Kate Hudson, actrița laureată cu premiul Oscar în 2001 pentru rolul din filmul Almost Famous a anunțat că se află în plin proces de înregistrare al primului ei album muzical.

Actrița a făcut anunțul pe Instagram, unde a postat câteva fotografii din studio, unde cântă alături de o trupă. ”În sfârșit, mi-am dat seama că e cazul să cânt!”, a scris vedeta, care a menționat și hashtagul ”ikigai”, termenul din japoneză care exprimă ceva ce-ți oferă un scop în viață.

Alegerea lui Kate Hudson de a intra și pe piața muzicală nu este o surpriză foarte mare, deoarece tatăl ei, William Louis Hudson Jr., a fost cântăreț și a activat ca solist alături de frații săi, Brett și Mark, în trupa The Hudson Brothers, între anii ’60-’80.

Acesta ar fi primul album al actriței, dar nu și prima ei experiență muzicală. În 2003, când a jucat alături de Matthew MacConaughey în filmul How to Lose a Guy in 10 Days, vedeta a interpretat piesa “You’re So Vain”, iar în 2009, a cântat melodia “Cinema Italiano” în musicalul Nine.

kate hudson

De asemenea, Kate Hudson a apărut în câteva episoade ale serialului muzical ”Glee”, în rolul profesoarei de dans Cassandra July, ocazie cu care a interpretat mai multe piese, printre care o bucată din musicalul Chicago – “All That Jazz,”, “Americano” al lui LadyGaga, “Dance Again” –  Jennifer și Pitbull și ”Upright” al lui Stevie Wonder.

În cel mai recent film în care a jucat, controversatul ”Music”, produs de Sia, Kate Hudson și-a pus, de asemenea, în valoare calitățile vocale, iar când a apărut în show-ul lui Jimmy Fallon, a cântat piesa Arianei Grande, ”7 Rings”.

kate hudson

Kate Hudson a fost căsătorită între 2000 și 2007 cu rockerul Chris Robinson, fondatorul trupei The Black Crowes, cu care are un fiu, Ryder.

În 2010, actrița a avut o relație cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, cu care are de asemenea, un fiu, Bingham.

În prezent, Kate Hudson e căsătorită cu muzicianul Danny Fujikawa, solistul și chitaristul trupei Chief.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts