavalli- Modelul suedez Sandra Nilsson (38 de ani)

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani,…