A-Listers! Distracția continuă la UNTOLD Festival, acolo unde ne bucurăm de muzică bună și o mulțime de activități super cool. În zilele 2 & 3 de festival, atmosfera a fost una cu totul memorabilă.

Pe cele 6 șanse au fost prezenți unii dintre cei mai buni artiști locali și internaționali care au ținut publicul în picioare până la orele dimineții. Martin Garrix, David Guetta, Fedde Le Grand au încins spiritele cu ritmuri de muzică electronică la Main Stage. Scena Alchemy a fost una dintre preferatele noastre, acolo unde am fredonat alături de Spike, Deliric, Grasu XXL și Macanache. Răsăritul ne-a surprins, însă, dansând pe hiturile copilăriei noastre la scena Nostalgia.

Ne-am relaxat la corner-ul A List, locul perfect pentru poze cu gașca, destindere și stat la povești alături de oameni dragi. Am savurat câte un Wet Hard Seltzer, mixul ideal dintre siropul natural din fructe aromate și apa minerală naturală din sursa AQUA.

Fiecare dintre noi și-a ales aroma preferată: Claudia s-a declarat fană Peach, Magda a ales gustul fresh al Minty Lime, pe Roxana a cucerit-o gustul dulce-amărui de Grapefruit, iar Andreea a ales aroma exotică de Mango.

A patra zi de festival ne așteaptă și ne-am promis că vom profita la maxim de experiența Untold Festival! (P)

Text de Roxana Popescu

Related Posts